Korktuğum başıma geldi yemediğim bi dayak kalmıştı onuda yaptı yapmadığın bi bu kalmıştı bana!!

Şu yorumlarla konu sahibini yanlış yönlendirmeyin ..
İnsanın belki karşısına daha hayırlı biri çıkacak, iki kişi mutsuzsa ve çözümsüzse en doğrusu boşanmaktır tabiki de ..
Ayrıca Kadın da erkek de yeri gelince susmayı yeri gelince de usulunce konuşmayı bilmeli ..
Sevgi ve saygı karşılıklı olunca büyür ve sağlamlaşır ..
Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin herkes için ..
İki kişi sırf boşanmasın diye ömür boyu mutsuz mu olsunlar , böyle bir şeye Allah da razı gelmez kul da ..

Oh oldu iyi oldu demeye getirmiş yorumların çoğu ... Eşiniz size küfretse susabilicekmisiniz durabilicekmisiniz acaba yaşayan bilir ... kaldı ki ben olaylar anında sakinleşmeye çalışıp kabuğuma çekilen insan oldum bu zamana kadar .. Evet öfkemi o an ve artık kontrol edemedim çünkü demediği işitmediğim şeyler duydum ve kendime hakim olamadım suçluyum evet yorumlarınız içinde her nekadar beni yeren sözler cümleler kullanmış olsanızda teşekkür ederim .. Babamın evine gidiyorum yoldayım önümüzdeki günlerde davayı açıcam merak etmeyin konu filan açmıcam bundan sonra

Yaa ben anlamiyorum kocayı tırmalamak ne oluyor kedimisiniz siz.
ayrıca artık şiddet başladıysa devami gelir. Bence gidecem dediysen git en azından biraz kafanızı toplarsınız hem siz hem eşiniz.

Ya hakikaten kadının kadından başka düşmanı yok. Onca hakaret etmiş adam sakinleşmesine bile müsade etmemiş. kışkırttıkça kışkırtmış. Bi anlık öfkeyle yapmış ki erkeğin şiddetiyle kadının şiddeti mukayese edilemez. Evet şiddet hiçbir zaman hiçbir şekilde olmamalı ama kadının üstüne de öyle bir gitmişsiniz ki haketmişsin der gibi. Eleştirinin de bir dozu olmalı. İnsanları kırmadanda eleştirmek haksız olduğunu söylemek mümkün.

unutursun. devam edersin.

Rabbim kabasakallardan da korusun tüm kadınları
Hani şu evine ekmek almadan gelen, dışarı ekmek almak için bile olsa adım atmayı yasaklayan kabasakallardan?
Önce onlardan korursa zaten boşanmalar da olmaz

Ben şahsen adama hak vermiyorum ama konu sahibinin eski konularını bildiğimden böyle olacağı belliydi diyorum
Kocan eve ekmek almasa, sana dışarı çıkma dese dinler misin?
Konu sahibi evde bekliyodu öylece
Herşeye kızan köpüren bir tip bu adam, bi de gidip tırmalayınca böyle olmuş işte
Mesela darp raporu al vs. desek ona da gitmez.

Sen bosansan da bosanmasan da burda kimsenin umrun da degil.kimsenin gazina gelip haraket etme.ne cektigini neler yasadigini sadece senbilirsin.esinin nasil biri oldugunuda.yoldayim bosancam demenin alemi yok.bosanirim merak etmeyin demenin de.2dk sonra kimse hatirlamaz bile.
sizi inciltmek icin degilde kadin oldugumuz icin kendinize deger verin diye.yoksa nasil yasamak istiyosaniz kimse karisamaz.

Yaşadığınız çok üzücü. O erkek müsveddesinin uyguladığı şiddetin bahanesi değil elbette ama şiddeti siz başlatmışsınız. Yani onun ellerine pis diyorsunuz ama sizinki de temiz değil. Eşlerin birbirlerine bu kadar hoyrat, kaba, canavarca davranabilmesi çok korkutucu. Böyle bir evlilikten ne beklenir ki? Neden ayrılmıyorsunuz? Size sadece fiziksel değil, psikolojik şiddetin de alasını uyguluyor. Neden bunlara boyun eğiyorsunuz? Böyle yaşamaya devam edip, etmemek sizin elinizde.

