Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

Yazdım defalarca böyle biri değildi evlenecektik biz eve geldi ailemle tanıştı filan. Yani ciddi ilişkiydi. İş yerimi bilmesi detay mı yani ciddi ilişki bir de.

Basit bişeymi ya adam kapıya dayanmış haberleri izlemiyorsunuz heralde malum trdeyiz

kapıya dayanmış?
ne yapmış açın kapıları teee alamanyalardan geldim diye yumruklamış tekmelemiş mi?
yoksq zili mi çalmış.

Salon Kadini senden drama vibe ı alıyorum o yüzden konularına yazasım gelmiyor demiş bende senden sassy vibe ı alıyorum hayırlısı bakalım.

Yazdım defalarca böyle biri değildi evlenecektik biz eve geldi ailemle tanıştı filan. Yani ciddi ilişkiydi. İş yerimi bilmesi detay mı yani ciddi ilişki bir de.
Ben size az once ne yazdim, su an eski esimin (2 cocugumun babasi ve asla kavgali degiliz) dahi bilmedigi ihtiyac halinde kacabilecegim adreslerim var, evet ulkede psikopat nufusu fazlasiyla mevcut ama once biz kendimizi surekli olarak guvende tutacak alternatifler olusturmaliyiz.

Ikinci olarak ailenizin icine kadar soktuğunuz insani bir gun sizi "öldürebileceginden" korktugunuz birinden sectiysenizde bu noktada bir ozelestiri yapin acaba ben nerede hata yapiyorum diye ve bundan sonrasi icin erkek tercihlerinizi buna gore yapin.

Keske gulluk gulistanlik bir ulkede yasasaydik, erkolarda boyle hasta ruhlu olmasaydida, bu kadar ince eleyip sık dokumak zorunda kalmasaydik.

Ekleme: ben burada asla victim blaming yapmiyorum ama tercihlerimizden sorumlu olduğumuzuda unutmamamiz gerekiyor, bildigim kadariyla yasiniz 30'a yakin, olgun ve akli basinda birisiniz böyle birini tercih etmemeliydiniz, simdi yapacaginiz tek mantikli hareket var, israrli tacize eger devam ediyorsa polise gitmek.

Sizin fikriniz habersiz kapıya dayanmak hele de görüşmek istemediğim halde hoş değil bence he size göre normalse bilemem

Öldürebileceğinden değil ama şiddetten korktum. Çünkü ne olur ne olmaz ne okumuş çok iyi insanlar neler yapıyor, son neticede adam bişey yapmadı demekki kötü bir tercih değilmiş geri çekildi seni tedirgin etmek istemedim dedi ve bitti.
Kaçabilecek adres kolay bulunur ne var ki bunu vurgulayıp duruyorsunuz yedi ceddimin ev adresi yok heralde adamda

Son düzenleme:
Hizli oldu. Gecmis olsun.

Takılıyorum sana. Şartlanmış çaresizlik için terapi almanı diliyorum. Parası batsın sadece psikoloji ve özgürlük herşeyden önemli. Sen ikisinide yapmıyorsun.
Anladım takıldığını ama benim güleceğim bişey değildi. Te Allah ım ay kaç kez yazdım yahu alıyorum ve gayet iyiyim çaresiz filan değilim. Sağolun beni bu kadar düşündüğünüz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…