- Konu Sahibi nefertity80
-
doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ve reglimin 3.gününde olmam gerekirken 5 dk. önce öğrendim ki HAMİLEYİM!!!! kendimi güvende hissetmediğim bu evlilikte 2.çocuk tam bir lüks. bu lüksü eşimin haketmediğini düşünüyorum. bu yüzden de yapılacak şey belli. ama nasıl yapacağım??? daha kimseye söylemedim. söylemeyi de düşünmüyorum. sessiz sedasız onu cennete geri göndermek zorundayım. Allah'ım affet beni!!!
Nefertiti arkadaşım, önceki konularını evliliğini daha önceki konularından takip ettim.Asla onaylamadığım bir tercih yaptın.
Belkide o tercihi yapmak zorunda kaldın, istemeye istemeye. Bu konudaki yorumlarından cidden evliliğine ve eşine asla güvenmediğini anladım. Bundan yola çıkarak, asla onaylamadığım kürtajı yapman gerektiğini düşünüyorum. Ama keşke güvenmediğin adamla birliktede olmasaydın be arkadaşım.
zaten kafanda bitmiş sanki bu evlilik, geleceğini görmüyorsun, o zaman niye hala birliktesin.benneyaptımki
ya kızlar bazen cidden acımasız oluyosunuz ama ya kadın şuan mutluyum ama ileriyi göremiyorum diyor neden yargılıyosunuz yok niye beraber oldun vs. bunu yargılamak bize düşmezki lütfen ama biraz anlayışlı oşlalım bence
ya kızlar bazen cidden acımasız oluyosunuz ama ya kadın şuan mutluyum ama ileriyi göremiyorum diyor neden yargılıyosunuz yok niye beraber oldun vs. bunu yargılamak bize düşmezki lütfen ama biraz anlayışlı oşlalım bence
İnanamıyorum canım ya, hiç düşünmüyor ve istemiyordun..senağlama
Hay Allah.. Ama kürtaja da "cennete göndermek" deme.. Bunu iyi düşün. Kürtaj da doğru seçenek olamaz. Şartlar ne olursa olsun (sağlık zorunluluğu olmadıkça) kürtaj doğru olamaz..bilmiyorumkismile
KESİNLİKLE KATILIYORUM.
Verde odur alanda.Hayırda şerde alalhtandır.
Canım yaşladıkların kolay bişi değil.Ama o masuma kıymamalısın.
Başkalarının yaptığı hatayı bebeğine yüklememelisin.
Bunun vebali ve vicdanıyla nasıl yaşayabileceksin ii düşün
Allah yardımcınız olsun.Hakkınızda hayırlısını nasip eylesin
madem eşiniz böyle biri
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/361319-adamin-yaptigina-demeli.html
kusura bakmayında neden beraber oldunuz?:hulya:
teşekkür ederim canım hassasiyetin için.
ama dikkate almıyorum gereksiz söylemleri zaten.
sadece doğru zamanı bekliyorum.
oğlum biraz daha büyümeli.
henüz çok küçük meleğim, baba özlemini taşıyamayacak kadar.
iyide siz konuyu açmışsınız,binlerce üye,binlerce fikir demek
siz o gereksiz dediğiniz söylemlerin geleceğini bilmiyo muydunuz yoksa:hulya:
yorumuma geince zor bi karar
ama evler ayrı,dertler ayrı
yaşayan sizsiniz
kendinizi bile bırakın bebekleri düşünün
bizim söylediklerimiz önemsizmis canim
zaten kendisi konuyu onu yüreklendirelim diye acmis
ve sadece onu yüreklendiren mesajlara cevap veriyor
kararini vermis fikir sormuyor yani
bizim söylediklerimiz önemsizmis canim
zaten kendisi konuyu onu yüreklendirelim diye acmis
ve sadece onu yüreklendiren mesajlara cevap veriyor
kararini vermis fikir sormuyor yani
5. geleneksel nefertity yorum yazanları çıldırtıyor festivaline hoşgeldiniz.
festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.
boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?