Köprüden önce son çıkış!

Sana da gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirsin inş ama ben iyilesemiyorum ya ah bi kendime gelebilsem ama cok kötü salgın var hastaneler tıklımdı acilde bir yatakta 2 tane çocuğu yatırmışlardı cok üzüldüm

sempatik_kiz canim çoook geçmiş olsun çok çok dikkat et kendine iyi Beslen meyveni ilaçlarını aksatma emi
Benim sırt ağrısını hastalıktan saymiyorum bugunde Üşüdüm insallah grip olmam çok şükür Bu kış hiç hasta olmadim allaha bin şükür çok dikkat ediyorum tam sınav zamanı benim için hiç iyi olmaz çünkü

Bende bugün eşim için gittim hastaneye alt tarafı doktordan bir imza alicaz 2 saat bekledik çok kalabalık allah şifa versin herkese insallah

Rr leride bastırarak konuşuyiii yarım yarım konuşuyor artizzz epüsü
Hele o meliss aiyyy yolasım var.
1 gece hastanede yattım cnm sabah çiktim ama daha iyiyim Allaha şükür doktor 1 hafta yada 10 güne anca kendine gelirsin dedi
Ya okadarmi kotuydun bilmiyodum
Cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirsin umarim salgın var galiba

Ben tosunumu koydum salıncağa uykusu bu saatlere kaliyo maalesef o uyuyana kadar anca aldım teli elime cok yazamasamda sizi okumak keyif veriyo arkadaşlar

Hele o meliss aiyyy yolasım var.

Ya okadarmi kotuydun bilmiyodum
Cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirsin umarim salgın var galiba
O var ya yolasım geliyor saçını bende geldim eve anneme şaka yaptım ayak üstü yeni iç sütyen almıştım gögüslerimi baya topladı amrliyat oldum gögüslerimi küçülttüm dedim inandı safım

eilenn onlara cicik bank diyo
Benim annemde cok gulduruyo beni ne desem inaniyo bayılıyorum onun panik hallerine :))
Alemsiniz ya benim annem hic yutmaz
Rahmetli babannem cook kanardi
Yuzume kil maskeleri surdugumde cok korkutmuslugum vardi.

eilenn onlara cicik bank diyo

Alemsiniz ya benim annem hic yutmaz
Rahmetli babannem cook kanardi
Yuzume kil maskeleri surdugumde cok korkutmuslugum vardi.
kil maskesi dedinde aklıma ne geldi lellim ben gratisten aldım bitane sürdük ablamla yüzümüz odun gibi oldu o sırada dayım aramazmı gülemiyoruz bile semsert olduk ben gittim yıkadım yüzümü ablam konusamadı

Dermokil mi ya
Bide ferahlatiyo benimde almam lazim
Yuzu duru berrak yapiyo
Allah sizi naapmasin
Garnier 3in1 kullaniyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…