- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
çok teşekküler canım.. maşh zaman su gibi.. 5-6 aylık olunca dahada rahatlarsın..Selamlar kızlar
Hepinize mutlu ve keyifli bir hafta diliyorum
KIZLARIMCANLARIM çok geçmiş olsun canım, dilerim çabucak iyileşirsin
Kızım 76 günlük oldu, büyüyoruz kızlar :)
sağol canım .. teşekküler..Canım gecmiş olsunn
canım verecekti de ben istemedim.. 2 gün rapor alınca sağolsun bizim işyeri ödemiyor.. hemen maaşdan 2 günlük yevmişyen kesilioyrrapor vermedilermi 1-2 gün
çok teşekküler canım.. maşh zaman su gibi.. 5-6 aylık olunca dahada rahatlarsın..
sağol canım .. teşekküler..
canım verecekti de ben istemedim.. 2 gün rapor alınca sağolsun bizim işyeri ödemiyor.. hemen maaşdan 2 günlük yevmişyen kesilioyrbirde masa başı işim ya.. dedim evdede rahat durmam işe gideyim.almadım rapor..
çok sağol canım..inş ya.. küçük parmak ateller varmış..ondan alcam..belki biraz daha rahat kullanırım elimi en azından..inş tez vakitte geçer..anladım canım benim
Allah yardımcın olsun yavaş yavaş halledersin umarım işlerini
evt canım ..Allah'tan haftaya sakin başladık..Öylede geçer umarım. Tez zamanda iyileşirim inş.. salıya kontrole gideceğim.. bakalım ne diyecek dr.KIZLARIMCANLARIM elinden gelenide yapıyorsundur ordakilerde kör değilse görürler seni sıkıntıya sokmazlar canım
çok sağol canım..inş ya.. küçük parmak ateller varmış..ondan alcam..belki biraz daha rahat kullanırım elimi en azından..inş tez vakitte geçer..
şunu anladım ki herşeyin başı sağlık gerisi bomboş..
evt canım ..Allah'tan haftaya sakin başladık..Öylede geçer umarım. Tez zamanda iyileşirim inş.. salıya kontrole gideceğim.. bakalım ne diyecek dr.
bundan alacağım.. bu daha küçük .. kullanımı daha rahat olur inş..
böyle oldu işte parmağım.. bu netten alıntı .. ama benimde böyle oldu
benimki bunadan biraz daha büyük hemde.. benim ellerim küçük.. bu biraz büyük geldi..
aynen cnım ya.. kenarlarından sıkıyor..en güzeli başta gönderdiğim.. daha kullanışlı.. birde benim poarmak ucum sıkıntılı .. bu benden takılı olan tüm parmağımı kaplıyor.. rahatsız ediyor çokayyy canım çok çok geçmiş olsun
modern bişey beklemiyodum zaten
sen kullanabileceğin bişey al bununla durulmaz bile
aynen cnım ya.. kenarlarından sıkıyor..en güzeli başta gönderdiğim.. daha kullanışlı.. birde benim poarmak ucum sıkıntılı .. bu benden takılı olan tüm parmağımı kaplıyor.. rahatsız ediyor çok
amin canım çok sağolI:canının acısı yetmez gibi bide atel rahatsız edince zor olur tabiki
Allah yardımcın olsun
Amin kuzum amintr_lelli canım çok sağol ..İnş dediğin gibi cerrahi müdahaleye gerek kalmaz.akla gelmeyen başa geliyor işte
Rabbim beterinden korusun artık..
Bu arada günaydın herkese..
sağol canım..çok teşkler.. amin..ablammm yeni görüyorum çok geçmiş olsunKIZLARIMCANLARIM Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?