Gecmis olsun canım cabuk toparlanirsin insAllah.Sizlerde ne var ne yok ya okuyamadım sayfaları
Canım ameliyata gerk olmamsına sevindim canım.. Hadi hayılrısı olsun ..Günaydın kızlar.giremedim epeydir.düşük yapıyorum.kendiliğinden düştü regl gibi oldum kan değerlerim de düşüyo.ameliyata gerek olmadı şükür.biraz Ağrı oluyo rapor alıp 4günlük dinlenecem bakalım
Canım benimm ya..Gencecikmiş degünaydın kızlar
arkadaşın durumunu sormuşsunuz hala kötü
durup dururken beyin kanaması geçirmiş.. Allahtan o gün izinliydi de il merkezindeydi yoksa ilçede hiçbirşey yapılamazdı ona..
kalp rahatsızlıgı vardı ılac kullanıyodu etkılemıs mıdır bılmıyorum..
daha 27 yaşında ve bugun yogun bakımdakı 3. günü..
sol tarafına felç inmiş beyin ölümü gerçekleşmiş..
artık umudumuz yok sadece bi mucize bekliyoruz
aile perişan.. dün yanlarına gittik.. orda ağlayan ana baba benimkiler olabilirdi.. yada ben kardeşlerime ağlıyo olabilirdim.. aklıma neler neler geldi..
aynı iş ortamında çalışıyorduk acaba kalbini kırmış mıyımdır? acaba bilmeden canını acıtmış mıyımdır? helalleşme fırsatım dahi olmayacak..
Canım ben ya fettah ya rezzak, ya gani ya muğni, ya hadi, ya vedud, ya rahmanbu arada esma muhabbetı gecmıs..
neler çekıyosunuz bana da söyler misiniz? belki huzur verir bana da
Beyin kanamasi geciren, yasasa dahi hasar bırabiliyogünaydın kızlar
arkadaşın durumunu sormuşsunuz hala kötü
durup dururken beyin kanaması geçirmiş.. Allahtan o gün izinliydi de il merkezindeydi yoksa ilçede hiçbirşey yapılamazdı ona..
kalp rahatsızlıgı vardı ılac kullanıyodu etkılemıs mıdır bılmıyorum..
daha 27 yaşında ve bugun yogun bakımdakı 3. günü..
sol tarafına felç inmiş beyin ölümü gerçekleşmiş..
artık umudumuz yok sadece bi mucize bekliyoruz
aile perişan.. dün yanlarına gittik.. orda ağlayan ana baba benimkiler olabilirdi.. yada ben kardeşlerime ağlıyo olabilirdim.. aklıma neler neler geldi..
aynı iş ortamında çalışıyorduk acaba kalbini kırmış mıyımdır? acaba bilmeden canını acıtmış mıyımdır? helalleşme fırsatım dahi olmayacak..
Fasülyeli hatun işyerinde durum ne gelim mi teftişetr_lelli hayranım cnaım sana
eilenn sen git canım yada 1 hafta izne falan çık gez dolaş
@freedoommmmm canım dikkat et kendine geçmiş olsun
İnsAllah canımtr_lelli patron şu durumda kapatma taraftarı değilmiş
müdürüm dedi şimdi net konuşamıyorum öbür cins burda
ama beni 11 hafta idare etse yetecek bana başka istemiyorum bişey
sonra bulurum iş ben
gel canım gel. beklerim hre zaman
Geçmiş olsun canım..Acil şifalar..ben çok hastayım bir yandan iş bir yandan dinlenmeye çalışmak buraya gelememem ondan. mazur görün efenim. kusuruma bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?