Köprüden önce son çıkış!

Günaydınn

Disim disim diye diye sabahladım
Kahvalti hazirlim esime

Saat 9 gibi muayinhaneyi arayip dr bosvaktini kollamam lazım

Hayat durdu resmen kirik olan tarafla zaten yemek yiyemiyorum diger tarafdaki curukde sizlamaya basladi o tarafada bisey degdiremiyorum simdi.

Disciye gitcemi anladi sanki ötekini kiskandi.
Benide benide der gibi sizim sizim sizliyo.

Dün hic bisi yemedim desem yeri yiyemedim yani

Cignemeden yutmakda isime gelmiyo.
Ac yatarim daha iyi dedim.

Ben napcam böyle ya dün cok mizmizlandim esim acıdi halime bekletme git hemen dedi.

Gün parasini beklicektim sözde
Esim önden biraz para ver tedavin devam ederken kalani veririz dedi.

Annemden gün parasini erken isterim artik duruma göre
Zulamida disim icin patlatabilirim suan cok acınası durumdayım.

Canım ya çok geçmiş olsun...Oiyy oiyy o diş ağrısını bilirim..Çok kötü bir ağrıdır..
Allah acil şifa versin..Bir an önce hallet canım.Para böyle şeyler için..SAğlık en başta..

Canım ya çok geçmiş olsun...Oiyy oiyy o diş ağrısını bilirim..Çok kötü bir ağrıdır..
Allah acil şifa versin..Bir an önce hallet canım.Para böyle şeyler için..SAğlık en başta..
Ekürim zaten tam da yemisim parasini modundayim inan.

Sskya dis konusunda cok ön yargiliyim ayaklarim gitmiyo.

Tatil matil gitmesemde olur okadar bedbaht durumdayim.

Parasi neyse vercem yapsin ne var ne yok hepsini.
Biktim ben hep disimden cektim
Kucukken annemler hep ihmal ettiler gotrmediler doktora dis kaybim var
Yamukluk var
Curuk var cok cektim dislerimden.
Nasil yapiyosa napiyosa yapsin valla yapsin yeterki.

Ben oglumu gecen yaz goturdum
Okul kapanincada kontrole goturcem cekilcekleri curuyeni temizlettik gerci disleri iyi suan.
Ama kontrole gotururum artik mutlaka bana yapilani ona yapmicam cekmesin o da.

Kesinlikle canım..
Aynen para ne için sağlık için tabiki de..
Git bence de ne var ne yok hallet..Bizde 2 ay önce gittik.. ailecek hemde..
Eşimin özel sağlık ssk sı var.. onu kullandık.. eşimde .Beyza da baya iş çıktı..bende bir dolgu çıktı sadece.. Ama ben Betül'den önce köprü yaptırdım.. halletmiştim.. gene bir tane hafif çürük vardı iyice azmadan ısın dolgusu yaptırdım..Diş taşlarını temizlettik hepimizin..Diş çok önemli hiç ihmale gelmiyor..

Bende de cikar bakalim kac para sıkısmıs.

Gecen sene efeye 750tl kadar harcamistik
Kanal cok pahali yaw.
sorma canım.. eşimin baya işi çıktı.. bitmedi aslında..ilk defa kullandık diş teminatını..kişi başı 250 tlsini sigota ödedi.. 50 tl kişi başı biz ödedik.. benim dişçi biraz pahalıcı.. ama işini iyi yapar.. dediğin gibi pahalı biraz diş işleri.. ama sağlık için acımıcan.. sağlık olsun canım.. iyi olsun da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…