Kördüğüm Fox TV

Her zamanki klasik bir turk dizisi

izlemediğim için her diziyi kolay kolay seyretmiyorummm .. .

neden bildirim geldi, kk üyeleri kördüğümdemi oynucakmış hiç izlemedim

Kazen önermiş biraz baktım yani neredeyse hiç reklam girmedi ilginç.. neyse esas kizin ilk bölümden ölmesi garibime gitti hatta bazı arkadaslar kendini vurdu demiş anlamadım pek haftaya belki izlerim yine
tekke
reklam az veya yoksa reyting düşükťûr oyuncular berbat yeni yûzler görmek istíyoruz

İzliyoruzz bizde eşimle
çok merak ettim naz ne öğrendi bu kadar önemli Kazen

ben de izlemiyorum . acı , dram içeriyor bi çoğu , ayrılık , üzüntü.

Kiralık aşk Defne hastasıyız

Dızıler güzel amaa başlangıç bırkac bölümler iyı. Sonrasında abartıp sacmalıyorlar resmen. Yabancı dızıler çok güzel. Örnek (game of thrones) benım favorı dızım

Bende bağımlılık yaratacak hiçbir şeye bulaşmama yanlısıyım. Facebook'u bile bu yüzden kapattım. Evde tv var ama dsmart filmlerinden başka bi şey izlemiyorum. Dsmartta olmayanları da netten izliyoruz. Tabii ki bu alışkanlıklar sonradan hasıl oldu. Yoksa biz süper babayla, bizimkilerle büyümüş bir nesiliz. Ama dizi olayının da cılkı çıktı artık biraz.

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi ilk bölüm; yine başroldeki kızın ölümü ile gerçekleşti..Çok şaşırtmadı.. Ama sahne geçişleri ve efektler şahane.. Naz katilin peşinden giderken, sahneyi izlediğim atmosferinde etkisiyle kendimi korkarken buldum... Cok etkileyici geldi sahneler.. Şimdi katili arıyorum Naz'ı kim öldürdü??

Belçim bilgin yurtdışına yerleşiyor diye filmin suyu çıkmış dün bıraktım gitti

Kördüğüm izlemiyorum.
Babam ve ailesi çok güzel.
Kara sevda ilk bölüm çok saçmaladı

Ah yüksek susyete başka be Zuhal Olcay çok iyi oyuncu bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…