Köprüden önce son çıkış!

kızlar insancıklar bastıradan ben dicemi diyiveremde gidiverem.şimcik toplantı güzel geçti. genel konuşuldu. sıkıntı. yok. ben tam gaz devam çalışmaya. arkadaşlar falan uğruyor. sonra ödev ortalık topla falan derkene yatma vakti gelmiş ben bakamadan hop uykuya. ihmal ettim sanmayın. ama maşallahınız var

Günaydııınnnn gece kuzu uyunca benim kosturma başlıyor bütün salonu topluyorum mutfağı topluyorum ( mutfak cok oyalıyo ) sonra biraz sizi okuyup yatıyorum.

Islerimi bitirdim elime teli aldım faceden bildirim geldi Ankaradaki su arkadaşın güvende filan Allahım yine ne oldu dedim saldırıyı duydum

Mevlam sabır versin ailerine çok uzuldum(

Amin cnm
Suriye asıllıymis canli bomba
Ay okullar,avmler,metrolar, pazarlar korkar olduk artik

4gundur kombiyi kapatmistim ev gayet iyiydi
Ama sabah üsüdüm baya actım kombiyi faturaya daha 7-8gün var
Bu mevsimde bu hava hayra alamet diil ama iyiydi ya azcik ısındıydık.

Ooo ekürim sensiz olmaz yahusu
Hosgeldin
espoyraz herseyin yolunda gitmesi guzel cnm ama seni daha az yorsunlar ya.
Sağol canım.. Bencede bensiz olmaazzzz:))
Ay evet hava çok güzeldi..Bursaya gititk.. Uludağa çıktık teleferikle.. Çok güzxeldi zevkliydi.. Özlemişim O şehri.. ne akdar sakin huzurlu bir şehirdi.. Hep kendi yerli insanları.. Suriyeli var ama turist oalrak gelmişler temiz pak olanları..
Bir İstanbuku düşündüm bir oraya baktım.. Arada dağlar kadar fark var..akşam 9 dan sonra dükkanların çoğu kapalı..

Ne iyi etmissin cnm
Nasil iyi gelmistir
Lazım bazen
Taam taam sana izin kağıdı yaziyorum raporlu saydım fasulyeden sebep o da yoksa affetmicem basıcam zayıfı :)

Ohom Ohom suan yataktan bildiriyorum hafta ici bu saatte uyanmak ne güzel bişey mis la nerdeyse ücretsiz izine çıkarıldım diye sevincem
Neyse kalkip size kahvaltı hazırlıyim bari tr_lelli nin mutfağa girmeye niyeti yok

Wayyy premsese bah sen
Evde yatak keyfisiler falan
Yarasın
Kimsuda piser bizede düser

ben simidimi tam yağlı beyaz peynirimi ve bopl tereyağımı yedim
şimdi sade şekersiz ve sütsüz nescafemi içiyorum

Bana da kiremette tereyagli kasar erit sana zahmet hadi gözüm.
Premseslikde bi yere kadar

Wayyy premsese bah sen
Evde yatak keyfisiler falan
Yarasın
Kimsuda piser bizede düser

Düşer kanki ayip sin
espoyraz canim birde tereyağ atiyim içine kimse yanasmasin yanına

benimki anca uyandı şarkı eşliğinde yüzünü yıkıyor vallaha bitane normal yok

Düşer kanki ayip sin
espoyraz canim birde tereyağ atiyim içine kimse yanasmasin yanına

benimki anca uyandı şarkı eşliğinde yüzünü yıkıyor vallaha bitane normal yok
canım bide bol sarmısaklı yoğurtlu mümkünse 2 baş sarmısak olsun kızartma yap. çokkkkkk kokmam laızm çokkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…