Korkmaya başladım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
303
Daha önce de bu konuyu açmıştım ama artık iş ilerledi. Bilmeyenler için tekrar yazıyorum..
Azerbeycanlı sapık bi adam uzun süredir beni sosyal medyadan (12 kere Facebook, 15 kere İnstagram, pinterest, linkedin .. vs heryerden!!) mesaj atıp duruyor. adam kimdir neyin nesidir bilmiyorum ama babamın arkadaşı.. seni seviyorum tanışmak istiyorum deyip duruyordu, bende red ettim sonra aylarca bıkmadan usanmadan bana mesaj attı durdu, engelledim yeni hesap açtı defalarca!! artık korkmaya başladım ve sapık takıntılı olduğunu anladım.. az önce gene mesaj attı (sürekli yeni hesap açıp mesaj atıyor) şehrine gelip seni kaçıracagım (!) diyor. ne yapmalıyım babama desem babam çok sinirli bi insandır olan bana da olacak. artık korkmaya başladım, neyse ki yakın zamanda yurtdışına taşınacagım... ama artık can güvenliğimden korkuyorum ya kaçırır ya silah dayar. ne yapmam lazım

Babanıza söylemesenizde olan size olacak yalnız.

Babanızın arkadaşı üstelik bişeyler yapın yani o size bişey yapmadan nerede oturduğunuzu biliyor mu

farkli bir isimle kullanin sosyal medya hesaplarinizi

Babanız sinirliyse sinirli. Kaldı ki böyle bir durumda herkes sinirlenir.
Başınıza Allah korusun bir şey gelse bu psikopat yüzünden iyi mi olacak?
Geç bile kalmışsınız babanıza söylemek için...

Bu durumdan nasıl bahsetmezsin babana ne kadar sınırlı olursa olsun
Can güvenliğinden endiselendigini yazıyorsun ama bi önlem almıyorsun

Ayrıca gerçekten takıntı yapmisa benziyor.Bence de korkmalisiniz.Siber suçlar mi,savcılık mi artık hangisi ilgileniyorsa bu konuyla,gidip şikayet edin.Kanitlari da silmeyin.

Polise neden gitmiyorsun

Hatırlıyorum konunu ya. Numaranı değiştirsen yeni hesap açsan. Yok ol yani bulamasın

Yurtdışına taşınsan ne olacak ki. Adam bulamayacak mı seni? Babamın arkadaşı diyorsun. Adam istese babandan öğrenir evinin kapı numarasına kadar asıl o zaman daha da tehlikedesin... Babana söyle artık. Asıl ilerde başına kötü bişey gelse o zaman kızar baban bana daha önce niye söylemedin diye.

Babanıza söylememe sebebini tam olarak anlayamadım.
Sanırım bu adamla birlikte çekindiğiniz farklı şeylerinde ortaya çıkacağından korkuyorsunuz :/

Siz de ona mesaj atın ve bir güzel tehdit edin bence. Babanıza söyleyeceğinizi, mesajlarının çıktısını alıp şikayetçi olacağınızı falan, zaten bunları yapmamanız için bir sebep de yok. Bu kadar hadsiz ve gözü kara davranan insanlar muhakkak belasını bulmalı, başkasının hayatını bloke ederek at koşturamayacağını ama öyle ama böyle öğrenmeli artık.

Babanin arkadasi ise nasil kisilerle arkadas oldugunu bilmeye hakki var. Ogrense muhtemelen bu kisiyle arkadasligini keser. Neden babaniza soylemiyorsunuz?
Ikincisi de polise neden gitmiyorsunuz ya da savciliga?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…