Köprüden önce son çıkış!

Hohihihi cocuk bilr uzulmus sana

EE küçükte olsa aklın yolu birdir. :))çok alem çocuklar bi kaldın deme çocuk haklı dedin.

Ayy hadi pek bi sardı sizden bişey isticem eşlerinizle nasıl tanıştınoz hadi hadi anlatın muhabbet sohbet oluyo

Ayy hadi pek bi sardı sizden bişey isticem eşlerinizle nasıl tanıştınoz hadi hadi anlatın muhabbet sohbet oluyo
Esimler bizim yan binaya tasinmislardi
Balkonda camda gormus beni
Nezaman balkona falan ciksak adam hep balkonda ve bakiyo dikkatimi cekmisti
Anladim bisi var
Ama ayy adam ya bu diyorum kendi kendime(10yas var aramizda)
Sonra surekli bakmalar takipler telf ögrenmis
Sessiz telflar falan derken tanistik öyle
Yani oturdugum yerden koca buldum

Evt sizi gidi ikizler sizi
Bakalim capkin bir ikizler olcak mi
Capkin oluyolarmis
bilmem ben çapkın değildim. yani hoşlanıpta ayarladığım biri olmadı. yetitirilme tarzımızdan belki. ama oğlanda bi denerim. kızları başka erkekleri başka oluyor diye biliyorum.

bilmem ben çapkın değildim. yani hoşlanıpta ayarladığım biri olmadı. yetitirilme tarzımızdan belki. ama oğlanda bi denerim. kızları başka erkekleri başka oluyor diye biliyorum.
Erkekleri capkin oluyomus cnm kizlarin "ikizler erkegimi aman aman" dedigi bir burcmus galiba

benimkide şöyle üni son sınıf tezimi hazırlıyom gittim bi kuruma eşim orda çalışıyor ben ilgili kişiyi beklerken bu geldi siz ne bekliyonuz dedi bende dertlimi dertliyim tezin konusunu anlattım falan oda bende resimler var mail adresini ver istersen atarım dedi mailleri aldık ve ben haritalarımı aldım gittim. sonra benim tez bitti okul bitmek üzere iş bakıyom girdim msn vardı ya eklemişim ben bunu yazdı bu naptın tezi diye bende ha bitti deidm gerek kalmadı falan derken başladı sohbet. ama benim aklıma gelmiyor hiç ikili bir ilişki normal biri yani. 1,5 yıl konuştuk ama normal olarak benim hala aklımda yok. en son açıldı bu evlendik. ama o hiç belli etmemişti. hep açılacakmış ama ben tıkamışım önünü. mesela bi evlenme teklifi almıştım birinden söylemiştim buna deidm bugün evlenme teklifi aldım diye eşimde yaa niye kabul etmedin diye sorduğunda bende lise mezunu demiştim. eşimde lise mezunu. bunun gibi

eee tabi görmüştür seni alçı sıva yaparken ne bilem kornişi takarken falan demiştir bu hatun ii hatun. vallaha eşin durmuş durmuş tam göbekten vurmuş maşallah

Bovvv desene sizin ki mucoze gibi olmuş genede söylemesi büyük erdem :) sende nasıl anlamadın yahu

ama benim oğlanda bi cool taraf var artis seninki gibi. bi şeytan tüyleri var.
Benimki agir abi
Boyle vick vick bir cocuk degil
Az öz konusan tiplerden
Dusunerek konusur
Kibarciktir
İyi geceler demeden uyumaz
Uyuyosam kiyamaz uyandirmaz
Hapsurursak cok yasa der mutlaka biz ona demezsek alinir
Sirtima masaj yapar
Senden süt isticem ama kalkmani da istemiyorum der mesela(yatmissam) sicak seviyo sütü
Bakalim buyudukce dgiscek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…