he sorma sesimde çıkmıyor insanlar beni anlamıyor. sabah doktora gittim. geldim işe idare ediyom işte. olsun hastalanmak da sağlığın kıymet bilmek yenilenmek gibi geliyor bana
sağol canım . teşekkürlerGeçmiş olsun canım..Acil şifalar..
Kesinlikle canım..Hasta olmadan sağlığın kıymeti, fakirlik görmeden paranın kıymeti, ölmeden de zamanın kıymeti bilinmezmişhe sorma sesimde çıkmıyor insanlar beni anlamıyor. sabah doktora gittim. geldim işe idare ediyom işte. olsun hastalanmak da sağlığın kıymet bilmek yenilenmek gibi geliyor bana
Kolaylık diliyim ozamantr_lelli canım ben çok iyim pazartesi evimi tutcam allahın izniyle benim evim nasıl sevinyorum anlatamam
kızım nasii ile gelir inşallah
Ben ayakta atlatamayanlardanim o sebepden hasta olunca tam oluyorum toptan.he sorma sesimde çıkmıyor insanlar beni anlamıyor. sabah doktora gittim. geldim işe idare ediyom işte. olsun hastalanmak da sağlığın kıymet bilmek yenilenmek gibi geliyor bana
Allah yaşatmadan kıymet bilenlerden eylesinKesinlikle canım..Hasta olmadan sağlığın kıymeti, fakirlik görmeden paranın kıymeti, ölmeden de zamanın kıymeti bilinmezmiş
evet canım mevsimden herhalde. ben okuyamadım eskileri etiketlendiklerime bakıyorum yorum yapamıyorum ondan kusura bakmayın ilgisiz gibi göründüysem eğerespoyraz Canım benim bu havalar bi değişik duygu geçişi yaşıyoruz sürekli
amin canım aminnn...Allah yaşatmadan kıymet bilenlerden eylesin
İyiyim bende çok sukur evdeyiz oglumla oynuyoz sen ev hanımı misinguiding88 Canım aynı tas aynı hamam sen nasılsın
evet herkesin derdi var. bazılarının derdi bazılarına vız gelir. bazılarının ki ise ne kadar büyük gelir. kimi mutfakta duran bulaşığı dert eder. kimi okuyamadığı kitabı. kimi uğradığı büyük haksızlığı, kimi '' şunu versene '' lafını emrivaki kabul edip gücenir. insanoğlu işte en güzeli tüm dert ve sıkıntılar için Allaha sığınmak,espoyraz yok canım ya hepimizin derdi var
hoşgeldin iyiyiz işte ev ve iş halleri hayat mücadelesiSelâmün aleyküm arkadaşlar nasilsiniz
Hoşbulduk aynen oyle monoton bi hayathoşgeldin iyiyiz işte ev ve iş halleri hayat mücadelesi
gelip geçici şeyler. dermansız dert vermesin Allah. sıkıntıların tez vakitte son bulur inşallahamin canım aminnn...
Bahar depresyonu sardı dört bir yanımız galiba..
2-3 gündür bende de bir sıkıntı buhran hali var nedensebolbol esma çekmeye çalışyorum aklıma geldikçe .. masamda yolda izde
Evet Allahtan başka gidecek kapımız yok Allah son nefeste imanla ölmeyi nasip etsinevet herkesin derdi var. bazılarının derdi bazılarına vız gelir. bazılarının ki ise ne kadar büyük gelir. kimi mutfakta duran bulaşığı dert eder. kimi okuyamadığı kitabı. kimi uğradığı büyük haksızlığı, kimi '' şunu versene '' lafını emrivaki kabul edip gücenir. insanoğlu işte en güzeli tüm dert ve sıkıntılar için Allaha sığınmak,
canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. dinlen iyiceGünaydın kızlar.giremedim epeydir.düşük yapıyorum.kendiliğinden düştü regl gibi oldum kan değerlerim de düşüyo.ameliyata gerek olmadı şükür.biraz Ağrı oluyo rapor alıp 4günlük dinlenecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?