- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edirne icin bile mantikli bakmazdim.Sizi gectim Cocuk kucuk babayi ozler iki oyun oynamak ugrasmak vs vsEsım ısını sevıyor ayrıca turkıyeden olmasada memur calıstıgı elcılıgın . Onun ısı garantı ama bende oglumun gelecegını almak ıstemıyorum. Daha parlak bır hayatı olabılır gıbıme gelıyor ama ya duygusal eksıklık ustelık sadece oglanda degıl bende bunalıma gırermıyım acaba, esım de var. Ne yıyecek ne ıcecek. Gozden uzak olan gonuldende ırak olmaz mı?
Yok yok sıkayetcı degılım aslında ben ısyerımden degılde tamamen calıstıgım yerle alakalı sıkıntım ve sankı ev kadınlıgınıda sevecekmısım gıbı gelıyor. ama payıma dusenle yetınebılırmıyım, her hafta sonu dısarda bısıler ıcemezsem yıyemezsem uzulurum ben kendımı bılıyoruum. O kısım cok karısık ama ısten tamamen ayrılırsamda uzun bır sure calısacagımı dusunmuyorum cesaret edemeyecegım gıbı gelıyor.Edirne icin bile mantikli bakmazdim.Sizi gectim Cocuk kucuk babayi ozler iki oyun oynamak ugrasmak vs vs
Hafta arasi babadan mahrum haftasonu baba ile (bosanmissiniz gibi)simdi bir cok uye ay cute kaliteli vakit falan diyecek ama ban katilmiyorum siz bir anda 7 yasindaki cocugunda hem duzenini hem baba birlikteligini degistirmis olacaksiniz.
Catalca olursada zaten kendiniz ayrilirsiniz diye dusunuyorum uzak mesafede calismis biri olarak sabah servislerinin 06 olmadan alislari aksam trafikte cinnet haline gelip 9a varan eve ulasmalar isin icine girmeden anlasilmiyor inanin
Ben olsam evime yakin maasi dusukte olsa bir is bakar aldigimin tamaminida gelecege kenera atardim zaten esin bu duruma bise demez anladigim
Cute birde yanlis anlamazsan soylemek istiyorum rizk cok farkli bir olay ve inan buralarda disardaki bircok uyeden sartlarin cok cok iyi ama sikayetcisin veya memnuniyetsizsin artik -ye donuyor farkindaysan ortada yokken tasinma cikti.Yarin is bulamazsin bulsan calisamazsin beklenmedik masraf cikar falan kalbini bilmem imkansiz ama is sukursuzluge varinca olaylar cok degisiyor gozlemim hep o yonde sadece yazmak istedim.
Beni tanımayan herkes sanıyorkı ben esımı hıc sevmıyorumda ne var ne yok butun sevgımı ogluma vermısım sanıyorlar. Tanıyanlar ıse esımıde oglumuda ne kadr cok sevdıgımı ıfade etmeme gerek kalmadan anlıyorlar.sizi tanımıyorum ama konularınızı ve yorumlarınızı okuyorum, hatırlıyorum. nedense hep kocanızın hayatınızda bi ağırlığı olmadığını düşünmüştüm hep. bu konuyu okuyunca da iyice oturdu herşey. sanki evlenmek için en doğru adayı bulup öylesine evlenmiş gibisiniz.
hakkınızda hayırlısı. 4000 maaş için hayat arkadaşımı bırakıp da başka şehire gitmezdim ben olsam.
Beni tanımayan herkes sanıyorkı ben esımı hıc sevmıyorumda ne var ne yok butun sevgımı ogluma vermısım sanıyorlar. Tanıyanlar ıse esımıde oglumuda ne kadr cok sevdıgımı ıfade etmeme gerek kalmadan anlıyorlar.
Izmırde yasamak ısterım ama gıdemeyecegımı soyledım, bızde uzun bır donem esımın ısı dolayısıyla 1 hafta hıc aynı evde karsılasmadan yasadık, ben ıse gıttım o geldı, ben geldım o gıttı. 1 senedır esım aksamaları beraber benımle.
