Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

Size insanlar burada ciddi tavsiye verirken 2 satır açıklama fazla gelince. "Of okuyamam, kısa yaz." diyorsunuz. Burada en baştan fail olan eski sevgilinizle ilgili aynı konuyu 5. kez açıyorsunuz. Konu basit engellemek ya da kesip atmak (polis, başka biri aracılığıyla ya da her neyse). 11 sayfa olmuş hala aynı geyiktesiniz.

Eski-sevgiliniz Almanya'da, dizinizde ciddi sorunlar var ama iyileşiyor, raporlusunuz maddi yönden zorladı, siz de incinmiş duygularınız için cevap vermek istediniz. Herkes anladı, okumuşsunuz yazılımcı olmuşsunuz artık bu kadar yorumdan sonra gerisini yaparsınız herhalde. Temcit pilavı gibi konu be arkadaş, pes!

Yazılanlara bakarsanız aileme varana kadar aşağılamaların sebebi ne o zaman? Kimseye yardım etmemişim yalanı neden uydurulur? Hastalığımla neden dalga geçilir? Neden şahsıma hakaret alaycı küçümseyici mesajlar yazılır? Kusura bakmayın ama karakteri oturmuş biri bunları herne olursa olsun yapmaz benim düşüncem böyle

Evet kapıma dayanınca korktum şans vereyimmi eğil konu başllığım iyi yapın. Şans verin diyen üyeler oldu hatta özelden de seviyor bu adam yazan oldu böyle diyenlere verilir mi diye sordum bence verilmez çünkü iyi okuyun öyle yorumlayın

adamla iletişimdesiniz, şans verip vermemeyi sorguluyorsunuz, hakkında konu açıp dertleşiyorsunuz ama kades indirdiniz.
Bir yorumda polisi arayacaktım annem engel oldu diyor, öbüründe biri pişman olmuş işte acaba? diyince de bir anda 180 olmasa da bir 100 derece falan dönüyor. Kades seviyesinde çekindiğim ya da travmatik bir durumum varsa(eski sevgilisinden fiziksel şiddet gördüğünü belirttiği için yazıyorum) ne intikam peşine düşerim ne de kırılan onurumu tamir etmeye çalışırım. Olan şu raporluyken sıkıldı biraz burda biraz da adamla yazışıp çıkarsa kaos çıkmazsa drama günü geçirmece.

Of okuyamam kısa yaz demedim o üyenin uzun mesajlarına karşı eleştiri yaptım ki bu eleştiriyi birtek ben değil başka üyelerde yaptı herkes beni nasıl eleştiriyorsa ben de eleştirme hakkına sahibim.
Engellediğimi de yazdım okusaydınız görürdünüz zaten kendi de rahatsız etmiycem dedi ben mi geyikteyim siz yazıyosunuz cevap veriyorum yazmayabilirsiniz konu benim konum.

nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz şahit oldunuz mu? artık derken ne kadar süredir böyle iyi çalışıyor sistemimiz mesela?

Evet üyeler yazdı tehlikeli olmayabilir şans verin biz öyle evlendik diye bende ona istinaden yazdım yazılana cevap yani
O zaman böyle kapıma dayanacağını tahmin edemedim 41 yaşında işi gücü olan iyi bir konumda olgun bir adamdı gözünde ve bende kırgınlıklarımı yazdım o yazmasaydı da asla yazmayacaktım. 3 aydır tek bir iletişim olmadı aramızda.

Platform da ortak ama onu napcaz? Sadece hoşunuza giden yorumlar gelmiyor malesef. Ayrıca "migrenimsi" adlı kişiye yaptığınızı bana da yaptınız. Ne yazsak biliyorum, ben de biliyorum, zaten ben daha da çok biliyorum diyip durdunuz. Şimdi de en doğrusunu siz bilirsiniz ne gerek var 12 sayfa low-level insanlardan (siz "üstün" olduğunuz için) fikir almaya?

Yok çok güzel akıllar aldım kades aklıma gelmedi mesela buradan öğrendim. bildiğim şeylere de biliyorum yazıyorum ne diyeyim rahatsızsanız muhattap olmayın konularıma yazmayın bir ben yokumya sitede ay

bu söylediklerinizin benim dediklerimle hiçbir ilgisi yok. aileniz nerede aşağılandı göremedim, ailenize üzüldüğünü söylemiş biri. sizi aşağılamış. yardım olayını bilmiyorum. hastalığınızla dalga geçilmedi bahsetme şeklinizi okuyan herkes kanser sanıyormuş sizi bununla dalga geçildi. benim 15 yaşımda bacaklarımdaki his gitti yere düştüm yerlerde süründüm söylemedim hiçbir yerde hala söylemem iyileştim şükür. siz de iyileşirsiniz inş. her yerde detay vermeseniz zaten kimse vicdansız değil lafını etmezdi eminim sorunu bu üyelerin. ben gördüklerimi aktarıyorum. tekrar söylüyorum siz kimsiniz ki sizin üstünüze gelinecek? herkes anonim. davranışlarınız aşırıdır. ki ben dahi sinirlendim şuan ben sizi tanımıyorum. milletin karakterine laf etmeden önce kendinize bakın.
3. kere söylüyorum canınızdan korksanız o yazdıklarınızı yazamazsınız. hayatta yapmazsınız durumun kendisine ters bunu anlıyor musunuz? adam zaten korkulacak biri olsa daha önceki konularınızı o şekilde açmazdınız o üyeler de seviyor bu seni yazmazlardı. ya bu konular 2 gün 2 gün arayla eski değil ki. zaten ben konunuzda seviyor gibi yorumlar hatırlamıyorum tam tersi şeyler konuşmuştuk. ben sizin hezeyanlarınızı okuyor gibi hissediyorum. sonuç olarak engellediniz kurtuldunuz umarım başınıza da böyle beter şeyler gelmez ama adamın öyle biri olduğunu da ben sanmıyorum

