tamam kuzum
bende gizli yazıyorum aynen o da der herşeyı yazdın mı dıye.zaten benim tlf ve bilgisyaraı hıc kontrol etmez ama yınede olsun demedim.canım sen ne iş yapıyorduneyyay
ben işteyim kuzum onun yanında yazamıyorum
çünkü okumaya falan çalışır
sizinle iyiyim kavga ederiz sonra herşeyi orayamı yazıyn diye
anladım canım.valla özelde çalışmak zor gelıyor bana ya.5 gün çalışmaya alışmışım çünkü 1 gün daha deseler gözümde büyü yanieyyay Aslında ön muhasebe ama genel olarak yapmam gereken bi ton işim var müşteri hizmetleri mesala
Napalım canımalıştık artık devlete girmek zor kpss olsa bile önce torpilanladım canım.valla özelde çalışmak zor gelıyor bana ya.5 gün çalışmaya alışmışım çünkü 1 gün daha deseler gözümde büyü yani
tabi işte nasıl başlanıyorsa öyle alışılıyor canım.öğretmenlikte o kadar torpil olmuyor benım ihtıyacım olmadı hıc ama sızın bölümlerde torpil şart.mülakat olayları kurum sınavları filna hep torpille olan şeylerNapalım canımalıştık artık devlete girmek zor kpss olsa bile önce torpil
tabi öyle.hayt pahalı bu devirde ev gecındırmek ve bir seylere sahip olmak istenıyorsa calışmak lazım para lazım:)eyyay aynen canım hayatı bi yerden yakalamamız şart yani
bu ara hıç paradan birikimden bahsetmıyoruz
ayy o borclar yok mu zaten
benimde kağıt para 90 bozuk 180 olmuş tumletıp altın alacam inşalahdün 40 tl kumparaya attım
bu ay altın aldım
öyle :)
Ben belli yemekleri yapmak zorundayimkızlar günlük yemek planlarımızı da paylaşalım mı fikir olur yardımcı oluruz birbirimize ne dersiniz
Canim kuzenimin gelin kurani vardi taze gelin kalabalikdi mutfakdsn hic cikamadik
Aa ben gunduz gelip gitcekler sandimKızlar buradayım.sabah 9da kalktim 2markete gittim alışveriş.kahvaltı ev sil supur toz al. Banyo tuvalet temizle balkon yıka pasta yap. Şimdi de mantığı pisirdim.sofrayı hazırladım.misafirleri bekliyirum. Ayakların agriyor oturunca anladım.su misafirleri gindereyim takilacam size
valla gelsem cok ıyı olur benimkiyle tartışıp duruyoruz evden kaçmak iyi gelirSelamın Aleyküm
Sabah kahvalti faslından sonra oglen esim birakti annemle benle kuzene
Herkesde yeni geliyodu
Pilavını yaptik biz
İkramlarini hazirladik
Sonra cay börek ve kurabiye faslı oldu
Ortaligini topladik en son herkes gitti
Eve yeni geldim
Esim geldi yemek verdim
Cikicak ama arkadaslari bekliyo arayip duruyolar kahveye gidcekmis pasam
Oglumda anneannesine cikti aksam yalnizim gelin oturalim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?