Köprüden önce son çıkış!

he sorma sesimde çıkmıyor insanlar beni anlamıyor. sabah doktora gittim. geldim işe idare ediyom işte. olsun hastalanmak da sağlığın kıymet bilmek yenilenmek gibi geliyor bana
Kesinlikle canım..Hasta olmadan sağlığın kıymeti, fakirlik görmeden paranın kıymeti, ölmeden de zamanın kıymeti bilinmezmiş

tr_lelli canım ben çok iyim pazartesi evimi tutcam allahın izniyle benim evim nasıl sevinyorum anlatamam
kızım nasii ile gelir inşallah
Kolaylık diliyim ozaman
Carcabuk yerlesirsin umarım canım

he sorma sesimde çıkmıyor insanlar beni anlamıyor. sabah doktora gittim. geldim işe idare ediyom işte. olsun hastalanmak da sağlığın kıymet bilmek yenilenmek gibi geliyor bana
Ben ayakta atlatamayanlardanim o sebepden hasta olunca tam oluyorum toptan.

tr_lelli yardımcım çok canım ben yerleşeyim yeter
doğalgazcılar çıksında evden hemen başlıycam
bu hafta sonu kolileri doldurcam yavaş yavaş

he
espoyraz Canım benim bu havalar bi değişik duygu geçişi yaşıyoruz sürekli
evet canım mevsimden herhalde. ben okuyamadım eskileri etiketlendiklerime bakıyorum yorum yapamıyorum ondan kusura bakmayın ilgisiz gibi göründüysem eğer

espoyraz yok canım ya hepimizin derdi var
evet herkesin derdi var. bazılarının derdi bazılarına vız gelir. bazılarının ki ise ne kadar büyük gelir. kimi mutfakta duran bulaşığı dert eder. kimi okuyamadığı kitabı. kimi uğradığı büyük haksızlığı, kimi '' şunu versene '' lafını emrivaki kabul edip gücenir. insanoğlu işte en güzeli tüm dert ve sıkıntılar için Allaha sığınmak,

oğlumu bi söz söylemişti tüylerim diken diken olmuştu. '' anne Allah herkesi bilir ama insan sadece kendini bilir değilmi?'' diye çocuk çözmüş küçük yaşta olayı. bizler sadece kendimizi bilebiliriz, o yüzden dedikodudan uzak olmalıyız. insan kendini bilirse yaptıklrından emin olursa aslında tüm sorunlarda çözülür.

amin canım aminnn...
Bahar depresyonu sardı dört bir yanımız galiba..
2-3 gündür bende de bir sıkıntı buhran hali var nedensebolbol esma çekmeye çalışyorum aklıma geldikçe .. masamda yolda izde
gelip geçici şeyler. dermansız dert vermesin Allah. sıkıntıların tez vakitte son bulur inşallah

Evet Allahtan başka gidecek kapımız yok Allah son nefeste imanla ölmeyi nasip etsin

canım geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun. dinlen iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…