- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Çok güzel bir diziizledim bittim.. dahada öyle bir şey görmedim..
evet bir gözü daha kısık..belkide doğuştandır.. Ama şimdiki hali kız mı erkekmi ayırt edemıyorum birde mary stayed out all nights adlı dizisi var.. uzun saçlı orda orda daha bir sevecen.
arkadaşlar aranızda secret love izleyen var mı yorumlarınızı bekliyorumGDragon ?
izledim ben.. beğendim. intikam dizisi..nefretten aşk doğarmş sözünün gerçekleştiği bir dizi. ama çok ağlıyorlar kadın kill me de çok gülerken burda sürekli ağlıyor. amma küfür etmiştim kötü roldekilere benim bebeğimi ağlattıkları için. birde she was pretty var.. aynı başroller burdada var.. ama adam yok (ne çok ama lamışım bende )
Healer dizisine başladım bende, şimdilik güzel gidiyor umarım bozmaz kendini sonradan
Yazdığın bütün dizileri izlemişim ben de :) bir kaç tane ekleme yapabilirim :)daha önce izlediğiniz diziler var mı?
Yazdığın bütün dizileri izlemişim ben de :) bir kaç tane ekleme yapabilirim :)
A Gentleman's Dignity
The Master's Sun
You're Beautiful
Fated To Love You
Pinokyo
You Are All Surrounded
It's Okay, That's Love
Pasta
Prosecutor Princess
Lie To Me
Aa ben beğenmiştim başroldeki çocuk çok şekerdiyou are beautiful u da izledim ben atlamışım ama beğenmemiştim.
Ben kore dizisi hastasıyımdır
Çoğunu izlerim bilirim
Moralim bozuksa depresyondaysam bile iyi bi kore dizisi beni kendime getirir
Ayrıca onların kültürlerini ve dizilerdeki işleyişi çok beğeniyorum
Şimdi bizdeki dizilerde ya böyle dizi mi olur diyorum artık
Onlarda aile kavramını çok güzel işliyorlar
aynısını bende diyorum..Bizdekiler eve ayakkabıyla giyerken anama diyorum bak bak nasıl zenginler ama yinede kapının önünde o ayakkabılar çıkıyorr
hele birşeye üzüldüysem açıyorum bir tane keyfim yerine geliyor.. İlaç gibiler..
bi de farkında mısınız onlarda görücü usulü çok yaygın,yerde çok yatıyolar tam bizim eski zamanlardaki gibiler güya biz çok geliştik ama kopya ve çok özenti bir milletiz çok doğal insanlar asyalılar her anlamda ve teknoloji giyim konusunda bizden öndeler tek kusurları amerika özentiliği var biraz
burda playfull kiss hastasi çikmiş bende 5 kere izledim.Playfull Kiss'i izlemiştim ve çok eğlendim kesinlikle tavsiye ederim
izle tavsiye ederim:) adam sevgilisini zayıflatmişti buda beni gaza getirmiştioh my venus mütemadiye izleyebilirim... ben asla kore filmi izlemem diyen ben..... nasıl bu hale geldim :))) hepsini izlicem hepsiniiii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?