Maalesef canım..Zaten istediğin kadar kına lanetle duran yok!!KIZLARIMCANLARIM ekürim ne desek nasil yersiz kalıyo anlatamam
Hepimiz olabiliriz disari cikmaya korkar olduk.
Okul önünde bile tedirginim ben artik
Avmde metroda degisik tip gorunce urkuyorum.
Kadikoye gittim ya gecen orda bile tedirgindim
Parcalanarak ölmek dusununce bile insan ürperiyo.
Allahım zalimlere dur! Desin
Azcık öyle galiba canım
Amin canım.Maalesef canım..Zaten istediğin kadar kına lanetle duran yok!!
Aynen toplu alnalara girmeye kokar olduk.. aklım çocuklarda
Rabbim böyle sinsi planlara kötülüklere fırsat vermesin amin(
Eger parayi yani nakti harcamam saklayabilirim diyosan kk ile alisverisi hallet cnmHerkese hayırlı gunler. Kızlar bisi soracam. Şimdi ben bu ay 500 TL ayiracaktim kenara ama hesap yaptım 200tl falan kalicak elime. Diyorum ki şimdi ben 500tl ayirayim market alışverişlerini kredi kartıyla yapayım. Nakit parayida harçlık günlük ekmek falan için kullanayim. Diyorum. En azından amacimdann sapmamis olurum. Ya da ben 200 TL ayirayim hiç kredi kartı kullanmayim kararsız kaldim
Himm Du bende öyle yapayım bu seferEger parayi yani nakti harcamam saklayabilirim diyosan kk ile alisverisi hallet cnm
Ama harcarim diyosan kk hic yüklenme derim
Kart bende oldgunda ben genelde karttan harciyorum nakiti zulama atiyorum.
Herkese hayırlı gunler. Kızlar bisi soracam. Şimdi ben bu ay 500 TL ayiracaktim kenara ama hesap yaptım 200tl falan kalicak elime. Diyorum ki şimdi ben 500tl ayirayim market alışverişlerini kredi kartıyla yapayım. Nakit parayida harçlık günlük ekmek falan için kullanayim. Diyorum. En azından amacimdann sapmamis olurum. Ya da ben 200 TL ayirayim hiç kredi kartı kullanmayim kararsız kaldim
Günaydınlar..günaydın kızlarrr...
yiğenim olacak dün babamla bebek beşiklerine baktık ne kadar pahalılar öyleşu oyun parkı olanlar biraz ucuz kullanıslı olduklarını da bılıyorum.. siz neler bakıyosunuz bana öneri verebılır mısınız?
OyOy demek sınav gerginliği yaşıyor kuzu..Rabbim zihin açıklığı versin kuzuya canım..Dün sulukofte ve makarna yaptim
Makarnanin dibini siyirdilar tereyagli peynirli falandi bugun pilav yapicam mecbur
Sıpayla son defa fen tekrar yapiyoruz kafam karisti diyo sinav zamanlari pek gerginiz yanisi.
Havalar duzelsede su camları silsem
(Düzelince amann artik hava hep boyle olur ya silerim demekden silemediydim bir turlu)
Ev islerinin püf noktası var mi ki ya
Varda soylemiyosunuz küsücemde.
Dipnot: temizligime kadin falan alamam o para icime oturur benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?