- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
- Konu Sahibi duduklutava
-
Tartışma konusuna gelirsek hep kadinlar başlatiyor. dili çok güçlüdürler.
evlilkleri kadin kendinden haklı bulunmasi ister ki adami ezik olarak görüyor.. sonunda adam da patlıyor.. ne hali varsa gör diyebiliyor... işde ikisi susamiyor büyüyoo sonra ne oluyor Boşanma...
şeytanin en sevdiği şeyi BOŞANMAK. işte bunu beklemiştir.. sende bunu yapınca şeytan kadehle kutluyordur şimdi.. iyi oldu mu sence..
sen hiç bişeyi kafana takmiycaksin 3 .kişi sahişlari dinlemiceksin..olan olmuş Çok geçmiş olsun..
melekler çok üzülüyor boşananlara..bide düşün ki bebegini kaybedip de ayrılanlar varya haniii.. öteki dünyada bebeklerde agliyor ben annemi babami bi araya getiremicem diye. bu ne kadar kötü bişey rabbim böle şeylerden korusun
Rabbim kabasakallardan da korusun tüm kadınlarıTartışma konusuna gelirsek hep kadinlar başlatiyor. dili çok güçlüdürler.
evlilkleri kadin kendinden haklı bulunmasi ister ki adami ezik olarak görüyor.. sonunda adam da patlıyor.. ne hali varsa gör diyebiliyor... işde ikisi susamiyor büyüyoo sonra ne oluyor Boşanma...
şeytanin en sevdiği şeyi BOŞANMAK. işte bunu beklemiştir.. sende bunu yapınca şeytan kadehle kutluyordur şimdi.. iyi oldu mu sence..
sen hiç bişeyi kafana takmiycaksin 3 .kişi sahişlari dinlemiceksin..olan olmuş Çok geçmiş olsun..
melekler çok üzülüyor boşananlara..bide düşün ki bebegini kaybedip de ayrılanlar varya haniii.. öteki dünyada bebeklerde agliyor ben annemi babami bi araya getiremicem diye. bu ne kadar kötü bişey rabbim böle şeylerden korusun
Ben şahsen adama hak vermiyorum ama konu sahibinin eski konularını bildiğimden böyle olacağı belliydi diyorumYa hakikaten kadının kadından başka düşmanı yok. Onca hakaret etmiş adam sakinleşmesine bile müsade etmemiş. kışkırttıkça kışkırtmış. Bi anlık öfkeyle yapmış ki erkeğin şiddetiyle kadının şiddeti mukayese edilemez. Evet şiddet hiçbir zaman hiçbir şekilde olmamalı ama kadının üstüne de öyle bir gitmişsiniz ki haketmişsin der gibi. Eleştirinin de bir dozu olmalı. İnsanları kırmadanda eleştirmek haksız olduğunu söylemek mümkün.
Ben şahsen adama hak vermiyorum ama konu sahibinin eski konularını bildiğimden böyle olacağı belliydi diyorum
Kocan eve ekmek almasa, sana dışarı çıkma dese dinler misin?
Konu sahibi evde bekliyodu öylece
Herşeye kızan köpüren bir tip bu adam, bi de gidip tırmalayınca böyle olmuş işte
Mesela darp raporu al vs. desek ona da gitmez.
Ama evden dışarı adım attırmayan bi psikopatıValla şuan için soruyorsan dinlemem . Eski eşimle evliliğim hala sürüyor olsa idi durur bir düşünürdüm. Tam bir psikopattı kendisi ne zamn ne yapacağı hiçbir zaman belli olmayan biriydi kısacası. Dışarıdan yorum yapmak gerçekten çok kolay . Ben evliliğim boyunca yaşadığım kötü olayları nasıl yaşamışım diyorum şimdi 1 gün olsun katlanamam .
Ama evden dışarı adım attırmayan bi psikopatı
Akşam gelince tırmalamazsın da o zaman ?
En azından başlatmasaymış bari
Ekmek ne bileyim ihtiyaç, ondan bile vazgeçiyosun almaya gidersem sorun olur diye
Ama tırmalamaktan da geri kalmıyosun
[QUOTE="Bir-Dost, post: 46076943, member: 744260"çünl]Ama evden dışarı adım attırmayan bi psikopatı
Akşam gelince tırmalamazsın da o zaman ?
En azından başlatmasaymış bari
Ekmek ne bileyim ihtiyaç, ondan bile vazgeçiyosun almaya gidersem sorun olur diye
Ama tırmalamaktan da geri kalmıyosun
Sizin derdiniz ne benimle allahaşkına ? İşinize bakın konumada yazmayın artık rica ediyorum burda abuk sabuk yazıyorsunuz ya başına gelmemiş belliki bukadar rahat konuşabiliyorsunuz gelmesinde zaten allah korusun..konumdan çıkın bi dahada uğramayın lütfen!!
Yoldayım gidiyorum bi kaç günede dava açıcam tüü kaka diyin diye yazmadım dertleşmek paylaşmak için yazdımdarp raporu alıp şikayetçi olmayacaksanız hepimiz toplaşıp eşinizi tüü kaka demeye devam edelim o zaman. yani bişe kalkışıyosanız devamı gelsin.
Niye sizinle deridm olsunSizin derdiniz ne benimle allahaşkına ? İşinize bakın konumada yazmayın artık rica ediyorum burda abuk sabuk yazıyorsunuz ya başına gelmemiş belliki bukadar rahat konuşabiliyorsunuz gelmesinde zaten allah korusun..konumdan çıkın bi dahada uğramayın lütfen!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?