Köprüden önce son çıkış!

En baştaki ben yaşasın hafta sonu tey tey tey. Supermis yarın misafirin var sabah7 kalksam anca yetistiririm. Ev kalktı gidiyor. Tutup bacağından indireyim.özledim sizleri de yaw.

Oyy oyy ben ne edeyim.hacize çıkan ben. Dosya çıkaran ben.evde yemek ben.temizlik ben misafir ağırlamak ben. Oyy oyy.ama çok sukur
Hem.okadar yoruluyosun hemde hafta sonu yorcaklar seni hemi.
Ay ya
Az dinleneydin keske
Biri gelince is bitmiyo yahu.

tatlım valla büyük değişim sana bir evim şahane yaptırmak lazım

Masllah.çok akıllıca ancak bu kadar yapılırdı zaten.bu arada cokda zayifmissin. TV den yansıyan:). Gule gule içine sine sine otur canim

Masllah.çok akıllıca ancak bu kadar yapılırdı zaten.bu arada cokda zayifmissin. TV den yansıyan:). Gule gule içine sine sine otur canim
56 kiloyum canim
Sagolasin
Oda kucuk ve duvarlar biraz vahim kolonlar falan var bol bol elimden bukadari geldi
Sifir iscilikle bukadar
Boyayida kendim yapicam bakalim nasil olcak ,yaza artik

Hem.okadar yoruluyosun hemde hafta sonu yorcaklar seni hemi.
Ay ya
Az dinleneydin keske
Biri gelince is bitmiyo yahu.
Ya öyle bazen ne olursa olsun koyveriyorum.ama sevdiğim oğlanın okuldan arkadaşı ve annesi. Yemeğe alicam.kocayi gönderecek tabi. Annemle mantı yapıp stokladim. Onlardan. Bide salata. Yeter tabi pasta kişilerde yaparım çocuklar sevinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…