Kore Dizileri ve OST

Yok... bilmiyorum neden.. aslında minhonun oynadığı dizileri izledim ama.. sevimli gelmiyor o adam.. içten içe gıcık kapıyor gibi birşeyim

personal tasteyi izlemedin sanırım pardon izlemiştin sorryy adam evet yakışıklı değil aslında ama ne bilim oyunculuğu iyi gibi geldi bana.

Son düzenleme:
kızlar personal tasteyi bitirdim adamlar hakikaten romantik komedi yapmışlar ya valla bravo hem komik hem romantik kadroda sağlam tabi bana göre oyunculuklar çok iyiydi bilmiyorum ama benim çok çok hoşuma gitti her izlediğim diziyi güzel diyorum biliyorum ama romantik komedi deyince benim aklıma izlediklerimin içinden heralde personal taste gelecek aklımda kalan o kadar çok sahne var ki izlemeyen var mıdır bilmiyorum ama varsa mutlaka izlesin derim.

ben ordaki kadına hayrandım Oyuncuları genellikle iyi adamların :)

Ben de bir ara çok izlerdim, sonra hamile kalınca ve kızım doğunca vakit nedeniyle izleyemedim.

My Girl Friend is Gumiho çok tatlı, sevimli, komik ve duygusal bir diziydi, favorimdi. Soundtrack'leri de muhteşem.

Ama eşim Kore firmasında çalışmaya başlayınca Korelilerin o dizideki gibi sevimli değil, itici, kaypak ve kendini beğenmiş olduklarını gördüm. Tabi arada çok yardımsever ve dost canlıları da var, yaa aslında bizim türk milletine de benziyorlar...

bence de biz millet olarak benziyoruz birbirimize bende benzettim açıkçası sadece bizden daha gelişmiş bir ülke.

Kızlar yine ben geldim city hunter ı bitirdim bir hafta kadar ara vericem kendimi nadasa aldım izlediklerimi sindirmem lazım bu arada city hunter macera olarak izlenilebilir bir dizi özellikle min ho iyi oynamış ve savcıyı çok beğendim kim nana yı pek sevemedim ben ya ne bilim aşkları çok tutuktu zaten bana geçmedi açıkçası ama dövüş sahneleri ve ölüm sahneleri çok etkileyiciydi ve sonu pek beğenilmeyen bir dizi olduğunu biliyordum gerçekten de en azından min ho ile nanayı son sahnede arabada birlikte gösterselermiş sonunda kavuştular mı anlayamıyor insan ama güzel diziydi hakkını yememek lazım.

kızlar ben öneri bekliyorum sizce ne izlemeliyim playfull kiss ,full hause, personal taste, city hunter, the heirs izledim sıradaki ne sizce?

secret garden, 49 days, Mary Stayed Out All Night, Love Rain

A gentleman's Dignity, The Master's Sun, Protect The Boss en sevdiklerimden :)

kızlar ben bir kötülük yaptım kendime ve bir arkadaşımın yoğun isteği üzerine ı'm sorry ı love you ya başladım şu an 12.bölümdeyim zaten çalışmasam zaten full izlicem de neyse diyeceğim şu ki kıza biraz kızgınım yuma için aşkını kalbine gömdü sinir oldum adamı aşağıladı falan of ya ayar oldum cidden çok üzüldüm adama henüz gözyaşı dökmedim bir tek otel sahnesi vardı yuma için herşeyi yaparım çek pis ellerini üzerimden falan dedi ya o sahnede sinirden gözümden yaş geldi biraz türk filmi koksada oyunculuklar çok iyi ve dizinin 2004 yapımı olduğunu düşünürsek gayet iyi hüzünlenmek isteyen varsa izlesin dizinin sonunu çok merak ediyorum.kızı görsem boğabilirim.

:) biraz daha izle... sonunu söylemek istemem ama şimdiden kızın günahını alma

ben de coffee prince izledim eun u o şekilde görmek beni çok şaşırttı oğlan çocuğu gibiydi aynen ya ben ona nasıl kız gözüyle bakıcam artık :) gong oppamın mimikler on numaraydı.

The Village: Achiara's Secret dizisine dün başladım.. heyecan verici, gizemli bir tür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…