Köprüden önce son çıkış!

başka bir sehirde sandalye üsütnde uyudum 3 hafta hastanede.bişi yiyemedim hiç.ordan oraya koştur doktoru ilacı avukatı filan ayy ne zor seyler yasadım yahu

56 kiloyum canim
Sagolasin
Oda kucuk ve duvarlar biraz vahim kolonlar falan var bol bol elimden bukadari geldi
Sifir iscilikle bukadar
Boyayida kendim yapicam bakalim nasil olcak ,yaza artik
Kız maşallah sana ya.helal olsun bana dışında sen kendi kendine ediyon ya yoruyon kendini alışverişler ustalık işleri tasarım.10parmaginda 10 marifet

Ooo gecen cumarteside ben agirlamistim okuldan veli cocuklar falan
Yeter tabiki oynamakdan zaten gozlerinin bise gordugu yok
Bize yarinda gelmek istiyolar ama kurana gidicem
Her hafa sonu gelesileri var :) cocuklarin

Kız maşallah sana ya.helal olsun bana dışında sen kendi kendine ediyon ya yoruyon kendini alışverişler ustalık işleri tasarım.10parmaginda 10 marifet
Saolasin kuzu az elimden geliyo biraz kendi capimda
Derz dolgu
Silikon falan cekebiliyorum
Boya yapilirken kesmeleri yapiyodum ögrendim az
Ben erkek olsam amele olurmusum

Ooo gecen cumarteside ben agirlamistim okuldan veli cocuklar falan
Yeter tabiki oynamakdan zaten gozlerinin bise gordugu yok
Bize yarinda gelmek istiyolar ama kurana gidicem
Her hafa sonu gelesileri var :) cocuklarin
Her tüm arkadaşları bize gelmek istiyor.espoyraz teyze diyip diyip duruyorlar.tüm cocuklar i seviyorum ama su merhametsizleri içimden sevmek gelmiyor

başka bir sehirde sandalye üsütnde uyudum 3 hafta hastanede.bişi yiyemedim hiç.ordan oraya koştur doktoru ilacı avukatı filan ayy ne zor seyler yasadım yahu
İnsanlar neler yasiyo
Nereler ne hayatlar var
Birileri dogarken birileri ölüyo
Sebepsiz evden cikip eve dönme garantimiz yokken zilyon tane plan yapip ileriye dönük hayaller kuruyoruz.
Hayat cok degisik
Dünya garip

Saolasin kuzu az elimden geliyo biraz kendi capimda
Derz dolgu
Silikon falan cekebiliyorum
Boya yapilirken kesmeleri yapiyodum ögrendim az
Ben erkek olsam amele olurmusum
Bende de var o özellikler. Hatta yeni evliydik ben bisiler yapıyordum ev tamiratları.bi gün musluğun kenarı çatlamış. Eşim diyorki telde e sen halledersin yok artik

İnsanlar neler yasiyo
Nereler ne hayatlar var
Birileri dogarken birileri ölüyo
Sebepsiz evden cikip eve dönme garantimiz yokken zilyon tane plan yapip ileriye dönük hayaller kuruyoruz.
Hayat cok degisik
Dünya garip
hastanede ortam cok farklı.
normalde napıyoruz polikiliğe gir muayene ol cık
ama o acillerde olanlar yoğun bakımları ölenler yakınlar cığlıklar göz yasları ayrı bır dunya resmen
haline şükrediyorsun orada işte
insan başına gelmeyınce bilmiyor düşünmüyor çunku
gercekten o gun evden cıktık ve ne kadar sonra eve gırebildik
planlar buyuk sözler hepsi yutuyor seni içine
Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömür nasip etsin inşallah hapimize

Her tüm arkadaşları bize gelmek istiyor.espoyraz teyze diyip diyip duruyorlar.tüm cocuklar i seviyorum ama su merhametsizleri içimden sevmek gelmiyor
Bizde rahat ediyolar galiba diyorum bende
Oynasinlar gulsunler mutlu olsunlar

Bende de var o özellikler. Hatta yeni evliydik ben bisiler yapıyordum ev tamiratları.bi gün musluğun kenarı çatlamış. Eşim diyorki telde e sen halledersin yok artik
Benimkide senden korkulur diyo
Kocaman aminn cnm

Kızlar ben otopsilere gidiyordum şimdi de hacizlere öyle şeyler gordum tanık oldum ki.kitap yazicam.hikâyelerim diye.nasıl ölümlere şahit oldum.ve hepsinden ders çıkardım.Rabbim ölümün hayirlisini da versin

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…