- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi duduklutava
-
Umarım dediği gibi yoldadır dedim en başhaha yok kaçıp gitmesi konusunda iyimsersin..
onca psikolojik şiddetten sonra iki tırmalaşma için boşanacağına inanmana şaşırdım sadece :)
Umarım dediği gibi yoldadır dedim en baş
'Umarım' öyledir de sanmıyorum
Arkadaşlar inandı galiba
Çıkabilse insan ekmek almaya giderdi bence, darp raporu mümkün değil şu durumda
Çok yazınca sanıyolarki konu sahibine hıncım var
Niye olsun ? Aman bırakıyorum bi yerden sonra
Yarın bence barışırlar ilk dediğimin ardındayım
Ama herkes yolda sanıyo, bende kuvvet dileyeyim bari. Teletabiler gibi sarılalım sıkı sıkı, belki düzelir
konu açıp açmamakta çok kararsızlığa düştüm öyleki dün akşamdan beri ben kendimdemiyim bilmiyorum toparlanamıyorumufak bi tartışma büyüdü büyüdü büyüdü patladık ikimizde!! Ben yatakodasına çekildimki sakinleşeyim diye ama rahat bırakmadı arkamdan bağıra çağıra hakaretlere devam etti şeytansın sen dedi ama nasıl bağırıyo ( bi hışımla geldim ne dedin sen diye insan karısına bu cümleyi nasıl kurar kaldı ki ben ona bu şekilde karşılık vermemiştim veremem ya kahretsin yapamıyorum ona!! Bi anda nevrim döndü onu tırmalamaya başladım omzunu kolunu o da kalktı bana girişti kafam zonkluyo halen görünürde bi morluğum hiçbişeyim yok ama o vurması o kelimeleri ...öyle gururum kırıldı öyle incindimki ( parça parçayım şuan bin parça oldum kalkmış bi de 2saat sonra yanıma geliyo özür dilerim bilmem ne sarılıyo iteledim dokunmasını istemedim o pis elleriyle bana bi de hiçbişey olmamış gibi dışardan yemek sipriş verdi gel ye diye binbir baskı!! Ya bu adam deli midir yemedim tabiiki ama o gözyaşlarım eşliğinde midesini doyurdu bi güzel bitti artık ben tamam kararı aldım gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?