En baştaki ben yaşasın hafta sonu tey tey tey. Supermis yarın misafirin var sabah7 kalksam anca yetistiririm. Ev kalktı gidiyor. Tutup bacağından indireyim.özledim sizleri de yaw.
Oyy oyy ben ne edeyim.hacize çıkan ben. Dosya çıkaran ben.evde yemek ben.temizlik ben misafir ağırlamak ben. Oyy oyy.ama çok sukurespoyraz nereyesunnn haçan.
En baştaki ben yaşasın hafta sonu tey tey tey. Supermis yarın misafirin var sabah7 kalksam anca yetistiririm. Ev kalktı gidiyor. Tutup bacağından indireyim.özledim sizleri de yaw.
Hem.okadar yoruluyosun hemde hafta sonu yorcaklar seni hemi.Oyy oyy ben ne edeyim.hacize çıkan ben. Dosya çıkaran ben.evde yemek ben.temizlik ben misafir ağırlamak ben. Oyy oyy.ama çok sukur
Nasıl?bugün eşimin kaza görüntülerini izledim çok kötü oldum yaa
tatlım valla büyük değişim sana bir evim şahane yaptırmak lazımTüllerimi ve odami soran arkidisler
espoyraz @sumeyra1990
Simdi önce biyografi anlatim kısaca
Ev 35seneden fazls eski bir ev dededen kalma
Muhendis yapmasi falan diil rahmetli dedem ustalarla yapmis
Duvarlar yamuk yumuk falan
Kentsel dönüsüm kapsaminda buralar bekliyoruz
Bu sebepden cok paralar baymak istemiyorum bu eve
Ev kullanissiz oldugundan aman aman esya vs da alma niyetim yok artik
Aldiklarimda kaliteli degil zaten
Ayrıca ayri bir salonum vs yok 2+1evim yasam alanım burası yani
Öncesi
Eki Görüntüle 1777783
Sonrası
Eki Görüntüle 1777784
Eki Görüntüle 1777786
5 ay oldu kaza yapalı da biz izlemek istemiyorduk almadık avukat isteyince elimize gecti haliyle ve izledikNasıl?
Kazami yapti
Nasil izlediniz
Peki bisi var mi?5 ay oldu kaza yapalı da biz izlemek istemiyorduk almadık avukat isteyince elimize gecti haliyle ve izledik
Masllah.çok akıllıca ancak bu kadar yapılırdı zaten.bu arada cokda zayifmissin. TV den yansıyan:). Gule gule içine sine sine otur canimTüllerimi ve odami soran arkidisler
espoyraz @sumeyra1990
Simdi önce biyografi anlatim kısaca
Ev 35seneden fazls eski bir ev dededen kalma
Muhendis yapmasi falan diil rahmetli dedem ustalarla yapmis
Duvarlar yamuk yumuk falan
Kentsel dönüsüm kapsaminda buralar bekliyoruz
Bu sebepden cok paralar baymak istemiyorum bu eve
Ev kullanissiz oldugundan aman aman esya vs da alma niyetim yok artik
Aldiklarimda kaliteli degil zaten
Ayrıca ayri bir salonum vs yok 2+1evim yasam alanım burası yani
Öncesi
Eki Görüntüle 1777783
Sonrası
Eki Görüntüle 1777784
Eki Görüntüle 1777786
tabii 2 hafta yopun bakımda kaldı eşim.hala çalışmıyor evde izinli.vücutta kalıcı izler kalacakPeki bisi var mi?
Yani kaza sonucu bisi oldumu esine falan
Begenmene cok sevindim canim boya falan degiscek bidetatlım valla büyük değişim sana bir evim şahane yaptırmak lazım
Ouf cok gecmis olsuntabii 2 hafta yopun bakımda kaldı eşim.hala çalışmıyor evde izinli.vücutta kalıcı izler kalacak
güzel olmuş canım güle güle oturun inşallahBegenmene cok sevindim canim boya falan degiscek bide
Cok acılmadan harcamadan bukadar oldu
iş kazası canım trafik değilOuf cok gecmis olsun
Trafik kazasi en korktugum
Allah korusun
Verilmis sadakaniz varmis yine canim
56 kiloyum canimMasllah.çok akıllıca ancak bu kadar yapılırdı zaten.bu arada cokda zayifmissin. TV den yansıyan:). Gule gule içine sine sine otur canim
Ya öyle bazen ne olursa olsun koyveriyorum.ama sevdiğim oğlanın okuldan arkadaşı ve annesi. Yemeğe alicam.kocayi gönderecek tabi. Annemle mantı yapıp stokladim. Onlardan. Bide salata. Yeter tabi pasta kişilerde yaparım çocuklar sevinsin.Hem.okadar yoruluyosun hemde hafta sonu yorcaklar seni hemi.
Ay ya
Az dinleneydin keske
Biri gelince is bitmiyo yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?