Bi sakin ol bakim hallederiz önce sakin ol
Sorma ya bu dengesizlik beni de üzüyorBugün herkes işyerinde kavga mı etti? Bende ettim.. Bazı insanlar cinayet işlemek için çok ikna edici..
Markette çalışıp 2 bin alan kim be? Yemin ediyorum çıldırcam artık.. Ben kpss diye dötümü yırttım ikibin alıyom geçen ilkokul mezunu biri dalga geçti ben senden fazla alıyom diye.. Yemin ederim zoruma gidiyo ya
Kanka market bakkal isinde ciddi para donuyoBugün herkes işyerinde kavga mı etti? Bende ettim.. Bazı insanlar cinayet işlemek için çok ikna edici..
Markette çalışıp 2 bin alan kim be? Yemin ediyorum çıldırcam artık.. Ben kpss diye dötümü yırttım ikibin alıyom geçen ilkokul mezunu biri dalga geçti ben senden fazla alıyom diye.. Yemin ederim zoruma gidiyo ya
Kanka market bakkal isinde ciddi para donuyo
Esim esnafti ya ordan biliyorum
Gunlük 1000-1500cirosu vardi.
Bazi islerde diplomadan cok yetenek, isi bilme falan istiyo.
Ciraklikdan yetisme hesabi
Arkadasimin esi lise mezunu adam eskiden beri tesisat vs dosuyo tershanede dukkan acti gemilere hat dosuyolar ciddi para kaldiriyo parayla oynuyolar resmen altinda iscileri var cok rahat 7-8bin kazanci var
Cok rahat yasiyolar laylaylom gezmeler almalar vs.
Sans iste be.
kuzu bakkal sahibiyse alır tabi ben bakkalda çalışan biri sandımKanka market bakkal isinde ciddi para donuyo
Esim esnafti ya ordan biliyorum
Gunlük 1000-1500cirosu vardi.
Bazi islerde diplomadan cok yetenek, isi bilme falan istiyo.
Ciraklikdan yetisme hesabi
Arkadasimin esi lise mezunu adam eskiden beri tesisat vs dosuyo tershanede dukkan acti gemilere hat dosuyolar ciddi para kaldiriyo parayla oynuyolar resmen altinda iscileri var cok rahat 7-8bin kazanci var
Cok rahat yasiyolar laylaylom gezmeler almalar vs.
Sans iste be.
eneeeem ne güzel la bu
Aynen kanka kadin ferforje masa sandalye almis balkonuna int baktin 1.500tl falanBu günümüze şükür ne diyelim
ben onu alsam balkona koymam pampaAynen kanka kadin ferforje masa sandalye almis balkonuna int baktin 1.500tl falan
Lan ben o paraya eve koltuk aldim nerdeyse.
O teneke parcasina verilirmi la bide balkona.
Var veriyolar kanka napcan iste.
Amannn herkesler bi tuhaf olmus anacımm.
Kanka torpille giriyolar benim enistemde belediyede ilkokul mezunu 4-4500aliyodur o da.kuzu bakkal sahibiyse alır tabi ben bakkalda çalışan biri sandım
hani şu marketlerde falan reyon görevlisi olur ya onlardan
valla kuzu elinin emiği olan hakkıdır alır bişey diyemem bi ticari zekası vardır ne bileyim risk alıyordur o fazla para alır
ben garantici insanımdır net olsun maaşım derim geçerim
ama adam ilkokul mezunu ne bileyim belediyede falan çalışıyo
servisi var parası benden fazla bi vesileyle girmiş oraya
karşıma geçip sende boşa okudun he keşke okul parasıyla sigortanı yatırsalardı deyince zoruma gidiyo
Allah herkese çok versin ama ortada büyük adaletsizlikler dönüyo
geçen bi arkadaşa dedim oğlum olursa okutmıcam ticaretle uğraşsın, kaymakam olsa ne fayda yine öyle muhteşem paralar almayacak sonuçta
Kanka ben gordum sok oldum zaten bembeyaz la balkona bide.ben onu alsam balkona koymam pampakirlenmesin kıyamam toz moz olur
Hayirli cumalar bakalim
Acın cakralari bakim.
Enerji yollıcaz, dua yollıcaz bi kotu enerjiyi atin bakim
Hani kötü dusununce kotuyu cagiriyoduk
İyi dusunelim bakalim
iyi düşünüyom kankey
cumartesi pazara plan yaptım (bekar gibi)
birileri umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?