Köprüden önce son çıkış!

bencede en mantıklısı park yatak hem onu sonrasında oyun parkı olarak kullanabılır.. üstelik fiyatları da uygun.. bizimkiler 7-8 yaşına kadar kullansın diye büyüyen yatak bakıyorlar.. pek olumlu yorum okumadım onlar için ama bakalım ne olacak

az önce bi birikim topiğinde okudum bi bayan 1 yıllık birikim planı yapmış ve yıl sonunda onu tutturmuş.. çok hoşuma gitti ben aylık olarak yapıyordum ve çoğu zaman hesabımı tutturamıyordum. bende artık yıllık birikim planı yapıcam ve 1 ay çok harcarsam diğer ay dengelemek zorunda kalıcam.. Aralık maaşı dahil bi birikim planı yaptım Rabbim uygulamayı nasip eder inşallah :)

Canım benim yeğenime almışlardı büyüyen yatakdan.. ama kenarlarını çıkarınca dapdar bişi kalıyo..Çok kullanışsız canım..Hiç tavsiye etmem..

Evt planlı olmak her zaman güzel..Bende yıllık değil ama aylık hedefim var.. çoğunca tutturuyorum.. ama bazı ekstradan bişiler çıkıyor.. ummadığımız şeyler olunca o zaman mecbur zuladan harcıyoruz..Amman sağlık olsun..Ama sen bekarsın başarabilirisin canım.. bence de yap..

ben çok sinirli olduğum zamanlar temizlik yapıyorum ciddi anlamda stres attırıyo :)
bekarım üstelik sigara alkol yada cok fazla dışardan yeme alışkanlıklarım yok bu büyük faktör..
haftasonu alanyaya gittik hem yazlık baktım hem gezdim çok pahalılar bea.. ucuz olanlar dağın başında.. yazlık hayalim için ciddi birikim yapmam gerekiyor..
ayrıca yeni hedefler belirledim kendime.. umarım başarmak nasip olur..
hedefim amacım olmadığı zamanlar boşuna yaşıyormuşum gibi hissediyorum.. rüzgarda savrulan yaprak gibi ordan oraya sürüklenerek..

@mandaliina buyune yatak bende aldim arastitmadan oglum daha yatamadan attik kirildi ici tahtasi bide ona ozel yatak yaptirmistim suan oyle ardiyede duruyo hic bi yataga uymuyo malesef.
Bosuna gitti para.

Ben yazligi dagdan falan alamam ya
Deniz gorcek gormese bile yuruyerek gidicem
Deniz havasi orman havasi Allahim sen konuyu biliyosun amin.

Bazen tv de deniz kenari ev gorunce su ev benim olsa baska ne isterm ki disari hic cikmam diyorum
Ondanda sıkılırsın diyo esim
Len evde oturmakdan sıkılmıyorum ki ben
Hem sıkılcaksam o evde sıkılim sanane be diyorum.

Hayallerimede celme takiyo zalımın oglu.

Rabbim gönlüne göre versin canım gönlü güzelim:))

Selam cancazlarım
Nasılsınız bakalım? Özlendiniz.. Beni sorarsanız yarım yamalak uykularla ayakta durmaya çalışıyorum
Bizim küçük hanfendinin de sizlere bolca selamı var
Büyüsün de biraz, annesine buralara yazmak için fırsat vercek inşallah :)

İnsAllahhh büyüsünde annecigiyle sohbet edelim.
Artık duzene girer canım bundan sonra en azindan kendine az da olsa o uyudugunda vakit ayirirsın.

öyle bir sohbet edesim var ki yada kitabımı alıp sessiz bir köşeye çekilmek insan neden kendini bunca kalabalık arasında yanlız hisseder tamam yanlızlık ta hayatıma bir erkekde girsin istemiyorum saçma sapan bir kadın oldum bu günlerde

Bazen insan muallakda kalıyo
Sohbet edesi varda yok gibide
Yatası var ama uykusu yok
Gezmek ister ama hali yok gibi..
Havalardan gibi geldi bana ya benimde pek tadım yok.

Bi kimse gelmesin aman hic ugrasamam diyorum bi de sohbet edesim geliyo

düne kadar bir kaç günlük ilişkim vardı ailelerde biliyordu beyfendi bir anda kayboldu onu bile takasım yok amannnn falan diyorum o derece çünkü normalde ağlamam zırlamam lazım yapım o yani duygusuz bir kadın oldu ben ya

benim nisan da 400 tl kalıyo ama 100 tl birikime kesin ayırıcam. elektirik ve market ödedikten sonra kalanıda ay sonu atıcam birikime.
bende harçlığımı ayırıp öyle yapıcam bu ay. 700 TL kenara ayırmış oulcam inşallah. ama kredi kartı da bi 700 - 800 gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…