Masallah kuzuya.Az önce bir soru vardı "okuldaki araç gereçleri neden dikkatli kullanmalıyız bilinçli tuketmeliyiz diye " ne dicek acaba dedim içimden oglan cevapladı
" kaynaklarımız sınırlı " ahan da dedim cozdu
Bende dinlerim ama genelde anlattığı projeleri olur.Benimki tam tersi ne olduysa anlatir
Hatta diger arkadaslarim cocuklariyla ilgili aldiklari cezalari,uyarilari,+,- leri benim oglandan ögreniyolar
Yolda anlatmaya baslar 1.sinifdan beri öyle
Bende hep dinlerim
3yasinda fabrika kuruyordu 4yasinda çiftlik. 5yasinda rezidans kuruyordu.şimdi de jurassic park projeleri falan tüm detayları ile anlatiyorBende dinlerim ama genelde anlattığı projeleri olur.
İnsAllah yerim onu3yasinda fabrika kuruyordu 4yasinda çiftlik. 5yasinda rezidans kuruyordu.şimdi de jurassic park projeleri falan tüm detayları ile anlatiyor
Aman hepsi öyle yaziyo kızların defterleri cok duzenli yaHe inşallah.yazısı çok çirkin.yazı düzeni yok karman çorman zor otutturuyorum.kendi haline bırakınca berbat bisi oluyor. Öğretmende aşırı derecede düzen hastası.defter kenarları karışıyor öğretmen kızıyor. Vallaha bazen baslicam böyle işin içine diyorum darlaniyorum çocuğuna kizmakta istemiyorum .
Kız yarın ise gidicem benden pes de diyemiyom deme. Ev hanımlığı daha zor ya Allah yardımcın olsun.Aman hepsi öyle yaziyo kızların defterleri cok duzenli ya
Yine yoruldum ben
Yemek, meyve, ceviz, kahve, camasir topladim katladim esmalarimi cekip uyusam keske
Bisi istemeyin benden diye tehdit ediyorum artik
Ya calisiyo olsam isimi yaparim gelirim ne bilim ayda bir dip kose birini alirdim galiba daha derli toplu olurdu belki ev bir duzen olurdu.Kız yarın ise gidicem benden pes de diyemiyom deme. Ev hanımlığı daha zor ya Allah yardımcın olsun.
Kiyamam sana ya anlayabiliyorum seni.bende 4yil çalışıyordum.şimdi çay kapı kimse gelmiyor. Gelen olsada dağınık olsada calisiyomda iyi değiştirebiliyorsunuz vallaha diyorlar.çalışmasaydim ayy ne düzensiz derler diye stressYa calisiyo olsam isimi yaparim gelirim ne bilim ayda bir dip kose birini alirdim galiba daha derli toplu olurdu belki ev bir duzen olurdu.
Böyle surekli dagiliyo
Birde gelen giden cat kapi gelen falan
Kac gundur battaniyeyi aliyorum koltuga uzaniyorum bu öglen uyucam tamam diyorum
Ya telf caliyo,ya kapi caliyo,ya biri geliyo kac haftadir hala öglen uyucam.
Kolay gelsin canim en iyisi almamak galiba :)günaydınlar 2 gün yokum ben denetlemeye gelicekler.
1-2 şeyler eksik bakalım moralim bozuk stres yapıyorum
Dün erkek kıyafetlerini değiştirdim kız cicileri aldım :) yine erkek derseler dr artık bogazlarım :)
Kırmayinca yemiyolar
günaydınnnnLayhnn yakalarummm :)
@eilenn söz tutmucaz seni ses ver bari arada
@mandaliina arkadasin nasil oldu?
@freedoommmmm iyimisun durum nasil?
Allah yardımcısı olsun canım ya.. Yinede Allah'tan ümit kesilmez..günaydınnnn
arkadaşım için bugün doktorlar toplanıp karar verecekler sanırım.. hepimiz umudumuzu kestik.. hiçbir gelişme yok...
bende ruhsal olarak baya dipdeydim sondaydım cuma günü babam beni çat diye alanyaya götürdü.. Allahımm nasıl iyi geldi nasıl iyi geldi :) evde dursaydım kafayı yicektim muhtemelen.. pazar günü döndük.. uykusuzum yorgunum ama bu halimi seviyorum hiçbişey düşünemiyo insan yorgunluktan..
sizler naıslsınız neler yapıyosunuz çok konuşmuşsunuz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?