canım tartışma olmadı ki işte.şakalaştık sonra ben trip yaptım yattım ertesi gün azcık konuştuk.olay göruntusunu izledik normalleştik.pat gitti geri görüntü:)
tartışma olsa anlayacağım da ortada bişi yok yani
umarım cuknu ben küs kalmayı sevemem hemen barışmak isterim.en uzun 5 gün küs kalmıştık ama bende inatlaşıncaO zaman geçer akşama :)
işte başlıyorum akşama ne yapsam dıye bazen cok tıkanıyorum çünkü her seyı yemıyoruz.
valla bende dayanamam da hatta neye küs kaldığımızı bile hatırlamıyorum şu aneyyay nasıl o kadar süre küs kaldın canım
ben hiç dayanamam yatağa yatınca mecbur sarılmam lazım içim kıpır kıpır uyuyamam gerekizse uyandırırım yani
Tamamen havaya bağlı mangal yakıcaz iyi olursaişte başlıyorum akşama ne yapsam dıye bazen cok tıkanıyorum çünkü her seyı yemıyoruz.
ne yemek yıyeceksın bakıım bugun
kızlar günlük yemek planlarımızı da paylaşalım mı fikir olur yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz
ooo inşallah iyi olur hava.mide bulantısından mı yemek yapamıyorsun canım.eşin bişiler yapsa keşke.her gun dışarı da iyi olmaz.bebiş sağlıklı seyler yesin azıcıkTamamen havaya bağlı mangal yakıcaz iyi olursa
ama kötü olursa gene pide lahmacun falan yicem gibi
kuru pilav ve garnitürlü makarna benım de seceneklerim.evde seçeneklerden
ıspanak
kabak kızartması ve karışık kızartma
patlıcan oturma
kuru-pilav :)
ve üşenirsem
garnitürlü makarna var
dün mantar yaptım yemedim ben brokoli ve meyve yedim
kuru pilav ve garnitürlü makarna benım de seceneklerim.
sebzem yok evde kış sebzelerinden bir brokoli yıyorum ben yaa.
ıspanak lahana fılen yemem hıç o yuzden yapmam da
secenek azalıyor halıyle sebze olmayınca
zorlanıyorum o yuzden
suratsızlığı azıcık gecse yaparım da şimdi git filan der ben de bişi derim baya büyür valla tartışma
eşimde bende yanı seyleri sevmıyoruz o yuzden yapmıyorum hiçbende eşime yapıyorum canım tadımlık yerim
bide eşim her yemeğin içinde et kıyma vs ister bende et tadını çok sevmem yemekte.
aklımda lazanya varda makarnasını bulamadım bulsam yapıcam kaşar peynirim vs var evde.
ayda 2 kez poşette tavuk yaparım.
bide kış türlüsünü severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?