Korktuğum başıma geldi yemediğim bi dayak kalmıştı onuda yaptı yapmadığın bi bu kalmıştı bana!!

haha yok kaçıp gitmesi konusunda iyimsersin..
onca psikolojik şiddetten sonra iki tırmalaşma için boşanacağına inanmana şaşırdım sadece :)
Umarım dediği gibi yoldadır dedim en baş
'Umarım' öyledir de sanmıyorum
Arkadaşlar inandı galiba
Çıkabilse insan ekmek almaya giderdi bence, darp raporu mümkün değil şu durumda

Çok yazınca sanıyolarki konu sahibine hıncım var
Niye olsun ? Aman bırakıyorum bi yerden sonra
Yarın bence barışırlar ilk dediğimin ardındayım
Ama herkes yolda sanıyo, bende kuvvet dileyeyim bari. Teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı, belki düzelir

Hala neden aynı evdesiniz ki?
Morluk yok diye şiddet olmuyor mu?
Ya da eşinizi tırmaladınız diye şiddet uygulamış olmuyor musunuz?

İşte var bi derdiniz çözemiyorum ben sizi yazmayın rica ediyorum ! Zaten perişan haldeyim arkadaşlar inandı galiba yolda olduğunu sanmıyorum falan ayıp ya ! sizin işiniz yokmu işinize bakın lütfen ! Yolda olduğumun inanılması için neyapmam gerekli !! Benim derdim bana yeter bi de sizinle uğraşamam inanın

Nekadar tuhaf yorumlar geliyor cidden inanamıyorum ya Allah içlerden merhameti almaya görsünn böyle kişilikler türüyor demekki.. Birilerinin acısından zevk duyanlar yazık yazık!! kimsenin beni savunmasını beklemiyorum bende hata zaten var söylüyorumda... ama biraz olsun destek görmek istemiştim burdan neyse

Sen esinin kolesimisin ya.. gercekten uzuluyorum .. saldiri cift tarafli gerceklesmis.. siddet kokan bir aile.. topluma yarariniz kalmamiski sizin.. bebeginize yazik yani..

Eşin acayip kaba , hanzo .... Koltuk yıkarsın kavga eder, anası gelir gider kavga eder, sürekli bir hırpalama annesinden babasından böyle görmüş ki normal geliyor... Bence eşin iyi bir dersi hak ediyor.

bence olumlu olmak lazım ve önemli olan bu şidetin sonralarda devanınn gelip gelmemesi bazıları yaptıklarında pişman olur bazıları en ufak hatada tekrar şidete dayanır bunların olmaması lazım inşallah olmaz ve siz evliliğinizi düşünün ve cocugunuzu başkasının ne dediği önemli değil allah yardımcınız olasun

Şiddetle hiçbir şeyi çözemezsiniz.
Ben şaka yollu bile tokada karşıyım.
Evlilikte saygı kalmamış gibi sizde.
Biraz birbirinizden uzak kalsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…