- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.388
- 448
Ayaklaridami usumuyo bilekleri falan şopar yaKanka günde 5 defa alyolar zaar haklısın
Rr leride bastırarak konuşuyiiiAyaklaridami usumuyo bilekleri falan şopar ya
1 gece hastanede yattım cnm sabah çiktim ama daha iyiyim Allaha şükür doktor 1 hafta yada 10 güne anca kendine gelirsin dedi
Sana da gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirsin inş ama ben iyilesemiyorum ya ah bi kendime gelebilsem ama cok kötü salgın var hastaneler tıklımdı acilde bir yatakta 2 tane çocuğu yatırmışlardı cok üzüldümsempatik_kiz geçmiş olsun iyilesecek sen eğer bana bulaştir gitsin zate ben olmuşum de aglayanim yok
Napicam bu sırt ağrıları yla ya kroniklesti valla üzülsem sinirlensem stres olsam yorulsam hep sirtim agriyo
Hele o meliss aiyyy yolasım var.Rr leride bastırarak konuşuyiiiyarım yarım konuşuyor artizzz epüsü
Ya okadarmi kotuydun1 gece hastanede yattım cnm sabah çiktim ama daha iyiyim Allaha şükür doktor 1 hafta yada 10 güne anca kendine gelirsin dedi
Uyusunda buyusunBen tosunumu koydum salıncağa uykusu bu saatlere kaliyo maalesef o uyuyana kadar anca aldım teli elime cok yazamasamda sizi okumak keyif veriyo arkadaşlar
O var ya yolasım geliyor saçınıHele o meliss aiyyy yolasım var.
Ya okadarmi kotuydunbilmiyodum
Cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirsin umarim salgın var galiba
Benim annemde cok gulduruyo beni ne desem inaniyo bayılıyorum onun panik hallerine :))O var ya yolasım geliyor saçınıbende geldim eve anneme şaka yaptım ayak üstü yeni iç sütyen almıştım gögüslerimi baya topladı amrliyat oldum gögüslerimi küçülttüm dedim inandı safım
Görsen rengi gitti ağlıcaktı az dahaBenim annemde cok gulduruyo beni ne desem inaniyo bayılıyorum onun panik hallerine :))
O var ya yolasım geliyor saçınıbende geldim eve anneme şaka yaptım ayak üstü yeni iç sütyen almıştım gögüslerimi baya topladı amrliyat oldum gögüslerimi küçülttüm dedim inandı safım
Alemsiniz ya benim annem hic yutmazBenim annemde cok gulduruyo beni ne desem inaniyo bayılıyorum onun panik hallerine :))
eilenn onlara cicik bank diyo
Alemsiniz ya benim annem hic yutmaz
Rahmetli babannem cook kanardi
Yuzume kil maskeleri surdugumde cok korkutmuslugum vardi.
Dermokil mi yakil maskesi dedinde aklıma ne geldi lellim ben gratisten aldım bitane sürdük ablamla yüzümüz odun gibi oldu o sırada dayım aramazmı gülemiyoruz bile semsert olduk ben gittim yıkadım yüzümü ablam konusamadı
Görsen rengi gitti ağlıcaktı az dahaben genelde coddo seviyeliyimdor arada şaka yapınca anlamıyor
Dermo olabilir evet aklımda deel unuttum garnier çok iyi ya bb kremini aldım ilk bb lrem fondetenim süper cok beğemdi ince tabağalı koruma faktorlü mütişDermokil mi ya
Bide ferahlatiyo benimde almam lazim
Yuzu duru berrak yapiyo
Allah sizi naapmasin
Garnier 3in1 kullaniyorum bende
Dermokil mi ya
Bide ferahlatiyo benimde almam lazim
Yuzu duru berrak yapiyo
Allah sizi naapmasin
Garnier 3in1 kullaniyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?