Köprüden önce son çıkış!

@mandaliina Allah ölümünde hayirlisini versin dencek söz yok
Hepimiz ölücez bir gün böyle dusunmek bile ürkütüyo bazen
AsSsk evet canım alistirdim.
Gecen mutfakdaydım esim geldi mutfaga gormemis beni fark etmemis bende diyorum selamsiz girmezdi bu noldu bakim oda oda geziyo napıyosun allasen dedim seni ariyorum diyo
Ee geldin ya mutfaga dedim(arkam dönüktü yuzunu gormedim salata dogruyodum) görmedim seni diyo
Cok zayifladim galiba artik görünmüyorum
:)

Hava bastı beni üsüdüm yine
Üsüklenincede hicbisi yapasım gelmiyo
Bulasik mak bosaltilcak dolcak
Kuzuya kahvalti hazirlancak
Okula git gel
Amannn hep aynı seyler üzerine yemegimde yok
Pazartesi sendromu benide vurdu galibası

KIZLARIMCANLARIM ekürim ne desek nasil yersiz kalıyo anlatamam
Hepimiz olabiliriz disari cikmaya korkar olduk.
Okul önünde bile tedirginim ben artik
Avmde metroda degisik tip gorunce urkuyorum.
Kadikoye gittim ya gecen orda bile tedirgindim

Parcalanarak ölmek dusununce bile insan ürperiyo.
Allahım zalimlere dur! Desin

Maalesef canım..Zaten istediğin kadar kına lanetle duran yok!!
Aynen toplu alnalara girmeye kokar olduk.. aklım çocuklarda
Rabbim böyle sinsi planlara kötülüklere fırsat vermesin amin(

Herkese hayırlı gunler. Kızlar bisi soracam. Şimdi ben bu ay 500 TL ayiracaktim kenara ama hesap yaptım 200tl falan kalicak elime. Diyorum ki şimdi ben 500tl ayirayim market alışverişlerini kredi kartıyla yapayım. Nakit parayida harçlık günlük ekmek falan için kullanayim. Diyorum. En azından amacimdann sapmamis olurum. Ya da ben 200 TL ayirayim hiç kredi kartı kullanmayim kararsız kaldim

Eger parayi yani nakti harcamam saklayabilirim diyosan kk ile alisverisi hallet cnm
Ama harcarim diyosan kk hic yüklenme derim
Kart bende oldgunda ben genelde karttan harciyorum nakiti zulama atiyorum.

Eger parayi yani nakti harcamam saklayabilirim diyosan kk ile alisverisi hallet cnm
Ama harcarim diyosan kk hic yüklenme derim
Kart bende oldgunda ben genelde karttan harciyorum nakiti zulama atiyorum.
Himm Du bende öyle yapayım bu sefer

benim nisan da 400 tl kalıyo ama 100 tl birikime kesin ayırıcam. elektirik ve market ödedikten sonra kalanıda ay sonu atıcam birikime.

Üsüyorum yahu bi ısınamadım

Suluköfte yapıcam
Pilav dün bitti bugunde makarna olsun bari.
Bulasiklari halledip yataklari toplayip tv karsinda uzandim bugunude böyle yedim

günaydın kızlarrr...
yiğenim olacak dün babamla bebek beşiklerine baktık ne kadar pahalılar öyle şu oyun parkı olanlar biraz ucuz kullanıslı olduklarını da bılıyorum.. siz neler bakıyosunuz bana öneri verebılır mısınız?

Günaydınlar..
Canım park yataklar çok rahat ve kullanışlı oluyor..2 yaşına kadarda yatıyorlar..
sonrasında da genç odası yaparsınız olur biter canım.. benim şahsi fikrim..
Öteki çocuk odalarını çok kullanamıyorlar maalesef..onun için park yatak alığ daha sonra genç odasına çevirirsiniz bence..:)
Bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişiniz canım:)

Dün sulukofte ve makarna yaptim
Makarnanin dibini siyirdilar tereyagli peynirli falandi bugun pilav yapicam mecbur

Sıpayla son defa fen tekrar yapiyoruz kafam karisti diyo sinav zamanlari pek gerginiz yanisi.

Havalar duzelsede su camları silsem

(Düzelince amann artik hava hep boyle olur ya silerim demekden silemediydim bir turlu)

Ev islerinin püf noktası var mi ki ya
Varda soylemiyosunuz küsücemde.

Dipnot: temizligime kadin falan alamam o para icime oturur benim.

OyOy demek sınav gerginliği yaşıyor kuzu..Rabbim zihin açıklığı versin kuzuya canım..
Valla varsa bir püf noktası banada deyiverin.. zira artık yetişemez oldum
bende kadına vereme gardaş o kadaaaan paraa120-140 civarı buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…