Peki ona diyeyim mi polis çağırıcam diye korkar ısrarı bırakı mı. Şu an gitmiş zaten.Polis çağırın. Hayır ise hayırdır. Diretmenin de bir usulü vardır.
Ona küçük sürprizler yap. Ben muhatap bile almazdımPeki ona diyeyim mi polis çağırıcam diye korkar ısrarı bırakı mı. Şu an gitmiş zaten.
Neden bu kadar korkuyorsunuz?Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
İpsiz sapsız değil tabiki ama şu yaptığı hoş mu zorbalık değil de ne.Neden bu kadar korkuyorsunuz?
İpsiz sapsız biri mi?
Ben senin bu durumdan rahatsız olduğuna inanmıyorum.Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
İyi de karşıma çıkarsa asla istemiyorum bunu. Söyledim de.Ona küçük sürprizler yap. Ben muhatap bile almazdım
peki kimseyi inandırmak zorunda değilimBen senin bu durumdan rahatsız olduğuna inanmıyorum.
Hoşuna gidiyor, ilgilensin istiyorsun, buradakiler de egonu okşayacak şeyler söylesin istiyorsun.peki kimseyi inandırmak zorunda değilim
Yok yok gitmiycem zaten bence de gitmemek doğru olan. Öncesinde diyeyimmi daha yazarsan polise gidicem diye. İyice mi hırçınlaşır karar çıkartsam bilmiyorumki.Sakın gitme muhattap olma uzaklaştırma kararı cikart bence
Çok rahatsızım hiç mi hiç hoşuma gitmiyor korkuyorumda. Böyle düşünebilirsiniz sizin düşüncenizHoşuna gidiyor, ilgilensin istiyorsun, buradakiler de egonu okşayacak şeyler söylesin istiyorsun.
Olabilir, hadi bunu anlayalım ama kalkıp çok rahatsızmış gibi elli tane konu açınca komik oluyor.
E hadi bakalım o zaman.Çok rahatsızım hiç mi hiç hoşuma gitmiyor korkuyorumda. Böyle düşünebilirsiniz sizin düşünceniz
İyice hırçınlaşıp daha kötü şeyler yapmasından korkuyorum neler duyuyoruz yahu her gün:/ dedim bu yaptığın suç diye.Rahatsiz olsan şikayet edersin, rahatsız mı ediyor kadesi indirdin madem basarsin işe yarasin, konu açıp ay eve gelmiş işe gelmiş diye mikirdanmazsin. Sen biraz egonu tatmin ediyorsun gibi.
Çok mantıklı alayım hemen. karşıma çıkarsa direkt arıycam polisi.Cagir polisi , polis gelince poposu tutusur merak etme. Bana kalirsa biber gazi al, bir siseyi yuzune doya doya bosalt ... Bir kez metroda bir kiz bir elemanin yuzune sikmisti yemin ediyorum butun vagona yayildi kendimi sonraki durakta disari zor attim. Yuzyilin icadi biber spreyidir bence.
Senin gene iyiymiş ben sevgilinin döndüğüne bile inanmıyorumBen senin bu durumdan rahatsız olduğuna inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?