Köprüden önce son çıkış!

Selam kızlar.Herkese hayırlı haftalar..Sağ el yüzük parmağımı incittim cumartesi günügazi oldum.. Atel takıldı..10 gün sonra bakılacak.. Duruma göre inş cerrahi müdaheleye gerek olmadan atlatırım.. Dularınız da banda yer verirseniz sevinirim..Doğu dürüst kullanamıyorum sağ elimi:alçı gibi bişi takılan..

canım çok geçmiş olsun
Rabbim Şafi ismi hürmetin şifalar versin
yorma elini gerekmiyorsa hareket ettirme
Allahın izniyle düzelir

amin cnm amin.. sağol.inş iyileşir yamoralim sıfır

neresi ağrısı canı orda insanın anlıyorum
ama kötü düşünme
ablamın (39yaşında) geçen sene kolu kırıldı 2 yerden
ilk gördüler hemen ameliyat dediler
2 aya yakın alçıda kaldı sonra fizik tedavi iyileşti

benimde yazı yazdığım kolum bilekten kırılmıştı aynı zamnda dirseğim çatlamıştı tam üniversitedeydim sınav zamanı

abimin lisede kırıldı top oynarken

şimdi hiiiç hatırlamıyoruz bile acısını geliyo geçiyo senin ki de geçer bir zaman kullanma dikat et yeter

bide nasıl oldu ya doktor niye ameliyat diyor senin parmağın için?

canım size de çok geçmiş olsun..Canım koltuk örtüsünü sıkıştrırken birden çıt etti parmak ucum..yüzük parmağı sağ el..sonra bir acı parmak ucum eğrildi..tabi ben stres oldum..hemen acile gittik..biz çıkık yada kırık sandık.. aa değilmiş.. tendomlar da zedelenme olmuş.. eğer atel ile geçmesse belki cerrahi müdahele olur dedi dr..10 gün sonra kontrolüm var.. duruma göre bakacaklar..

Canım gecmiş olsunn

birde işlerim aksıyor.. sağ elimi aktif kullanamıyorum.. baya bir sıkıntı oluyorderdim o zaten..

rapor vermedilermi 1-2 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…