Hep stres falan ya tetikleye
aynen bugün çalışıyorummHep stres falan ya tetikleye
Sen bugunde calisiyomusun?
Yoruyolar siziaynen bugün çalışıyorumm
akşam doğum günümüz var
düzelir inşallah canım çok suratsız benimkisiBizde kusuyoruz duzelir cnm uzme canini
baarışılır da ortada neden yokken bizimki de ona canım sıkılıyor.ben ölümden döndü diye üstüne titrerken onun böyle yapması canımı sıkıyorBen geldim kayınvalide dedim
Canım biz kusmede master yaptık.benimki bayılır bisi olsada kusse ile böle küsme değil.hatta kusmesi için bisi olmasına da gerek yok bazen var oluş sebebi küsme gibi geliyor.hicc sıkma canını kusecen ki diğer zamanların kıymetini bilesin. Barisirsiniz. Hicc merak etme.
sağol canım.işte bende basımızdan böyle bir olay gecınce kaç gun omur kaldı dıyorum Allahım seni bana ikinci kez verdi dıyorum bizimki nemrut surat amaeyyay canım çok geçmiş olsun allah korumuş boşver küs kalma
kaç gün ömrümüz kaldı bilemeyiz
git sarıl kocan a
sağol canım.işte bende basımızdan böyle bir olay gecınce kaç gun omur kaldı dıyorum Allahım seni bana ikinci kez verdi dıyorum bizimki nemrut surat ama
canım kahvaltıya cegırdım gelmedi uyuyor zaten hala.kaldırmaya calıştım kalkmayacağım dıyoreyyay anlıyorum ben seviyorum şımarıyorum benmkide pıt gibi durur
ama ben vazgeçmem sende geçme normal davranmaya başlıyorlar nasılsa
canım tartışma olmadı ki işte.şakalaştık sonra ben trip yaptım yattım ertesi gün azcık konuştuk.olay göruntusunu izledik normalleştik.pat gitti geri görüntü:)canım çok ilgide gösterme normal davran.
Tartışma da o hataylıysa ilk adımı o atsın yoksa hep senden bekler.
bizimki tam küsmek için yaratılmış zaten.diyorum ki sanki sen kadınsın ben erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?