Köprüden önce son çıkış!

Cok fazla sıkıntilar yasadım acikcası
Bugunume sükür cnm.

vitamin dednde şmdi bizmki dişerini gıcırdatıyordu. sonra doktor dediki git bi çocuk gelişim uzamanına gittim. test yapıyor gelişim testi. o zaman yaşı 4,5 falan soru soruyor. elma nedir diye. bizimki bi başladı . içinde a ve e vitaminlerinin bolca bulunduğu sağlıklı bir meyvedir. uzman soruyor perde nedir diye. bizimki perde güneş ışıklarının içeriye direk girmesini engelleyen bir araçtır. uzman soruyor merdiven nedir bizimki merdiven ahşap ya da beton ya da metalden yapılabilen basamaklardan oluşan inmeye ve çıkmaya yarayan şeylere denir. uzman dediki bunun zekası normalden üstün lütfen gidin test yaptırın dedi. bende bulamadım fırsat yaptıramadım.

Ayy cok hos ya yerim onu ben
Masallah kuzuya
Bahtlari sanslarida guzel olsun

bende açıklaırm o sorar zaten . geceleri bunun fikri gelir ciddi fikirler ama. durur duru bişi söyler tü bismillah derim tırsarım söylediklerinden. mesela bir gün 3-4 yaşlarında anne dedi '' Allah herkesi bilir ya , insan sadece ve sadece kendini bilir deme '' dedi ben öyle bi kaldım. çocuk bunu ben hiç söylemeden anlatmadan çözmüş olayı ya.

Bence süper zeka geleceğin bilim adamı :)

Ayy benimkide soruyodu bi donem
Allah varsa niye gormuyoruz
Nasil yukarda duruyo falan diye
Ama yasi kucuktu
Cok idrak edebilcek yasta degildi
Artik ogrendi herseyi kuzu
Zamanla kavriyolar
Hep böyle arastirmaci olsunlar
Sorsunlar
Ben hic aman git basimdan demedim
Elimden geldigince izah etmeye calisiyorum

taktı bu uzaylılara. bir gn haber izliyoz. haberde işte uzaylı görmüş bi kadın nasa incecliyomuş falan. bu tutturdu büyüklerin haberlerinde söyledi uzaylı var yine 4 yaşlarında annecim diyorum biri gördüğünü söylemiş ispatlanmamış bişi diyorum. neyse. ben ona biizm zamanımızda olan van gölü canavarı olayını anlattım dedim çok korktuk tüm haberlerde çıktı sonra mandaymış onlar deidm. yokmuş canavar dedim. o da he tamam dedi güldü. devanımda bizimki anne uzaylılar kesin var ben ispatladım dedi. yaaaaa dedim nasıl ispatladın şimdi dünya uzayda değilmi e bizde uzaydayız yani biz uzaylıyız dedi. bende vallaha haklısın oğlum dedim

bende izah ediyorum hiç demiyorum git başımdan diye

cözmüs olayı adam ya
Bazen doyng kaliyoruz harbi

Vayy anasını sayım seyirciler ben bu kadar şoke oldum yeter uyuyam artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…