canım cok sıkkın kızlar yaa.dün eşimle şakalaşırken küsüştük.bugün görüntüleri izleyince barıştık sonra geri küsüştük.moral kötü
eşim sinirli olunca ona yanaşmak yerine sakinleşmesini beklemek daha iyi oluyor canım denedim çünkü beklemek daha mantıklı geldi.Canım cok cok gecmis olsun bazı seyler keske sevdiklerimin değilde benim başıma gelseydi derim ben dayanamam hic onlara bana gelsin ben bi sekilde yaşarım diye düşünürüm. Sen bugün esimin görüntülerini izledim diyince geldi yine aklıma..
Ayrıca ufak tefek tartışmalar evliliğin tuzu biberi olmadan olmuyo sıkma canını git kocanın yanına al gönlünü olsun bitsin. Bu seferlik sen at adımı.. :))
Eskiler esimin zevki cnmtr_lelli . Canım zevkli ve becerikli olduğun eski eşyalarından da belli zaten
Yeni esyalarlada ayrı bi güzel olmuş kullanışlı şık rahat ve güzel ayrıca tertemiz
Erkek olsaydım amele olurdum lafina cok güldüm
Ben eve yeni geldimgündüz hep goy goy akşam nerde herkes oy oy
Bizde kusuyoruz duzelir cnm uzme caninicanım cok sıkkın kızlar yaa.dün eşimle şakalaşırken küsüştük.bugün görüntüleri izleyince barıştık sonra geri küsüştük.moral kötü
Ben geldim kayınvalide dedimgündüz hep goy goy akşam nerde herkes oy oy
Canım biz kusmede master yaptık.benimki bayılır bisi olsada kusse ile böle küsme değil.hatta kusmesi için bisi olmasına da gerek yok bazen var oluş sebebi küsme gibi geliyor.hicc sıkma canını kusecen ki diğer zamanların kıymetini bilesin. Barisirsiniz. Hicc merak etme.canım cok sıkkın kızlar yaa.dün eşimle şakalaşırken küsüştük.bugün görüntüleri izleyince barıştık sonra geri küsüştük.moral kötü
Hoşgeldin benimki gitti arkadaşlarıyla takilacakmis. Oglan uyudu.bir suru utum var.yarın misafir gelecek. Hiç bisi yapmadan yatmak istiyorum ve ben yatarken her iş yapılmış olsunda istiyorum.mümkün değil galibaEskiler esimin zevki cnm
Ben eve yeni geldim
Kuzendeydik annem falan yettim gari
Goy goyBen geldim gadişlerim nörüyonuz bakem
Ahh keskeHoşgeldin benimki gitti arkadaşlarıyla takilacakmis. Oglan uyudu.bir suru utum var.yarın misafir gelecek. Hiç bisi yapmadan yatmak istiyorum ve ben yatarken her iş yapılmış olsunda istiyorum.mümkün değil galiba
Benim esimde kuser ama hep kendi konusur ilkBen geldim kayınvalide dedim
Canım biz kusmede master yaptık.benimki bayılır bisi olsada kusse ile böle küsme değil.hatta kusmesi için bisi olmasına da gerek yok bazen var oluş sebebi küsme gibi geliyor.hicc sıkma canını kusecen ki diğer zamanların kıymetini bilesin. Barisirsiniz. Hicc merak etme.
Oy oyy tam benlikGoy goy
Ahh keske
Ortaligini toparlarsin ütünüde yarin aksam yaparsın cnm
Sensiz olar mi hec kuzuOy oyy tam benlik
Benim ki küser haberim olmaz.derim canı sıkkın işte hadi yemeğe derim.işten gelmisim yemek yapmisim hazırlamıştır gelmez varmam üstüne bi bakarım kapıyı çekmiş gitmiş.bisimi var diye sorarım oda yoo der.ama kuş olduğu saçının telinden anlaşılır 8senedir bu öyle 15gun geçer ben laf atarim bakarım aynı devam.ama en son kusmede ben konusmadim2ay surdurdu. En son gittim bana bak dedim bundan sonra küs istediğin kadar ama asla ben atmicam ilk adımı 1senede olsa konusmucam. konuşmasan konuşma daha rahat ederim en azından küs olduğun için stresi olmaz dedim daha kusmedi bakalım:)Benim esimde kuser ama hep kendi konusur ilk
Ben ketumum konusmam
Biz bize yeterizSensiz olar mi hec kuzu
Ama kacti tayfa bizbize kaldik
2 ay mı aboovvBenim ki küser haberim olmaz.derim canı sıkkın işte hadi yemeğe derim.işten gelmisim yemek yapmisim hazırlamıştır gelmez varmam üstüne bi bakarım kapıyı çekmiş gitmiş.bisimi var diye sorarım oda yoo der.ama kuş olduğu saçının telinden anlaşılır 8senedir bu öyle 15gun geçer ben laf atarim bakarım aynı devam.ama en son kusmede ben konusmadim2ay surdurdu. En son gittim bana bak dedim bundan sonra küs istediğin kadar ama asla ben atmicam ilk adımı 1senede olsa konusmucam. konuşmasan konuşma daha rahat ederim en azından küs olduğun için stresi olmaz dedim daha kusmedi bakalım:)
Onunda stresi vardı barışık olduğumuzda strese giriyorum ay ne zaman kusecek diye
Oyyy salon beyfendimiz pekte annesini severmiş miş yerim onu ben :)Bu aksam 2tabak karalahana corbasi ictim acayip seviyorum kuzende guzel yapar
Sonra kahve falan mide corba oldu
Eve geldim oglum acıkmıs
Anne ben açım dedi eve girer girmez babaya emanet cocuk bukadar
Kedi gibi doladi pesimde
Kucagima yatti falan karni doyunca gitti odasina :)
Degilmi ya. Yarın banyo tuvalet balkonlar bi supur bi sil toz al.oğlanı alt komşuya gönderirim. Işık hiziylan utulukleri de kucaklayıp dolabın boş rafina bitti gittiGoy goy
Ahh keske
Ortaligini toparlarsin ütünüde yarin aksam yaparsın cnm
Cok uzun degil mi yaBenim ki küser haberim olmaz.derim canı sıkkın işte hadi yemeğe derim.işten gelmisim yemek yapmisim hazırlamıştır gelmez varmam üstüne bi bakarım kapıyı çekmiş gitmiş.bisimi var diye sorarım oda yoo der.ama kuş olduğu saçının telinden anlaşılır 8senedir bu öyle 15gun geçer ben laf atarim bakarım aynı devam.ama en son kusmede ben konusmadim2ay surdurdu. En son gittim bana bak dedim bundan sonra küs istediğin kadar ama asla ben atmicam ilk adımı 1senede olsa konusmucam. konuşmasan konuşma daha rahat ederim en azından küs olduğun için stresi olmaz dedim daha kusmedi bakalım:)
Onunda stresi vardı barışık olduğumuzda strese giriyorum ay ne zaman kusecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?