Aynı benAynen benimde ağır bir yapım sakalarimida cok ciddi yaparım hemen kanar :)))
Abilerin arkasini toplamak :) kolau gelsin iyi geceler kuzuCanlar ben yatar şimdi çok iş var yatam kalkam evin içine etmişler (afedersiniz) çoook islerim var yani anlıcnız çokta yprugunum yarın arada beni dürtün çamaşır suyu cigerlerimi iflas ettirmesin diye arada yoğurt getirin bana
Ayy sorma doger ablam köya evi temizlemiş icine etmiş düzeniminAbilerin arkasini toplamak :) kolau gelsin iyi geceler kuzu
Taam kanlicada yogurt ismarlariz sana
Kankilop ben maske delde lifi alıyom bi güzel lifliyom yüzümü sonra bi gül suyula siliyorum nemlendirici oohh misss yag gibi kaysınBaska maskeler falan varsa ben talibim
Dökün sırlarinizi ögrenelim bisiler
Tv de kız yagcözle camasir suyunu karistirmis ölmüş ;( amman amman diyorum direk zehirliyomus ciddiyim bak.Ayy sorma doger ablam köya evi temizlemiş icine etmiş düzenimindarma dağınık etmiş dekorasyondan hiç anlamaz zati pöffff olur bol bol yedirin bana
Ohhhh misKankilop ben maske delde lifi alıyom bi güzel lifliyom yüzümü sonra bi gül suyula siliyorum nemlendirici oohh misss yag gibi kaysın
Benim gibisin he icimiz yaslanmış bizimBenim kuzuya ödev vermisler ing. Onla ugrastim gece gece yaziciyi kuramadim
Cikti alamadim
Arkadas a attim resimleri o halletti sagolsun
Sabah gidip alicam ondan ogluda benle gelicek bize isi varmis ben okula birakcam oglumla ayni siniftalar zaten
Ögleden sonrada arkadasa gidicem
Benim bunyem cok zayif ya boyle tempolu hayat bana gore degil
Bugun aksam 10sn kadar kör gezdim resmen
Basim bi döndü kalakaldım öyle esime tansiyonumu ölctürdum( alet manuel) 10-8 dusmus buyugu
Cürüğüm la ben.
Hateketli hayat bana göre degil
eilenn yanisi ayrı dünyaların insaniyiz sen renkli simalardan ikoncan ben hasta zavalli bir faroş.
Ben gümeş kremi alamadım daha o yüzden bb kulanıyom günes korumalıymışOhhhh mis
Valla en guzel tonik kuzu
Bb krem bende kullaniyorum malesed
Gunes lekelerim var
Ve gunes kremi kullaniyorum mecburen
Geçen ablam söledi çok üzüldüm şok oldum yaTv de kız yagcözle camasir suyunu karistirmis ölmüş ;( amman amman diyorum direk zehirliyomus ciddiyim bak.
Ayy 100tl versim bi de bitmesin diye sivayamiyorum bile elim gitmiyoBen gümeş kremi alamadım daha o yüzden bb kulanıyom günes korumalıymış
Sende ablam gibisin yaAyy 100tl versim bi de bitmesin diye sivayamiyorum bile elim gitmiyo
Ama tarihi gecmeden bitirmem gerek.
Ayni ben beni unutsalar keskeBenim gibisin he icimiz yaslanmış bizim15 günde bir dışarı çıkan bir insanım bende
Ben cok sasirdim hic bilmiyodum yaGeçen ablam söledi çok üzüldüm şok oldum ya
Hadi uyuyalim iyi geceler cancagzimHadi beni tutma lelli gidiyom ben ya aaaa uyucam daha
GünayydınnnGünaydınlar herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?