Kore film sevdalilari

Ben de sitedeki arama bölümüne Kore yazınca buldum sayfayı.İyi ki bulmuşum.O sayfadan konuşuruz artık.
Slm canım nasılsın nasıl gidiyor filmlerle aran ben ara verdim sen izliyormuş hala ben güzel film bulamadım izleyecek doctors izliyorum sadece o kadar

Şu diğer site biraz durgunlasti yazan yok bende sana döneyim dedim
Ben geçen hafta So Ji Sub'un başrolde olduğu 'Phantom' dizisini bitirdim.Bu haftasonu '49 Days ' e başladım.Ikisini de tavsiye ederim.Özellikle 'Phantom' u.Her bölüm bir sır ortaya çıkıyor.

Ben geçen hafta So Ji Sub'un başrolde olduğu 'Phantom' dizisini bitirdim.Bu haftasonu '49 Days ' e başladım.Ikisini de tavsiye ederim.Özellikle 'Phantom' u.Her bölüm bir sır ortaya çıkıyor.
Sadece 1 bölüm baktım phantom sanki bizim kanıt filmine benziyor gibi ama tabi kore farkı var

Slm kızlar neredesiniz yahu hadi dizi film önerelim birbirimize
2 sene olmuş resmen. Vayy be! Şu an Gu Family Book izliyorum. Son birkaç bölümüm kaldı.
Yaklaşık 1, 5 sene sonra ilk defa Kore dizisi izliyorum. Çook özlemişim.
Bu sene çok karamsar, kötümserdim. Sebebi Kore dizisi izlemememmiş meğer.:) Şimdi ne dert kaldı ne başka bir şey.

Onu bende izlemiştim çok güzeldi begendinmi sende

Beğendim. Ama çok sevilen bir dizi olunca beklentim yüksekti. Ama umduğumu bulamadım. Ben baştan sonra heyecanlı olur sanıyordum ama olmadı. Bakalım sonu nasıl olacak.
Senin bana önereceğin bir dizi yada film var mı dram romantik ama dramı ağırlıklı.Daha önce sen bana oh my venus önermiştin izlemiştim güzeldi . Nine travel önerebilirim değişik bir filmdi ama guzeldi

Senin bana önereceğin bir dizi yada film var mı dram romantik ama dramı ağırlıklı.Daha önce sen bana oh my venus önermiştin izlemiştim güzeldi . Nine travel önerebilirim değişik bir filmdi ama guzeldi
The Man From Nowhere - dram ağırlıklı film
Splash Splash Love- Romantik Komedi mini dizi
High End Crush - Romantik Komedi mini dizi
Love 911- romantik ama dram ağırlıklı film
Phantom (diğer adı Ghost) - polisiye gerilim dram, muhteşem bir dizi. Ben ne olacağını tahmin edemeyip soluksuz izlemiştim. So Ji Sub başrolde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…