Köprüden önce son çıkış!

eyyay ortmenim geç kahvaltı yaptım ben mocha kahvem var içerseniz portakalli cikilatam var yerseniz ders çalışan bir ben var severseniz

eyyay ortmenim geç kahvaltı yaptım ben mocha kahvem var içerseniz portakalli cikilatam var yerseniz ders çalışan bir ben var severseniz Eki Görüntüle 1776556
Hepsini istiyorum sehbayla birlikde yolla
(Cay tabaklari gumüs mu hacı aksam pazarda okutim onlari onu 6tane yolla ben 6tabagi ust uste koyup oyle kullaniyorum)

kahve süper olur yaa cok uykum geldi tatl da fena olmaz eee örtmen ders çalışanı sever zaten
Örtmenim yüz verme suna
Kahvalti nere sucuk nere 3in1 kahve nere 25krs bu
Kanma kanma örtmenler haklidir
Örtmenim örtmenim bir annemde sensin benim.

Kizlar herif 20 tl para bıraktı harçlığim yoktur diye ama param var benim evde bişey yok aklıma geldi bugün bazar var 4 gibi bazara gidim bişeyler aliyim
Evde peynir yağ birkaç kahvaltı lik 3 tane domates 3 tane havuç 2 tane koy biberi var

Patates soğan yeşillik yufka karnibahar aliyim diyorum
yarın ablam gelicek patatesli börek yaparım birazda kısır yaparım yeter yarin akşam içinde buzluktaki bezelyeyi yaparim oldu da bitti :)

Tamam hepsi benim sevdigimden yapabilirsin izin veriyorum.
Güzel olur kanka
Aksam pazari daha uygun oluyo hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…