aynen öyle canını kurtarmaya çalışırsın. bazen insanlar hani bir ruh hastasına bağımlı olur bu durum yaşanmıyor mu yaşanıyor elbette ama durum ölüm korkusuna ağır şiddete tehditin gerçek olmasına gelince iş farklı kaçıyorsun yani kaçarsın bu hayvani bir tepki en başta. kendisi de başıma geldi diyor biliyor olması lazım bunu
zaten o tip bir ilişki de yok gibi eski konulara da bakınca, hayır iyi ki de yok kimsenin başına gelmesin de
kadın gayet sakin sakin hatta şaka yapabilecek düzeyde yazıyor bütün konularda ve adamla bir araya gelmesi konuşuluyor veya adama yüz vermemesi
bu böyle bir şey değil ki hafife alınacak bir konu değil
kimse vicdansız da değil hadi 2 kişi olsun herkes mi öyle

Diğer konularımda var bir çoğu. Ben de diyorum ben kimimde üzerime geliyosunuz aynı soruyu ben de soruyorum siz yanlış kişiye sormuşsunuz hastalık mevzu olunca hiçbişeyle dalga geçilmez kanser mi olmak gerek dalga geçilmemesi için yani. Bu hastalık yüzünden terkedilmedim mi edildim. Korktum ister inanın ister inanmayın neler duyuyoruz öldürmez şiddet uygular hırpalar daha önce de yaşadım ben bunu hala daha arada rüyalarıma girer. Seviyor diyen özelden yazdı buradan sonra. Pişman olmuş diyen biz de böyle evlendik diyen vs vardı bakarsanız görürsünüz. Adam korkulacak biri değildi ama işime evime benden izinsiz gelecek biri de değildi bu beni korkuttu. Umarım gelmez teşekkürler.

doğru haklısınız ben yoruldum daha devam edemicem size geçmiş olsun umarım yakında iyileşirsiniz ve başınıza hiç böyle şeyler gelmez

Korktuğunuz kadar ipsiz sapsız tipte biri olsaydı yada belalı biri olsaydı anneniz neden size git görüş bir kere istemediğini söyle desin ki ?

Korktuğunuz kadar ipsiz sapsız tipte biri olsaydı yada belalı biri olsaydı anneniz neden size git görüş bir kere istemediğini söyle desin ki ?
Öyle biri değildi ama kalkıp zorla görüşmeye çalışacak biri de değildi. Gözü döner bişey olur yahu neler duyuyoruz korktum

silversmith evet emin konusuyorum ellerinden geleni yapıyorlar basım sikisirsa elbette ben şikayetçi olurum siz bu kadar sorguluyorsaniz emin değilseniz onu ben bilemem.Benim bu güne kadar tanıdığım ve şahit olduklarim ellerinden geleni yapanlardi fakat kanunen tabiki polisin belli bir yetkisi var hamileyim diye kocaya geri dönene yada seviyorum diye eski sevgili ile uzaklaştırma kararina rağmen görüşürse birşey yapamazlar neyse polemik olmasın elbet insan en baştan dikkat etmeli fakat başka bir kötü durumdada polise savcıya gitmeden avukat mahkeme bilmemne yapmadan kendi başına oturup endişelenmenize manasi yok.Hetsey süper demiyorum elimizden gelen çareye başvurmak zorundayız diyorum .Cevap yazmazsaniz sevinirim zira kanunları tartışacak mercii değilim ben

Üye yorumları yerine konu sahibinin yorumlarına yanıt verilse de konu bu kadar dağılmasa keşke neyse İnşallah kurtuldum yazında bitsin konu .Biran önce kurtulun dilerim ki

Konularınıza birkac kez denk geldim ama hic cevap yazmamistim cunku sizden cok fazla drama queen vibe'i aliyorum niyeyse (baskalarinin basliklarina yazdiginiz yorumlardan)

Bu yuzden dikkat cekmek gibi bir niyetiniz var mi bilemem ama konulariniz hep bol yanitli oluyor ve gördüğüm kadariyla ya siz ya da baska bir uye tartismayi tetikliyor, sizde ustune gidiyorsunuz tartismali detaylarin, herneyse.

Seyi merak ediyorum, bu kadar korkan biriyseniz (ben öyleyim mesela) erkek arkadasiniz is ve ev adresinize kadar niye hakim, neden biliyor bu kadar şeyi?

Mesela benim eşimden onceki son ciddi iliskim buyudugum mahalledeydi, bu sebeple sevgilim ev adresimi bilirdi ama is adresimi bilmezdi asla da bilmesini istemedim ya da zor bir duruma dusersem kacip gidecegim adresleri bilmesini hic istemedim.

Kaldi ki su an eski esimin dahi bilmedigi basim sıkışırsa kacabilecegim adreslerim de var, siz neden hayatınızın bu kadar detayini bilmesine izin verdiniz ki? Ulke bu kadar manyak dolu korkmakta haksiz miyim diyen insan icin cok celiskili bir tavir bu. N Nkrcklr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…