Köprüden önce son çıkış!

Kızlar yeni bomba yetkili arkadaş kadınlar kulübüne takiliyorsun dedi bana sonunda bana da kk ya takılma diyen müdür oldu
Şöyle bişey yapıyorum şimdi 3 hafta senelik iznim var hafta atlayıp onu kullancam bu bir
İkincisi 32 haftalık ken raporunu alıyorum
Üçüncüsü de doğum iznim bitince dr 6 aylık ücretsiz izin istiyorum bu ona yanaşmaz zaten patroncuk
Beni patrona yalan yanlış anlatmış ama patronun ona ınan masi çok koydu acayip neyse herkese güvenilmez öğrenmek lazım

Sende gel deseydin
Bos isler mudurumu bu?

AsSsk bu izinleri alana kadar fazla göze batma canım.
mesela benim odama girince pc direk gözüküyodu bende çevirdim gözükmüyo.
ama çevirmeden önce patrondan hep tepki alıyodum
sonra muhasebeye uğradım girince kimsenin pc ekranı gözükmüyo ama herkez lay lay lom onlara kimse birsey demiyor.
hatta geçen yıl muhasebede calısıp yazın bana yardımcı gelen kız itiraf etti biz önümüze kagıt alıp mesai dolduruyoduk ama burda iş çokmuş demişti.
o yüzden sen işlerini yap canım yavas yavas yap.

Mia- canım aynen öyle haftaya doktor kontrolünden dönünce goruscrm onlarla ben senelik izinlerimle goruscem

Aynen kuzum yoo benim yontemim le herşeyi alicam

zaten işten çıkartsalar çok fazla tazminat ödemek zorundalar

canım bizim dr osmangazi tıptan yaptırın ayrıntılı ultrasonu dedi de biz randevu alamadık 182 den oraya gidipte mi alınıyor

zaten işten çıkartsalar çok fazla tazminat ödemek zorundalar

canım bizim dr osmangazi tıptan yaptırın ayrıntılı ultrasonu dedi de biz randevu alamadık 182 den oraya gidipte mi alınıyor
Benim anladığım kadarı ile evet ordan alınıyor canım kağıt la git sevk kağıdı ile

Günaydinn(bana ancak gunaydin gecede gunduzde uyuyamadim hic yurumekde yordu)

Ben canakkaleye gittim geldim

Nasıl güzeldi biraz ıslandık üsüdük ama tekrar oraları gezmek,dinlemek,dua etmek ,yaad etmek bir de sevdiklerimle cok güzel gecti

Gece 1.5 da yola ciktik
Sabah 7gibi indik
Kahvalti sonrasi Geliboluya girince bir yagmur yagdı eyvahh! dedik otobuscek.

Sonra sehitlikleri gezmeye basladik saat 11gibi kesildi yagmur ve günes actı.
Saat 16.30 gibi ordan ciktik 21.30da evdeydik cok sukur
Taksim patlanisinin haberini yolda aldik.
Allah rahmet eylesin.

Selam kızlar. tr_lelli hoşgeldin. Dünyada olup bitenler için akıl yetmiyor düşünmeye.koskoca dünya dar geliyor herkese. Niçin dünyaya geldiğimizi unutur olduk. Güzel amaçlar edinerek huzurla yaşamak varken cahil amaçsız kalplerini kin bağlamış insanların zulmünden korusun Allah. Geçmişte de vardı sim di de var hep var olacak. Kötülük yapmak isteyen ne kadar engel olsanda yapar kötülüğünü. Neyse söylemek gereken çok şey var da soylesen neye yarar.
Gezinin güzel geçmesine sevindim.

annemler geldiler yazamadım epeydir.
biraz da dinlenmeye verdim kendimi
düşükte bitti artık az hasarla atlattım çok şükür
artık bi dahakine kısmet saplıklı olur insallah

Hosbuldum canın
Ölünlü dünyada neyin dismanligi,kini,nefreti bu yapilanlar ben anlam veremiyorum
Nasil bedenlerini patlatabilcek kadar gözleri karariyo.
Nereye gidiyoruz mechul..
annemler geldiler yazamadım epeydir.
biraz da dinlenmeye verdim kendimi
düşükte bitti artık az hasarla atlattım çok şükür
artık bi dahakine kısmet saplıklı olur insallah
Tekrar gecmia olsun canım.
Umarım hersey daha güzel olur senin icin

Günlerdir salonda açık duran ütü masasini ve koltukda utulenmeyi bekleyen kiyafetleri kaldırdım. Her şey utulendi çok sukur. Vallaha evin yüzü gözü açıldı.tabi holun tam ortasında duran çamaşır askiligini saymazsak... Yaz gelse de şöyle bi şakır şakır balkonu yikasam.şöyle çamaşırları mis gibi assamm. Hemen kurusada katlasam utulesem yerleştiren. Sırf bu yüzden yaz gelsin istiyorum. Çocuğun ödevleri az kaldı. Bitiyor. Banyo yaptiracam. Sonrada TV izlerin azicik

Ha bu arada dün ben kuafore gittim. Saçlarını kestirdim. Uzundu saçlarım.Dalgalı kıvırcık gibi. Hanı su onu uzun arkası küt modelle varya kısmen onun gibi kestirdim su an düz fon var güzel duruyorsa. Saçlarını yikayinca kıvırcık hali nasıl olacak merak ediyorum.

Ooo super bop model cok cıx ya seviyorum o modeli

Fakat benim saclarim ince telli ve suratim yuvarlak bende güzel durmaz diye yaptirmiyorum

Bu yazi ucun sacla atlatip kışa bende kisaltcam sanırim
Bende bittim ama slayt hazirliyoruz(ödev)
Daha esmalarimi cekicem

Mercimek corbasi
Patatesli tavuk
Pilav yaptim
Evi supurdum
Bulasik mak doldu yikandı bosaltilcak
2mak. Camasir yikandi (benim camasirlikda holde)
Evi supurdum
Marketten alisveris yaptim

Uykusuzum hala ama uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…