Manyak
diyettesin yarım yağlı süte mısır gevreği döküvereyim yirmin?7426395773defa etiket yaptik ya la.
Baklavadan hevesim gecti baska bisi yap bana.
eneeeee geleyim hemen pampişim@mandaliina nerdesin kızım yahuuu bak çok başım agriyo gel hele iki masaj yap boş durma
tr_lelli cim nerelerdeydi bu kız hemen hesap sor
Yap kanka yapdiyettesin yarım yağlı süte mısır gevreği döküvereyim yirmin?
La bende telf yaziyom yanlis manlis yaziyom istekız pampiş ne sınavına giriyon sen? inşallah emekelrinn karşılığını alırsın canım bol şans..
aranızda külçe toplayıp bi aypon almadınız ki? giremiyorum telefından..
bide malum maaş vakti geliyo iş güç birikti..
neysem maaşları yapalım ki ayın 15i gelsin
paracıklarrrr paracıklarrrrr toplansın hep paracıklarrrrr
Ayy onu bende izliyorumbir adet mandalina varmışşşşş
bi sekmede iş bi sekmede kısmetse olur açar kavganın tavan yaptığı yerde işi bırakıp 'gıııızzz naptın seeeeeen' diye izlermiş
hahahhaha aminnnn zaten demişimdir hepeilenn benim için bi farklıdır...
pampa yaz yeri hiç çıkmıyo ağzı burnu kayıyo benim telefonun...eilenn sınavı kazanırsa bana aypon 6s alıversin nolcek sankii...
sabah bi ev buldum.. 120 metrekare 75 bin.. aman Tanrım didimmmmmm... adamı aradık ben size döneyim dedi bende bi sevinç bi umut... evde çohoşş heee..
meğer şapşik eleman karıştırmış 75 metrekare eve 120 bin istiyomuş... kalsın dedim gözüm nettin sen.. ben daha gencim..
Okurken sonuna gelmeden waysss anasini dedim sonra okudum zaten :)hahahhaha aminnnn zaten demişimdir hepeilenn benim için bi farklıdır...
pampa yaz yeri hiç çıkmıyo ağzı burnu kayıyo benim telefonun...eilenn sınavı kazanırsa bana aypon 6s alıversin nolcek sankii...
sabah bi ev buldum.. 120 metrekare 75 bin.. aman Tanrım didimmmmmm... adamı aradık ben size döneyim dedi bende bi sevinç bi umut... evde çohoşş heee..
meğer şapşik eleman karıştırmış 75 metrekare eve 120 bin istiyomuş... kalsın dedim gözüm nettin sen.. ben daha gencim..
dimi ablam yaaa... hayallerimi yıktılarrrrbende dedim ki oh süpermişşş))75 m2 eve 120 bin çohhh...
Nurla yakisiyolardi yasemihi sevmiyom ben yaa.. adamın yürümediği bi kız kulesi kaldı.. 12 saatte fikri değişti.. kindarım ben arkadaş ghözümden dustu bı kere
evet canemm:))Olsun daha gençsin daha ne evler çıkar garşınaa:))dimi ablam yaaa... hayallerimi yıktılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?