Çok teşekkürler canım bilmiyordum bu sayfanın oldugunuPark Shin Hye sevemedim ben.O yüzden yeni dizisini de merak etmiyorum.Bizden başka Koreseverler var aslında.
Ben de sitedeki arama bölümüne Kore yazınca buldum sayfayı.İyi ki bulmuşum.O sayfadan konuşuruz artık.Çok teşekkürler canım bilmiyordum bu sayfanın oldugunu
AynenBen de sitedeki arama bölümüne Kore yazınca buldum sayfayı.İyi ki bulmuşum.O sayfadan konuşuruz artık.
Slm canım nasılsın nasıl gidiyor filmlerle aran ben ara verdim sen izliyormuş hala ben güzel film bulamadım izleyecek doctors izliyorum sadece o kadarBen de sitedeki arama bölümüne Kore yazınca buldum sayfayı.İyi ki bulmuşum.O sayfadan konuşuruz artık.
Ben geçen hafta So Ji Sub'un başrolde olduğu 'Phantom' dizisini bitirdim.Bu haftasonu '49 Days ' e başladım.Ikisini de tavsiye ederim.Özellikle 'Phantom' u.Her bölüm bir sır ortaya çıkıyor.Şu diğer site biraz durgunlasti yazan yok bende sana döneyim dedim
49 days izledim phantom hatırlayamadım bir ara bakıyımBen geçen hafta So Ji Sub'un başrolde olduğu 'Phantom' dizisini bitirdim.Bu haftasonu '49 Days ' e başladım.Ikisini de tavsiye ederim.Özellikle 'Phantom' u.Her bölüm bir sır ortaya çıkıyor.
Sadece 1 bölüm baktım phantom sanki bizim kanıt filmine benziyor gibi ama tabi kore farkı varBen geçen hafta So Ji Sub'un başrolde olduğu 'Phantom' dizisini bitirdim.Bu haftasonu '49 Days ' e başladım.Ikisini de tavsiye ederim.Özellikle 'Phantom' u.Her bölüm bir sır ortaya çıkıyor.
"Kanıt" bana sıkıcı gelmişti ama bu dizi hiç sıkıcı değil.Her bölüm de yeni bir şey ortaya çıkıyor,merak ettiriyor.Sadece 1 bölüm baktım phantom sanki bizim kanıt filmine benziyor gibi ama tabi kore farkı var
2 sene olmuş resmen. Vayy be! Şu an Gu Family Book izliyorum. Son birkaç bölümüm kaldı.Slm kızlar neredesiniz yahu hadi dizi film önerelim birbirimize
Onu bende izlemiştim çok güzeldi begendinmi sende2 sene olmuş resmen. Vayy be! Şu an Gu Family Book izliyorum. Son birkaç bölümüm kaldı.
Yaklaşık 1, 5 sene sonra ilk defa Kore dizisi izliyorum. Çook özlemişim.
Bu sene çok karamsar, kötümserdim. Sebebi Kore dizisi izlemememmiş meğer.:) Şimdi ne dert kaldı ne başka bir şey.
Beğendim. Ama çok sevilen bir dizi olunca beklentim yüksekti. Ama umduğumu bulamadım. Ben baştan sonra heyecanlı olur sanıyordum ama olmadı. Bakalım sonu nasıl olacak.Onu bende izlemiştim çok güzeldi begendinmi sende
Senin bana önereceğin bir dizi yada film var mı dram romantik ama dramı ağırlıklı.Daha önce sen bana oh my venus önermiştin izlemiştim güzeldi . Nine travel önerebilirim değişik bir filmdi ama guzeldiBeğendim. Ama çok sevilen bir dizi olunca beklentim yüksekti. Ama umduğumu bulamadım. Ben baştan sonra heyecanlı olur sanıyordum ama olmadı. Bakalım sonu nasıl olacak.
The Man From Nowhere - dram ağırlıklı filmSenin bana önereceğin bir dizi yada film var mı dram romantik ama dramı ağırlıklı.Daha önce sen bana oh my venus önermiştin izlemiştim güzeldi . Nine travel önerebilirim değişik bir filmdi ama guzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?