Valla şuan için soruyorsan dinlemem . Eski eşimle evliliğim hala sürüyor olsa idi durur bir düşünürdüm. Tam bir psikopattı kendisi ne zamn ne yapacağı hiçbir zaman belli olmayan biriydi kısacası. Dışarıdan yorum yapmak gerçekten çok kolay . Ben evliliğim boyunca yaşadığım kötü olayları nasıl yaşamışım diyorum şimdi 1 gün olsun katlanamam .

Ama evden dışarı adım attırmayan bi psikopatı
Akşam gelince tırmalamazsın da o zaman ?
En azından başlatmasaymış bari
Ekmek ne bileyim ihtiyaç, ondan bile vazgeçiyosun almaya gidersem sorun olur diye
Ama tırmalamaktan da geri kalmıyosun

Sizin derdiniz ne benimle allahaşkına ? İşinize bakın konumada yazmayın artık rica ediyorum burda abuk sabuk yazıyorsunuz ya başına gelmemiş belliki bukadar rahat konuşabiliyorsunuz gelmesinde zaten allah korusun..konumdan çıkın bi dahada uğramayın lütfen!!

[QUOTE="Bir-Dost, post: 46076943, member: 744260"çünl]Ama evden dışarı adım attırmayan bi psikopatı
Akşam gelince tırmalamazsın da o zaman ?
En azından başlatmasaymış bari
Ekmek ne bileyim ihtiyaç, ondan bile vazgeçiyosun almaya gidersem sorun olur diye
Ama tırmalamaktan da geri kalmıyosun[/QUOTE]

hayatı her zaman planlı programlı yaşayamıyorsun. Konu sahibi de evde oturup kocam gelse de bi güzel tırmıklasam diye düşünmüyordu heralde. İşittiği hakaretleri , küfürleri hazmedemeyince bir anlık öfkesine kapılıp onun canını acıtmak istemiş. Kocası o esnada fiziksel değil ama psikolojik şiddet uygulamış.

hayatı her zaman planlı programlı yaşayamıyorsun. Konu sahibi de evde oturup kocam gelse de bi güzel tırmıklasam diye düşünmüyordu heralde. İşittiği hakaretleri , küfürleri hazmedemeyince bir anlık öfkesine kapılıp onun canını acıtmak istemiş. Kocası o esnada fiziksel değil ama psikolojik şiddet uygulamış.[/QUOTE]

Teşekkür ederim herkes yaşadığını bilir kim ister bunları yaşamak kaldıki benim burda anlattıklarım devede kulak kalır sabrettim sadece sabrettim bebeğim için evliliğim için... Olmuyor demekki stresten burnum kanıyor

darp raporu alıp şikayetçi olmayacaksanız hepimiz toplaşıp eşinizi tüü kaka demeye devam edelim o zaman. yani bişe kalkışıyosanız devamı gelsin.

Niye sizinle deridm olsun
Kayınvalide konunuzda hak vermiştim mesela
Tuhafsa tuhaf diyorum sadece
Normalde istediğim yere yazarım diye bir girizgah yaparım sonu da gelmezdi ama neyse
Kocasına cırlayamayan gelsin bana cırlasın
Darp raporu almak dururken kk ya yazsın rahatlasın
Zaten yazılacak birşey yok birşey yapmayacağınız belli, çıkmam iyi gelecekse zaten çıkıyodum

Korktuğum başıma geldi diyorsunuz yani beklediğiniz birşey, sürpriz değil. Buna rağmen adama dalıyorsunuz tırnaklarınızla. Evden dışarı çıkarsanız döveceğini düşündüğünüz adamın sizin şiddetiniz karşısında tepkisinin ne olacağını sanıyordunuz merak ettim. Sizin ilişkiniz sado-mazo bence. İkiniz birbirinize göresiniz de yavrunuzun suçu ne? Yavrunuzu biraz düşünüyorsanız ya düzelin ya ayrılın gidin. Toplum çocukluk travması yaşamış insan dolu bir yenisini siz eklemeyin.

Daha önceki konularını bilmiyorum buradan okuduğum kadarıyla eşin sorunlu biri. Ekmek almaya gideceksin diye sizi döveceğini düşünmene şaştım kaldım. Adam zaten psikolojik şiddet uyguluyormuş . Kavga anında sen adama saldırınca oda boş durmamış sana vurmuş şaşırmaman lazım eşin sorunlu bir insan aynı şekilde sende sorunlusun bence. Bu şiddetin devamı gelecek gibi önceden önünü kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…