Köprüden önce son çıkış!

dün benimkini kandırdım ya param yok falan diye 60 tl avans almış
kardeş payı yapalım 30 senin 30 benim dedi
aldım allah bereket versin dedim attım cüzdana

sabah ta geldim sakalıma sürüp kumbarama attım parayı miss
külçelerim var
1 poundum var
bozuklarım var
35 tl kağıt para vaar
hey maşallah
allah bin bereket versin

bide salak gibi gidip bunu dua topiğine yazdım

Amin
Sen biriktir bana ver
Kocan sana sen bana böyle bu isler
Tükkan neyle donuyo saniyon
Kira veiyorum
Vergi veriyorum
Cay corba hepsi para
espoyraz anlat ben bayilirim okumaya
Feraceli sen cok uyudun bugun cezalisin tukanin camlarini silceksin.

Arki gitti simdi
Bende giyinip gidim nezamandir kahvalti yapmiyodum ne guzel yine yedim ökuz gibin.

Yaa hava yagmurlu olmasa babamım tükkanını temizlicektim allahtan dün tizlik yaptm bugün yağmurlu ben çok uyumuyorum aslında radyo dinliyorum o yüzden :) 3 gibi yatıyorum 10-11 gibi kalkıyorum bazen 12 yde buluyor ama bizikiler hiç ses etmez yorgunsun yat derler amaaan evlenince yatamam böyle lellim

Ahahha ilahi

ayy ne gerizekaaalılık yaptım sormayın ya irezil oldum caanım dua topiklerindeki naif arkadaşçıklarıma offf

köprüde uzak anacım
nerden atim kendimi ben

selam kızlar nabersiniz?
ayy derslere giridm karnımı doyurdum şimdi kursa gececem akşama yemek yok evde

afiyet olsun öğretmenim ne kadar yoğunsun allah yardımcın olsun
en fenasıda bütün işler bitip eve gidip yemek yapma telaşesi
nedir bu çalışan hatunların çilesi
ne çektik beee

Çok yogundu. Anca kacabildim.şöyle anlatayım yazın memlekete gittim.bizim köyde böyle ankarada ikamet eden bir akrabamiz var köyde de evleri var. Bide koyde oturan evlere temizlige giden bi ablamiz var. Bunlar dediler espoyraz gelmis gorelim bize geldiler.
Oturuyoruz bizde temizliğe giden abla faceden bi resim gösterdi böyle altın varakli koltuklar falan var kendi de var. Abla bu nerde çekilsin kız dedim. Oda gulumsedi ankarada oturan teyzeye baktı o da güldü ya dedi benim kız Çengelköy de yalı aldida dedi orda çekilmiş dedi.bende hayırlı olsun dedim. Agzim açık hanı dedim bildiğimiz yalı deme dedim he dedi ama nasıl mütevazı sanki böyle ekmek aldım der gibi. Sonra Allah sizlere de nasip etsin dedi. 200milyon dolara almış. Ya x. Teyze beni kessen ben alamam bunu dedim. Bu yanı ilk defa yalısı olanla konuştum da böle bi zengin hissettim kendimi

ben geldim doktor oğlan dedi ya ayar etti beni
yarın detaylı ultrasona gircem orda görcem kızımı

Mia- yok kuzum devletteki doktor dedi randevu aldım tıpa yarın hemen çekincem
3 kere kız dediler ilk defa erkek diyen sizsiniz dedim
hayır geçenki pozda çok iyi görüncek kıvamdaydı yani

benim canımda ev yapımı kıymalı börek istiyo yahuu sabahtan beri yalanmaktan bıktım

Mia- canım manavlarda falan vardır belki erük

AsSsk enee kızken oğlan yaptılar bizim fasulyeyi işe bak
nese sağlıklı olsunda allahın izniyle

espoyraz canım valla param olsa alırım bende acımam ama sen yazınca direk kura bakıp tl ye çevirdim
sonra dedim boş yere çenemi yormiyim yaa dedim güle güle otursunlar

tr_lelli sende anca ye zati o kadar övünüyon dükkanım var diye emme insan dükkanı boş bırakırmı hiç

eilenn Canım dalacadım ya kadın neden cinsiyete bu kadar takarsınız diyor hemşire
oğlan olcak diye tutturdum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…