Çok teşekkür ederim. Sanki beni döven sevgilime dönmüşüm gibi hesap sorulmasını anlamıyorum.Engellemek çözüm olmuyor malesef bazen. Evini işini her yeri biliyor. Bu arada ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle önüne bakmalı şikayet etmeli. Sadece zaten zor şeyler yaşamış biraz daha anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum.
Almanya'da yaşayan herif. Ciddi ilişki değil. Terk etmiş. Hastalığı da kireçlenme hanfendiEngellemek çözüm olmuyor malesef bazen. Evini işini her yeri biliyor. Bu arada ben de sizin gibi düşünüyorum kesinlikle önüne bakmalı şikayet etmeli. Sadece zaten zor şeyler yaşamış biraz daha anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum.
Yok zaten sindi artık korktu şirketine de şikayet edicem dediğimde ulaşmaya çalışacağını sanmıyorum. Bazı üyeler biz böyle evlendik vs diyince onlara sordum konu başlığım şans veriyimmi değil dikkatinizi çekerimE daha niye şans vereyim mi diye soruyorsun? Engelle geç artık adamı. Olur çözüm merak etme baktın bir daha geldi ararsın polisi. Cevap yazıp adamı çekme kendine artık bitti tamam önüne bak.
Ben de sana çok üzülüyorumSaplantılı ve asosyal kişilerin ailelerine üzülüyorum....
Almanya'da yaşayan herif. Ciddi ilişki değil. Terk etmiş. Hastalığı da kireçlenme hanfendi
Gerçekten mi?Saplantılı ve asosyal kişilerin ailelerine üzülüyorum....
Almanya'da yaşayan herif. Ciddi ilişki değil. Terk etmiş. Hastalığı da kireçlenme hanfendi
Gerçek olan sadece kireçlenme ve bu basit bir hastaljk değil bir yıldır ben iyileşmeye çalışıyorum aylarca adım atamadım dalga geçmeyin başınıza gelince anlarsınız.Gerçekten mi?
Yani dalga geçmek değil de ben Allah korusun kanser falan zannettim. Yine geçmiş olsun. Ama konuyu kafanda uzatma artık. Zaten aramıyormuş artık. Sen tedbirini al yanına yaklaştırmaGerçek olan sadece kireçlenme ve bu basit bir hastaljk değil bir yıldır ben iyileşmeye çalışıyorum aylarca adım atamadım dalga geçmeyin başınıza gelince anlarsınız.
Çok teşekkür ederim. Bu hastalıktan terkedildim neticede. Ben yürüyemiyodum adam gezmelere gitti filan. Aynen artık rahatsız etmez ederse de direkt polise gidicemYani dalga geçmek değil de ben Allah korusun kanser falan zannettim. Yine geçmiş olsun. Ama konuyu kafanda uzatma artık. Zaten aramıyormuş artık. Sen tedbirini al yanına yaklaştırma
Cevabınız üzere profilinizin %50 sini inceledim. Evet yaşam cetveliniz tutuyor. Ama detaylarda tuhaflıklar çok fazla. 41 yaşında adama göre yaptığı çok anlamsız.söylediklerimin hiçbiri hayal ürünü değildir
Bence de zaten ben de çok şaşırdım asla bunları yapacak biri demezdim. Başına taş mı düştü ne oldu bilmiyorumCevabınız üzere profilinizin %50 sini inceledim. Evet yaşam cetveliniz tutuyor. Ama detaylarda tuhaflıklar çok fazla. 41 yaşında adama göre yaptığı çok anlamsız.
Başınıza gelmesinKorkunuz o kadar derin ki bana geçti gerçekten
Yok biz forumcak saylon galaksisinden geldik birtek sen yaşıyorsun bu tür şeyleriBaşınıza gelmesinkötü bir duygu bilmem yaşadınız mı benim şiddete maruz kalmışlığımda var maalesef
E o zamanYok biz forumcak saylon galaksisinden geldik birtek sen yaşıyorsun bu tür şeyleri
Cidden oradan gelmiş gibisiniz ahahahaYok biz forumcak saylon galaksisinden geldik birtek sen yaşıyorsun bu tür şeyleri
Biz değil de sen gelmiş gibisinCidden oradan gelmiş gibisiniz ahahaha
Tabi tabi çevir kazı yanmasınBiz değil de sen gelmiş gibisin
Şu kireçlenme mevzusunda bile bu kadar kişiyi banlatamazdın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?