onu da yaptım hepsini kapattım ama sonra yine buldu yazdıBence bi süre tüm hesaplarınızı kapatmayı deneyin belki size ulaşamaz. Ama en iyisi polise şikayet etmek
babamla ayrı yaşıyoruzBabana söylemek için neyi bekliyorsun?
Tepkisiz kaldıkça abartmış görmüyor musun
Telefon diye birşey icat edildi sanırımbabamla ayrı yaşıyoruz
kapalı hesabı nası bulup yazdı?onu da yaptım hepsini kapattım ama sonra yine buldu yazdı
Bu durumdan nasıl bahsetmezsin babana ne kadar sınırlı olursa olsunDaha önce de bu konuyu açmıştım ama artık iş ilerledi. Bilmeyenler için tekrar yazıyorum..
Azerbeycanlı sapık bi adam uzun süredir beni sosyal medyadan (12 kere Facebook, 15 kere İnstagram, pinterest, linkedin .. vs heryerden!!) mesaj atıp duruyor. adam kimdir neyin nesidir bilmiyorum ama babamın arkadaşı.. seni seviyorum tanışmak istiyorum deyip duruyordu, bende red ettim sonra aylarca bıkmadan usanmadan bana mesaj attı durdu, engelledim yeni hesap açtı defalarca!! artık korkmaya başladım ve sapık takıntılı olduğunu anladım.. az önce gene mesaj attı (sürekli yeni hesap açıp mesaj atıyor) şehrine gelip seni kaçıracagım (!) diyor. ne yapmalıyım babama desem babam çok sinirli bi insandır olan bana da olacak. artık korkmaya başladım, neyse ki yakın zamanda yurtdışına taşınacagım... ama artık can güvenliğimden korkuyorum ya kaçırır ya silah dayar. ne yapmam lazım
Polise neden gitmiyorsunDaha önce de bu konuyu açmıştım ama artık iş ilerledi. Bilmeyenler için tekrar yazıyorum..
Azerbeycanlı sapık bi adam uzun süredir beni sosyal medyadan (12 kere Facebook, 15 kere İnstagram, pinterest, linkedin .. vs heryerden!!) mesaj atıp duruyor. adam kimdir neyin nesidir bilmiyorum ama babamın arkadaşı.. seni seviyorum tanışmak istiyorum deyip duruyordu, bende red ettim sonra aylarca bıkmadan usanmadan bana mesaj attı durdu, engelledim yeni hesap açtı defalarca!! artık korkmaya başladım ve sapık takıntılı olduğunu anladım.. az önce gene mesaj attı (sürekli yeni hesap açıp mesaj atıyor) şehrine gelip seni kaçıracagım (!) diyor. ne yapmalıyım babama desem babam çok sinirli bi insandır olan bana da olacak. artık korkmaya başladım, neyse ki yakın zamanda yurtdışına taşınacagım... ama artık can güvenliğimden korkuyorum ya kaçırır ya silah dayar. ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?