Sende gel deseydinKızlar yeni bomba yetkili arkadaş kadınlar kulübüne takiliyorsun dedi bana sonunda bana da kk ya takılma diyen müdür oldu
Şöyle bişey yapıyorum şimdi 3 hafta senelik iznim var hafta atlayıp onu kullancam bu bir
İkincisi 32 haftalık ken raporunu alıyorum
Üçüncüsü de doğum iznim bitince dr 6 aylık ücretsiz izin istiyorum bu ona yanaşmaz zaten patroncuk
Beni patrona yalan yanlış anlatmış ama patronun ona ınan masi çok koydu acayip neyse herkese güvenilmez öğrenmek lazım
Mia- canım aynen öyle haftaya doktor kontrolünden dönünce goruscrm onlarla ben senelik izinlerimle goruscem
Aynen kuzum yoo benim yontemim le herşeyi alicamtamam canım boşver sen onları hakkında hayırlısı olsun
Aynen kuzum yoo benim yontemim le herşeyi alicam
Benim anladığım kadarı ile evet ordan alınıyor canım kağıt la git sevk kağıdı ilezaten işten çıkartsalar çok fazla tazminat ödemek zorundalar
canım bizim dr osmangazi tıptan yaptırın ayrıntılı ultrasonu dedi de biz randevu alamadık 182 den oraya gidipte mi alınıyor
Benim anladığım kadarı ile evet ordan alınıyor canım kağıt la git sevk kağıdı ile
Hosbuldum canınSelam kızlar.tr_lelli hoşgeldin. Dünyada olup bitenler için akıl yetmiyor düşünmeye.koskoca dünya dar geliyor herkese. Niçin dünyaya geldiğimizi unutur olduk. Güzel amaçlar edinerek huzurla yaşamak varken cahil amaçsız kalplerini kin bağlamış insanların zulmünden korusun Allah. Geçmişte de vardı sim di de var hep var olacak. Kötülük yapmak isteyen ne kadar engel olsanda yapar kötülüğünü. Neyse söylemek gereken çok şey var da soylesen neye yarar.
Gezinin güzel geçmesine sevindim.
Tekrar gecmia olsun canım.annemler geldiler yazamadım epeydir.
biraz da dinlenmeye verdim kendimi
düşükte bitti artık az hasarla atlattım çok şükür
artık bi dahakine kısmet saplıklı olur insallah
Geçmiş olsun canım.annemler geldiler yazamadım epeydir.
biraz da dinlenmeye verdim kendimi
düşükte bitti artık az hasarla atlattım çok şükür
artık bi dahakine kısmet saplıklı olur insallah
He bisiler oluyor açılmıyor yutup da öle. Bende dedim benim telmi gittiFeysinde anasini aglattilar.
Tövbeestagfurullah.
Ooo super bop model cok cıx ya seviyorum o modeliHa bu arada dün ben kuafore gittim. Saçlarını kestirdim. Uzundu saçlarım.Dalgalı kıvırcık gibi. Hanı su onu uzun arkası küt modelle varya kısmen onun gibi kestirdim su an düz fon var güzel duruyorsa. Saçlarını yikayinca kıvırcık hali nasıl olacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?