- Konu Sahibi nefertity80
-
5. geleneksel nefertity yorum yazanları çıldırtıyor festivaline hoşgeldiniz.
festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.
boshayallersmile
festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.
boshayallersmile
dikkat eksikliği var sizde sanırım.
beni yüreklendirmeniz için değil,
kendimi yüreklendirmek için açtığımı yazdım.
yardım amaçlı söylenenler önemli, laf sokma amaçlı olanlar da önemsiz.
hiç umursamıyorum.
boshayallersmile
Mavi gibilerin kaderi bu.
senin bir yorumun yoksa, kinayelerin de önemsenmeyecek.
bilgine...
ey Allahim sen buyuksun yarabbim isteyenlere bebek icin yanip tutusanlara bir bak birde su konuya bak yarabbim.
madem karar verdiniz aldiracaksiniz neden konu actinizki buraya simdi bebek icin yanip tutusan bayanlar sizi topa tutsa azmi?
bende o yanalardan biriyim!
Mavi gibilerin kaderi bu.
senin bir yorumun yoksa, kinayelerin de önemsenmeyecek.
bilgine...
niye kürtaja bu kadar karşısınız anlamadım, keşke dünyada birçok insan bakamadıkları çocukları ya yapmasaydı yada yınlışlıkla olduysa aldırsaydı da dünya bu hale gelmeseydi, bakılamayacak çocuklar niye yapılır anlamam. hemen hemen hepimizin annesi kürtaj yaptırmıştır hatırlıyorlarmı acaba şimdi. tıp diye bişey var şimdi, çok basit bakılamayacak veya sağlıklı bir ortamda büyüyemeyecek çocuklar dünyaya getirilmemeli, oturup konuşmak güzel, kimse çocuğunu aldırmak istemez ama hanımefndi demekki böyle olması gerektiğini düşünüyor
ee ne demisler buyuk lokma ye ama buyuk laf konusma
bu sana bisey hatirlatti mi konu sahibesi :1closedeyes:
boshayallersmile
biraz fazla bi oran olmamış mı sizinkisi :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?