Köprüden önce son çıkış!

Mia- iflas ı verirmi diye düşündüm ama
%10 ihtimal oda beynim bugün allak bullak

Gecmis olsun
Beyinkanamasi gecirme sebebi ne?
Yani dusmus darbe mi almis yoksa durup dururken mi

Kalpkrizide cok artti gencecik cocuklar kalpkrizinden ölüyolar.

Bi yerde okumustum aksam yatmadan önce 1bardak su icip yatmak kalpkrizi gecirme riskini önlüyomus burdanda bilgi olsun

Bende çok inanıyorum esmalara ne zaman sıkılsam hemen esma ya duaya sarılırım elden gelen başka birşey yok çünkü
Sen çok iyi niyetlisin canim rabbim insanlari Dara sokup onları imtihan eder bu imtihandan ne kadar inançlı çıkmissinki şimdi mükafatını yaşıyorsunuz
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin hiçbir zaman

@mandaliina canim cok cok geçmiş olsun Allahım şifalar versin biran evvel insallah

AsSsk canim firma iflas etse bile öncelik işçi ücretleridir ama doğum zamanından once iflas olursa alacağın dogum parasi hakkında bilgim yok yarın öğrenir yazarım

Bende bu aralar allah geçinen versin ailemi kaybetmekten benim mutlu çocuklu mesleğimi elime almış olduğumu giremezsem diye çok korkuyorum hergün konuşuyorum iyimisinz diye soruyorum anneme
Her aksam hem kendi anne babama kardeşlerime kV KP ve eşimin kardeşlerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver yarabbim diye yalvariyoruz

Su sınav geçsin ben bi psikoloğa gidiyim iyisi mi çok allak bullak oldum salak gibi herseyi kafama takar oldum

Amin cnm
Kötüyü aklina getirip cagirma emi.
Rahat ol azcık

Günaydınn

Esimin cayina eslik edim dedim fakat cay sevmiyorum (bos cay sevmiyorum yaninda bisi yemem lazim)bende papatya cayi salladım kendime

Bool bol uyurum artik

Bu ev ne ara bu hale gelip dagiliyo suan onu cözmeye calisiyorum
Sanki 4kucukbas 2buyukbas yasiyoruz evde.

Ama oda da benim ayna ve cimbizim suncak goze batiyo

Esime:
Ne daginik adamsin beee adam su odanin haline bak

Esim:

Bak bak bu aynayla cimbizda benim mi?

Komplo hazirlamayin la bana ben yapmam öyle seyler

Benim yaptigim sayilmaz hem ben topluyorum yaparim uleynn!

Ben bi oda toplim kendime gelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…