Korktuğum başıma geldi yemediğim bi dayak kalmıştı onuda yaptı yapmadığın bi bu kalmıştı bana!!

hımm bu ilk değil mi?
ben bilmiyorum önceki konularını..
İlk diye yazmış
Ama diğer konusunda ekmek almaya çıkarsam işin sonu şiddete varır demişti
Yani ilk bile olsa sürpriz değil bence
Bile bile de ilk kendi başlatıyor
Bende şiddete karşıyım ama biri bana vursa saf saf bakınmam, bi tane de ben patlatırım herhalde. Ne cüret yani

Son düzenleme:
Hakikaten oyle actigi konulara baktim hergun bi vukuat yasadigi herseyi burada anlatmak zorunda degil ki bu ne boyle

Sen gidip çırmalamışsın , eşin de kendini savunmuş , ikinizin de sinirleri bozulmuş , ikiniz de yanlış yapmışsınız , geçmiş olsun .

Kim ekmek alınca şiddet oluyor ben kaçırmışım orayı?
Arkadşaın bi konusu vardı
Eşim ekmek almıyo evdeki pilavı ye bisküviyi ye dedi demişti
Bende çık kendin al dedim, önce bebek küçük dese de
Sonraki gün geldi bende gidip ekmek almayı bilirim ama evden dışarı adım atsam iş şiddete varır, siz ne biliyosunuz ki dedi

karşılıklı birbirinizi tahrih etmişsiniz...sonuçta ikinizde hırpalanmışsınız..ki olmaması gerekirdi ama olmuş sonuçta...
gelmiş özür dilemiş..sende dile ve unutun yaşananları...tabi eşin ve sen bunu hakediyorsanız...

Sen o evi terk etmezsin duduklutava
Seni az cok tanidiysam
Terk edecek insan cok onceden ederdi zaten dayak yemeyi beklemezdi

ben şu halı koltuk yıkama konunu okuyunca şoka girmiştim zaten, adam normal değil, sen de adama alışmış mısın nedir hala birlikte yaşamaya devam ediyorsun, adam koğuşa kapatmalık...

Asla kocanızi terk edeceğinizi düşünmüyorum. Bir sürü kötü olaylar yaşıyorsunuz gelip burada konu açarak bir nevi terapi yapıyor sonra yeniden kaldığınız yerden devam ediyorsunuz.
Belkide kocanızda değil sizde var bir anormallik..

Şiddeti her ikiniz de uygulamışsınız birbirinize ..
Bu noktaya gelmenize sebep ne ??

kocanın savunması :ama önce o başlattı

Belliki ikinizde de siddet problemi ve ofke kontrolu var siz adami tirmalarsaniz yani siddet icerikli temasta bulunursaniz adama da siddet yolunu acmis olursunuz yani burda 100% kocaniz suclu degil sizde de var suc. Ha akli basinda biri olsa tabiki sizi durdurur ama vurmazdi ama belliki kari koca ikinizinde kafanizi toparlamaya ihtiyaciniz var.
Birde bu ilk defa mi oldu oyle diyorsunuz ama belliki kocaniz icin kavga ettiginde karsisindakine sinirlenip vurmak gayet normal birsey ki 2 saate birsey olmamis gibi davranabiliyor. Artik ya kendisi dayakci birisi yada ailesinde surekli dayak atiliyrodu adam bunu normallestirmis.

Tartışma konusuna gelirsek hep kadinlar başlatiyor. dili çok güçlüdürler.
evlilkleri kadin kendinden haklı bulunmasi ister ki adami ezik olarak görüyor.. sonunda adam da patlıyor.. ne hali varsa gör diyebiliyor... işde ikisi susamiyor büyüyoo sonra ne oluyor Boşanma...
şeytanin en sevdiği şeyi BOŞANMAK. işte bunu beklemiştir.. sende bunu yapınca şeytan kadehle kutluyordur şimdi.. iyi oldu mu sence..
sen hiç bişeyi kafana takmiycaksin 3 .kişi sahişlari dinlemiceksin..olan olmuş Çok geçmiş olsun..
melekler çok üzülüyor boşananlara.. bide düşün ki bebegini kaybedip de ayrılanlar varya haniii.. öteki dünyada bebeklerde agliyor ben annemi babami bi araya getiremicem diye. bu ne kadar kötü bişey rabbim böle şeylerden korusun

sizin ilişkinizin dinamiği anlaşmazlık huzursuzluk kavga ayrılcagınızı dusunmuyorum
siz böyle bir gun iyi bir hafta kötü devam edersiniz ben çocuğa acırım.. hayatının içine edeceksiniz karı koca

ıkınızde haksızsınız bence... olay fazla buyumus adamı tırmalamıssın ustune atlamıssın adam da sana vurmus... yaptıgı dogru degıl ama senın de yaptıgın hıc dogru degıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…