Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

Çok teşekkür ederim. Sanki beni döven sevgilime dönmüşüm gibi hesap sorulmasını anlamıyorum.

Saplantılı ve asosyal kişilerin ailelerine üzülüyorum....
Almanya'da yaşayan herif. Ciddi ilişki değil. Terk etmiş. Hastalığı da kireçlenme hanfendi

E daha niye şans vereyim mi diye soruyorsun? Engelle geç artık adamı. Olur çözüm merak etme baktın bir daha geldi ararsın polisi. Cevap yazıp adamı çekme kendine artık bitti tamam önüne bak.
Yok zaten sindi artık korktu şirketine de şikayet edicem dediğimde ulaşmaya çalışacağını sanmıyorum. Bazı üyeler biz böyle evlendik vs diyince onlara sordum konu başlığım şans veriyimmi değil dikkatinizi çekerim

Saplantılı ve asosyal kişilerin ailelerine üzülüyorum....

Almanya'da yaşayan herif. Ciddi ilişki değil. Terk etmiş. Hastalığı da kireçlenme hanfendi
Ben de sana çok üzülüyorum kafadan yazıp çizip ona inanıyosun gönderdim mesajları noldu hani hayal ürünüydü. He canım he ciddi değildi he

Kireçlenmenin tedavilerine yapılan ameliyatlara kıkırdak nakillerine bir bakın bakalım kolay bir hastalıkmı. Hastalıkla dalga geçen kafa yapısını zerre anlamadım anlamıycamda.

Gerçek olan sadece kireçlenme ve bu basit bir hastaljk değil bir yıldır ben iyileşmeye çalışıyorum aylarca adım atamadım dalga geçmeyin başınıza gelince anlarsınız.
Yani dalga geçmek değil de ben Allah korusun kanser falan zannettim. Yine geçmiş olsun. Ama konuyu kafanda uzatma artık. Zaten aramıyormuş artık. Sen tedbirini al yanına yaklaştırma

Kk kadınları karşınızdakini aşağılamak için ego tatmini için yapmayın şunları ya basit gözüküyor dışardan. yok hayal ürünü yok inanmıyorum size uyduruyosunuz hele hele ailene üzülüyorum yahu sen kimsinde üzülüyosun pes. neden yani anlamıyorum anlamıycamda madem inanmıyosun e git o zaman konudan

Yani dalga geçmek değil de ben Allah korusun kanser falan zannettim. Yine geçmiş olsun. Ama konuyu kafanda uzatma artık. Zaten aramıyormuş artık. Sen tedbirini al yanına yaklaştırma
Çok teşekkür ederim. Bu hastalıktan terkedildim neticede. Ben yürüyemiyodum adam gezmelere gitti filan. Aynen artık rahatsız etmez ederse de direkt polise gidicem

Cevabınız üzere profilinizin %50 sini inceledim. Evet yaşam cetveliniz tutuyor. Ama detaylarda tuhaflıklar çok fazla. 41 yaşında adama göre yaptığı çok anlamsız.
Bence de zaten ben de çok şaşırdım asla bunları yapacak biri demezdim. Başına taş mı düştü ne oldu bilmiyorum söylediklerim doğru diz konusunda da herkese yardımcı oldum en yakın aklıma gelen Stemina hanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…