Kanka cok fena oluyooViyy o nası oliyi
Örtmenim premses kişisi gördügün gibi toz oldu
valla yaa hemen ortadan kaynoluyor nasıl bir hız yawÖrtmenim premses kişisi gördügün gibi toz oldu
Bu hatuna hep sen vercen istedigin an aradığımız kisiye suanda ulaşılamıyo malesef.
Külcesi varya ezikliyo beni
eilenn keser döner sap döner hacı
Onun isi o yavalla yaa hemen ortadan kaynoluyor nasıl bir hız yaw
kahve süper olur yaa cok uykum geldi tatl da fena olmaz eee örtmen ders çalışanı sever zateneyyay ortmenim geç kahvaltı yaptım ben mocha kahvem var içerseniz portakalli cikilatam var yerseniz ders çalışan bir ben var severseniz Eki Görüntüle 1776556
Senide etiketlerim kuzu ya söyle yakim buraları
Hepsini istiyorum sehbayla birlikde yollaeyyay ortmenim geç kahvaltı yaptım ben mocha kahvem var içerseniz portakalli cikilatam var yerseniz ders çalışan bir ben var severseniz Eki Görüntüle 1776556
Sana bildirim yollamayan sistemi burdan rencide ederim ben
Size dokanmam lazimsiniz
Örtmenim yüz verme sunakahve süper olur yaa cok uykum geldi tatl da fena olmaz eee örtmen ders çalışanı sever zaten
Urfada olur ama acili seviyom ben
Tamam hepsi benim sevdigimden yapabilirsin izin veriyorum.Kizlar herif 20 tl para bıraktı harçlığim yoktur diye ama param var benim evde bişey yok aklıma geldi bugün bazar var 4 gibi bazara gidim bişeyler aliyim
Evde peynir yağ birkaç kahvaltı lik 3 tane domates 3 tane havuç 2 tane koy biberi var
Patates soğan yeşillik yufka karnibahar aliyim diyorum
yarın ablam gelicek patatesli börek yaparım birazda kısır yaparım yeter yarin akşam içinde buzluktaki bezelyeyi yaparim oldu da bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?