Kördüğüm Fox TV

Aboo hakikaten cok 14 yil be:)tercih meselesi saygi duyarimvalla bizim cocuklar olmasa bende istemem tv falan gereksiz buluyorum ben...
Çocuklarimın büyümesiyle artık tv düşünüyorum
Saçma sapan diziler reklamlar programlar izletmedim izlemedim tüm eleştirilere rağmen hiç pişman olmadım

Ay ibrahim çelikkolu cok itici buldugumdan fragmanını bile değiştiriyorum bu dizinin.

Hiç izlemedim diziyi suan izledigim yüksek sosyete güzel gidiyor şimdilik

Takip ettiğim tek dizi yok ve dizi izlemeyenler için seçenekte sunmuyorlar..ya tartışma programı ya belgesel...internetten film izliyoruz ayın 20 si olmadan yavaşlatıyorlar....Dizilerle evlilik programlarıyla halkı uyutuyorlar resmen..!

Her sezon bi dolu içi boş dizi. Hiç açmaz beni... Yabancı dizileri izliyorum daha sürükleyici hem de dili geliştiriyor tavsiye ederim

Ben zaten dizi izlemem ama eşim kadın gibi bütün dizileri izler evde olduğu vakit bir defa bu oyuncular yani aynı oyuncular diziden diziye koşuyorlar surat aynı kıyafet aynı ,
inandırıcı gelmiyorlar suratları eskiyor yeni yüzler koyunda izleyelim , senaryo iyi oyuncular sırıtmış

Ben zaten dizi izlemem ama eşim kadın gibi bütün dizileri izler evde olduğu vakit bir defa bu oyuncular yani aynı oyuncular diziden diziye koşuyorlar surat aynı kıyafet aynı ,
inandırıcı gelmiyorlar suratları eskiyor yeni yüzler koyunda izleyelim , senaryo iyi oyuncular sırıtmış

Öncelikle bildirimi görünce zannettimki kadınlarkulübü ile ilgili bir sahne gececektir vs dizide.

Sonralıkla evde tv yok. Olacağını sanmıyorum ve artı olarak artık yabancı dizi bile izlemiyorum Size iyi kördüğümler izleyen arkadaşlar

Sadece poyraz Karayel izliyorum ama sezonda poyraz ölmüş olursa onu da izlemem , bir de denk geldikçe beni böyle sev tekrarlarını .

Bir kaç bölüm izledim aslında güzel bir diziydi ama koptum bi kere
Atv de yeter dizisini izliyorum sürükleyici

bana neden bu dizinin bildirimi gelmiş ki izlemiyorum valla kara sevda yok mu kara sevda?

İzleyenlerdenim zaten bir bu bir de bana sevmeyi anlat izliyorum ben fox'dan gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…