Korktuğum başıma geldi yemediğim bi dayak kalmıştı onuda yaptı yapmadığın bi bu kalmıştı bana!!

duduklutava

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
139
62
13
konu açıp açmamakta çok kararsızlığa düştüm öyleki dün akşamdan beri ben kendimdemiyim bilmiyorum toparlanamıyorum ufak bi tartışma büyüdü büyüdü büyüdü patladık ikimizde!! Ben yatakodasına çekildimki sakinleşeyim diye ama rahat bırakmadı arkamdan bağıra çağıra hakaretlere devam etti şeytansın sen dedi ama nasıl bağırıyo ( bi hışımla geldim ne dedin sen diye insan karısına bu cümleyi nasıl kurar kaldı ki ben ona bu şekilde karşılık vermemiştim veremem ya kahretsin yapamıyorum ona!! Bi anda nevrim döndü onu tırmalamaya başladım omzunu kolunu o da kalktı bana girişti kafam zonkluyo halen görünürde bi morluğum hiçbişeyim yok ama o vurması o kelimeleri ...öyle gururum kırıldı öyle incindimki ( parça parçayım şuan bin parça oldum kalkmış bi de 2saat sonra yanıma geliyo özür dilerim bilmem ne sarılıyo iteledim dokunmasını istemedim o pis elleriyle bana bi de hiçbişey olmamış gibi dışardan yemek sipriş verdi gel ye diye binbir baskı!! Ya bu adam deli midir yemedim tabiiki ama o gözyaşlarım eşliğinde midesini doyurdu bi güzel bitti artık ben tamam kararı aldım gidiyorum

kesinlikle taviz verme , en azından kendine uzunca bir düşünme molası ver . uzaklaş sadece uzaklaş

Yemeği de yemişsindir sen şimdi

Çok tuhafsınız
Her gün bir olay
Önce ekmek almıyo pilav ye diyo, ben ekmek alırsam şiddete varır dışarı çıkmam yasak dedin
Dün komşu konusu açtın, asıl sorun eşin o ne oldu dedim çözdük okula bile başlayacağım dedin
Bugün gelmiş birbirimizi ittik kaktık diyosun, başlatan sensin üstelik
Bence yarın herşeyin üstü örtülür
İyi günler

Umarım kararınız da kararlı davranırsınız.

Kadının da erkeğin de şiddete başvurmasına karşıyım. İlk şiddet uygulayan siz olmuşsunuz. O da aynı şekilde tepki vermeseymiş iyiymiş ama etkiye tepki meselesi.

Bu kadar kötü giden bir evliliği neden sürdürüyorsunuz?

Herkese söylemedi kolaymış insan kendi kendine merhem olamıyor ben olamadım bu zamana kadar yazık verdiğim yıllarıma eşim olucak insanın ailesine krşı çok sessiz kaldım ne dedilerse tamam dedim hizmette hürmette asla kusur etmedim bana kalkıp dediği şuydu sen ne yaptın anama babama yedin içtin yattın !! Ben bu adama bi de çocuk verdim ağlıyorum kendimi tükettim

Öyle ağır hakaretler ettiki tutamadım kendimi gözüm döndü artık benim gücümle onun gücü birmi ? Kurtulamadım elinden sonra

Öyle ağır hakaretler ettiki tutamadım kendimi gözüm döndü artık benim gücümle onun gücü birmi ? Kurtulamadım elinden sonra
Şiddetin azı çoğu mu olur
Bebeğiniz var birde, örnek olmanız lazım örnek

Siftah senden, devamı da gelir bence
Çok yüz gözdünüz zaten bir de şiddet eklendi

Güç meselesi değil bu. Şiddetin her türlüsü kötüdür. Sizin nasıl gözünüz dönebiliyorsa onunki de dönüyor.

evet gücünüz bir değil ve ben eşinizin tüm gücüyle vurduğunu sanmıyorum.. zira morluk vs yokmuş.. eğer tüm gücüyle vurmuş olsa kırığınız çıkığınız morluklarınız olurdu kesinlikle..

Şimdiye kadar evi terketmeniz lazımdı

Kendinizi düşünmüyorsunuz madem çocuğunuzu düşünün

Yani burda anlattıklarınıza kimse " olur böyle şeyler otur evinde demez" diye düşünüyorum..

bu kadar şeyi yaşadıktan sonra nasıl birbirinizin yüzüne bakabiliyorsunuz?
nasıl aynı yatağı paylaşabiliyorsunuz?
ben tırmaladım, o vurdu... düşman mısınız siz, düşmansanız niye aynı evdesiniz? gidecektiniz polise, ordan hastaneye, darp raporunu alıp davayı açacaktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…