Benı sevmedıgını dusunmedım hıc.
Buarada ılk esımle ask evlılıgı yapmamıstım ama bu esımle evlenırken ask evlılıgı yaptım, mantıklı evlılıgı asla degıl
Kocaman bır kadın olarak elbette esımle olan sevgımı anlatmayı cok gereklı gormuyorum ama oglum ıcın aynı sey gecerlı degıl. Bır hafta aynı evde karsılamasdan yasamak gene ortak noktada bırlesmek gıbı bısey oluyor ama ayrı yerlerde yasamak bılemıyorum . Ha mantıklı dusunuldugunde edırne yukarıdada yazdım oluru var ama duygusal olarak altından kalkılmasına gerek varmı bılmıyorum buarada esımın edırne 'ye olursa gıt dedıgını hatta catalcada olsa gıt dedıgını gıtme dedıgı tek yerın ızmır oldugunu belırtmısmıydım acaba yazımda.bir hafta aynı evde karşılaşmadan yaşamak ile uzak mesafe ilişkisi yaşar gibi sadece hafta sonları görüşmek arasında fark var.
böyle düşünen tek ben değilmişim. ama dediğim gibi tanımıyorum.
Evet anlıyorum onceden olsa ben asla gıtmem ben olsam hıcte ayrıb ır ev kurmam hatta o sekılde surelı bıle olsa yapmam dıyordum.
Senelerdır semt bıle degıstırmedım sehır degısıklıgının benı cezbetmesı bıraz uzaklasmak yenılenmek bıle olabılır bılemıyorum
Ege asla ıstemıyor, suanda edırnede 2. bır ev acıyor kayınvalıdemler arada gıdıp kalalım dıye( oraya coreklenmeyı dusunmuyorum ben kendı evımde otururum) ama ege oraya bıle gelmek ıstemıyor halbukı oyle sakın oyle temız bır yer kı kuzenlerınden ayrılmak ıstemıyor suanda. Ev yerlessın bır kac kere gıdıcez bakalım ne yapıcak bılmıyorumda, ıs durumu cok suprız oldu hıc bıze caktırılmadan duyrulmadan bambaska seceneklerle geldıler halbukı bu hafta burası tadılata gırecek bızımde ucretsız ızne cıakcagımız soylenmıstı.Eskiden olsa mutlaka neresi olursa olsun gidip şansını denemelisin derdim ama düzenini bozmak bence hem maddi, hem manevi anlamda daha masraflı olur senin için.
Ayrı iki evde yaşadığınız da masrafınız tam 2 katına çıkacak ve üzerine yol masrafıda eklenecek.
Ayrıca Ege'yi nasıl etkileyecek, şu an kuzenlerle falan iç içeyken onlarda uzak kalmak.
Geniş düşünmek lazım.
Ek olarak benim bakış açımdan bakınca çok güçlü bir kadın görüyorum. Sanırım herkes karşısındakinde kendisini görüyor.
Ya seni anladim bolge olarak ben sen daha sikir sikir giyinecegin ogle arasi yemekhane disinda rest.cafe seceneginin oldugu bir yerde veya sole bir kac magazasi olan arayi cikip eksik tamamlayip kafa dagitacagin daha merkezi biryerde calismak istiyorsun bireysel olarakta sanirim kurumsal gorunumlu patron sirketi hani muhendis uretimci takimindan 3,5 kisinin yonetimden daha cok sozunun gectigi yerlerdenYok yok sıkayetcı degılım aslında ben ısyerımden degılde tamamen calıstıgım yerle alakalı sıkıntım ve sankı ev kadınlıgınıda sevecekmısım gıbı gelıyor. ama payıma dusenle yetınebılırmıyım, her hafta sonu dısarda bısıler ıcemezsem yıyemezsem uzulurum ben kendımı bılıyoruum. O kısım cok karısık ama ısten tamamen ayrılırsamda uzun bır sure calısacagımı dusunmuyorum cesaret edemeyecegım gıbı gelıyor.