- Konu Sahibi nefertity80
-
bir omzumda melek, diğerinde şeytan!
büyük bir savaşın içindeyim.
elim telefona gidiyor doktorumdan randevu almak için, yapamıyorum.
Allah"ım ne yapmalıyım bilmiyorum mafoldumben
benim size söylemek istedigim tek bisey var
zaten affetmissiniz olanlari bitmis ve bu evliligi devam ettirmissiniz
simdide esiniz düzelmis yazilariniza göre mutluymussunuz
simdi eskileri acip zaten affettiginz seyleri sebeb olarak göstermeyin
etkilendim açıkçası.
teşekkür ederim yüreklendirmeye çalıştığınız için.
ama bu meleği doğurmamalıyım.
Allah beni affetsin..
nefertitycim, neler yasadigini bilmiyorum, ama okudugum kadariyla (arkadaslarin yazdiklarindan yola cikarak) anliyorumki esinle sorunlarin vardi,ama halletmissiniz? hallettiyseniz , bu melegin gunahi ne? kimse kusursuz degil biliyosun, affedilmiyecek birsey yapmis olaydi esiniz (ne yaptigini bilmiyorum) zaten affetmezdin dimi? sen yinede kestirip atma,,,iyice bi dusun . hem bu cocuk gokten dusmediya, babasiyla cok bozuk olaydi araniz, eminim bu iside yapmazdiniz...(benmi yanlis dusunuyorum acaba?)
eğer gerçekten istiyorsanız aldırın..madem geleceği yok..mutsuz olacaksa vicdan azabı duymazsanız aldırın..allah yardımcınız olsun...bu arada d.k.hapıyla nasıl hamile kaldınız?bende kullanıyorum da düzensiz mi kullanıyordunuz acaba? korktum şimdi ister istemez....
siz kafanıza koymussunuz bu bebegi aldırmayı eger esiniz bu bebegi hak etmiyorsa sizide hak etmiyorudur. önceki konulalarınızı bilmiyorum ama yazık bu bebise..
ayısıgım arkadsıma katılıyorum benim annemde 38 yasında hamile kaldıgını ögrenmişti ve üstelik hastaydıda babamda kanserdi ve annem hamile oldugunu 7 aylıkken ögrendi aldırma gibi bi lüksü yoktu nasıl büyütücez hastamı olur sagmı olur die cok düşündük üstelik annem ve babam bosanmıs 7 aysonra tekrar evlenmişlerdi öle saglam bi evlilikleri yoktu yanii ve kardesim dogdu bize ugur getirdi ( annem hariç ) annem dogumdan sonra dahada hastalansı suanda 24 saat oksijen mak. baglı yasıyor evde ve hala iyiki gelmişsin oglum die biliyor.
Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Ben diğer konularınızı okumadım ama anladığım kdarıyla eşiniz affedilmesi zor hatalar yapmış ve siz bir şekilde affetmiş ve şuan birliktesiniz. Hamile kalma aşamasına geldiğinize göre de eşinizle aranız epey düzelmiş. Bir çocuğunuz zaten var, ikinciye bakmak size zor gelmeyecektir. Hem belli mi olur belki bu minik yavru yuvanızda aradığınız huzuru tekrar bulmanızı ve birbirinize bağlanmanızı sağlar. Aldırmayın derim ben. Benim ablam yıllardır bebği olsun diye bekliyor. Şimdi hamile ve kanamaları var, düşük tehlikesi yüzünden iki göz iki çeşme ağlıyor. Allah size böyle büyük bir mutluluk nasip etmiş bunu geri çevirmeyin. Bebeğinizi dünyaya getirin, siz annesiniz ona ve diğer yavrunuza bakacak gücü elbet bulursunuz. Allah size doğru yolu göstersin. Sevgiler.
ben anlamadım hala sizi.eşim için lüks, ama bebeğim için şanssızlık olur dünyaya gelmesi.
babasına özlemle büyüyeceğini bildiğim için aldırmak zorundayım.
keşke güvenebilseydim.
oğlum bir kardeşinin olmasını ne çok istiyordu oysa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?