- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
hahahha bi an saplığımla gurur duydum
Harbi suan o yaziyi yasiyorumhahahha bi an saplığımla gurur duydum
Aaa kız mı kesinleşti mi
Aa cok sevimdim canımevet canım kızım olucakmış inş kesindir
günaydın
Selam kızlar.Herkese hayırlı haftalar..Sağ el yüzük parmağımı incittim cumartesi günügazi oldum.. Atel takıldı..10 gün sonra bakılacak.. Duruma göre inş cerrahi müdaheleye gerek olmadan atlatırım.. Dularınız da banda yer verirseniz sevinirim..Doğu dürüst kullanamıyorum sağ elimi: alçı gibi bişi takılan..
amin cnm amin.. sağol.inş iyileşir yacanım çok geçmiş olsun
Rabbim Şafi ismi hürmetin şifalar versin
yorma elini gerekmiyorsa hareket ettirme
Allahın izniyle düzelir
amin cnm amin.. sağol.inş iyileşir yamoralim sıfır
canım size de çok geçmiş olsun..Canım koltuk örtüsünü sıkıştrırken birden çıt etti parmak ucum..yüzük parmağı sağ el..sonra bir acı parmak ucum eğrildi..tabi ben stres oldum..hemen acile gittik..biz çıkık yada kırık sandık.. aa değilmiş.. tendomlar da zedelenme olmuş.. eğer atel ile geçmesse belki cerrahi müdahele olur dedi dr..10 gün sonra kontrolüm var.. duruma göre bakacaklar..neresi ağrısı canı orda insanın anlıyorum
ama kötü düşünme
ablamın (39yaşında) geçen sene kolu kırıldı 2 yerden
ilk gördüler hemen ameliyat dediler
2 aya yakın alçıda kaldı sonra fizik tedavi iyileşti
benimde yazı yazdığım kolum bilekten kırılmıştı aynı zamnda dirseğim çatlamıştı tam üniversitedeydim sınav zamanı
abimin lisede kırıldı top oynarken
şimdi hiiiç hatırlamıyoruz bile acısını geliyo geçiyo senin ki de geçer bir zaman kullanma dikat et yeter
bide nasıl oldu ya doktor niye ameliyat diyor senin parmağın için?
Canım gecmiş olsunnSelam kızlar.Herkese hayırlı haftalar..Sağ el yüzük parmağımı incittim cumartesi günügazi oldum.. Atel takıldı..10 gün sonra bakılacak.. Duruma göre inş cerrahi müdaheleye gerek olmadan atlatırım.. Dularınız da banda yer verirseniz sevinirim..Doğu dürüst kullanamıyorum sağ elimi: alçı gibi bişi takılan..
canım size de çok geçmiş olsun..Canım koltuk örtüsünü sıkıştrırken birden çıt etti parmak ucum..yüzük parmağı sağ el..sonra bir acı parmak ucum eğrildi..tabi ben stres oldum..hemen acile gittik..biz çıkık yada kırık sandık.. aa değilmiş.. tendomlar da zedelenme olmuş.. eğer atel ile geçmesse belki cerrahi müdahele olur dedi dr..10 gün sonra kontrolüm var.. duruma göre bakacaklar..
birde işlerim aksıyor.. sağ elimi aktif kullanamıyorum.. baya bir sıkıntı oluyorderdim o zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?