Köprüden önce son çıkış!

Bu akşam dedesi el oturuyor oglusuma dede dediki ama artık el openler para veriyor bizde böyle dedi.oğlumda dur du5-10sn bizde hoşgeldin diyenlerdenseniz para alıyoruz dedi çok guldum.tabi burda denilince gülünç olmuyor

Benimkininde tam korumaci zamanlari
Deliyürek
Tikirti duysa anne ben bakarim sen dur diyo
Bi artizlik falan

sesli güldüm ya
Ya varya öyle cevaplar çalıştırıyor ki aklına gelmez. Hele bak bu çok yerinde olmuştu.KV dedeyiz. Sağolsun borek yapmış çağırdı yanında ayranda var benim oglan hazır ayran içer. KV demde kendini ivmeyi sever. Aaa dedi. Neymiş öyle hazir ayran tembel işi o dedi. Bak ben yaptım ayranı dedi.oğlanın ağzında borek cigniyor. Dede de oğlum bak babane ayran makinası var makinada yapmış sana özel dedi. Bizimki" makinada yaptıysa o da tembel isiymis "dedi.biz koptuk.

Anaammm o nasıl zeka maşallah süphanallah kırk yıl düşünsem bu cevap aklıma gelmez maşallah ya ilgi alakadan oluyor böyle çok zeki,kibar olmaları yetiştirme tarzı anne baba çok önemli

Anaammm o nasıl zeka maşallah süphanallah kırk yıl düşünsem bu cevap aklıma gelmez maşallah ya ilgi alakadan oluyor böyle çok zeki,kibar olmaları yetiştirme tarzı anne baba çok önemli
İnşallah hayırlı bir anneyizdir.Allahın verdiği aklı hayırlı işlerde kullanmasına vesile oluruz insallah.o an benim ağzından bireylerin firlamamsi için zor tuttum.Allahtan herkes guldu KV de güldü.oğlanın hazır cevap olduğunu biliyorsa benden bilmedi

Emin öylesinizdir :) allah herkese nasip etsin çok insan var etrafımda çocuk hasreti çeken

Hanı su şarkı varya incirler olana kadar şarkısı bi bölümü var. Kalbimizde bavula atsaydin barii. Arabada o çalıyor ses yok susuyoruz tam o kısma geldi. Arkadan oglan "yok artık beynini de atsin midesini,kemiklerini de atsin bavula" dedi.

Şimdiki çocuklar bi alem
Aynen benimde yiğenim var 2 ye gidiyor biz o yaşta saf birşeydik cin gibiler
Bana bir kere iş yapıyordum aynen şöyle demişto"Sana çok üzülüyorum,bu evden kurtulman gerek,dayımlar seni çok yoruyor demisto' ben soke olmuştum tabi

sen oğluşunu sabaha kadar anlat ben dinlerim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…