Kordon düğümlenmesi

Klmnhnd01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2019
6
2
1
42
Merhabalar ben maalesefki doğumuma sadece 8 saat kala bebeğimin kalbi durmuş olarak sezeryane alındım. Ne olduğunu algılayamadım kordon düğümlenmesi dedi doktor.bugün 43. Gün. 38 haftalıktı güzel kızım. Herşeyi hazırdı üstelik doğuma gidiyorum diye hastaneye gittim. Ama maalesef kalbi durmuş defnemin. Doğumda kalp masajıyla çalıştırdılar minik kalbini tam 43 gündür yoğun bakımda.maalesef beyni çok hasar almış uyanmıyor ve nefes alamıyor. Hergün büyük bir umutla gidiyorum yoğun bakıma...
Neden oldu nasıl oldu anlayamıyorum canım çok yaniyor... O kadar güzelki hergün ona dokunmak ve koklamak çok güzel ama onu orada bırakıp eve gelmek kahrediyor beni benzer durum yaşıyan bana umut olacak kimse var mı diye yazdım bu platforma

Allah bağışlasın... cidden bağışlamasını dilerim. Umarım bir mucize olur ve tez zamanda iyileşir, düzelir, kendine gelir.

Butun yuregim, dualarim seninle ve bebeginle. Nasil zordur tahmin edemiyorum. Allah sabir ve sihhat versin. Umarim hemen iyilesir kuzucuk

Herkese çok teşekkür ediyorum. Umudum çok büyük. Bugün kucağıma verdiler kokumu alsın diye🙏nasıl güzel bir kokusu var o an neler hissettiğimi anlatamam. işallah uyanacak benim meleğim allahım bize bir mucize vericek🙏🙏

Bende 7 aylik oglumu gelisimi onde giderken gayet saglikli ve sapasaglamken ansizin kaybettim ultrasonda drun yuz ifedesini omrum boyunca unutmam mümkün değil ve ne ultrasonda ne detaylida bir sebep görünmedi acil sezeryana alındım ve kordon düğümlenmiş benim bebeğim hiç nefes alamadı seninki almış öpmüşsün koklamışsın yaşıyor . inşallah tüm kalbimle yalvarıyorum Rabbime sağlıkla iyileşir umarım tekrar kalbi çalışmasının nedeni göreceği sağlıklı mutlu yılları olmasıdır inşallah

Bende 7 aylik oglumu gelisimi onde giderken gayet saglikli ve sapasaglamken ansizin kaybettim ultrasonda drun yuz ifedesini omrum boyunca unutmam mümkün değil ve ne ultrasonda ne detaylida bir sebep görünmedi acil sezeryana alındım ve kordon düğümlenmiş benim bebeğim hiç nefes alamadı seninki almış öpmüşsün koklamışsın yaşıyor . inşallah tüm kalbimle yalvarıyorum Rabbime sağlıkla iyileşir umarım tekrar kalbi çalışmasının nedeni göreceği sağlıklı mutlu yılları olmasıdır inşallah
Allahım sizede sabır versin çok zor...eğer bende tesadüfen acil de olmasaydım sabah doğuma gittiğimde aynı durumla karşılaşacaktım. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki başına gelmeyen bu acıyı bilemez. Rabbim kimseye de yaşarmasın..
Ben tabiki bin şükür diyorum. Umudum çok ama hergün de bir korku yaşıyorum çıkarken yanından tarifsiz bir duygu

Back
X