neden bebeğim ne oldu
benimkide durmuyor kuzum sürekli tekme sendeherkez erkekdir diyo harekli olunca bende şüpheye düştüm :)
benimkide durmuyor kuzum sürekli tekme sende
Herkes çakal olmus cnmavsallara baktım ben.. 80-90 bine tek tük daireler var ama baya masraf gerektirir.. içi viraneydi..
yazlık yerlerdeki emlakçılar kurdun önde gideni.. bana apartmanın dolu olduğunu söyledi bomboş inşaatı yeni bitmiş bi apartman çıktı.. iskanı var dedi yokmuş.. çok kaliteli malzeme kullandığını idda ediyor inşaatçı bi tanıdığımla gitmiştim herşeyin en ucuzundan kullanılmış.. en kötüsü de denize 15 dk demişti arabayla yarım saatte anca denize ulaşırsın öyle sapa biyerdi.. beni orda doğrasalar kimse duymaz görmez hatta bulamaz.. o yüzden gittim gezdim geri döndüm..
çok dikkat edilmeli emlakçılar hiç güvenilir değil
Mia- sen giysi falan alma bence kuzu fasülye saklanıyo baksana
Hayırlı olsun canımcımtr_lelli bende pazar taşınıyorum kanka
Mia- inş. kuzum
gel bekiyorum çok güzel b, oda var ablam büyük masasını bana verdi orayı yemek odası yapcam çok güzel
valla ne bilim canım ablamın vardı al giderken dedi bende alıcam 6 tane deri sandalyeside vardoğur zaten gelicem canım :) sende gel beklerim....
aman çizmesinler benimki çizildi tamire vericembüyük masa iyi oluyor güle güle kullan :)
valla ne bilim canım ablamın vardı al giderken dedi bende alıcam 6 tane deri sandalyeside var
bende ayakkabılık bişeyler bulcam yeni evdede yokNe güzel canım boşuna yeni alma benim ki taşınırken arada harcanıp gidiyo
kendi evimiz olsa değiştiririz zaten
benimde annem kilim verdi antreme serdim. bide dolap verdi fazla ayakkabılarımı koyuyorum.
bende ayakkabılık bişeyler bulcam yeni evdede yok
aynen bende canım ama ev alınca yaptıcam ya en iyi o olcakbende günlük kullandıklarıma alıcam ayakkabılıkta hep erteliyorum :)
aynen bende canım ama ev alınca yaptıcam ya en iyi o olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?