Korktuğum Başıma Geldi

ya kızlar bazen cidden acımasız oluyosunuz ama ya kadın şuan mutluyum ama ileriyi göremiyorum diyor neden yargılıyosunuz yok niye beraber oldun vs. bunu yargılamak bize düşmezki lütfen ama biraz anlayışlı oşlalım bence

İnanamıyorum canım ya, hiç düşünmüyor ve istemiyordun..senağlama
Hay Allah.. Ama kürtaja da "cennete göndermek" deme.. Bunu iyi düşün. Kürtaj da doğru seçenek olamaz. Şartlar ne olursa olsun (sağlık zorunluluğu olmadıkça) kürtaj doğru olamaz..bilmiyorumkismile

sadece doğru zamanı bekliyorum.
oğlum biraz daha büyümeli.
henüz çok küçük meleğim, baba özlemini taşıyamayacak kadar.

teşekkür ederim canım hassasiyetin için.
ama dikkate almıyorum gereksiz söylemleri zaten.

kesinlikle yargılamak değil amacımyerimseniben

ya o bebegi cok isteyen anne adayı var.kıyma ona...........O BEBEK RABBİMİN SANA EN GÜZEL HEDİYESİ...........BİR KERE DAHA DÜSÜN..............İNAN YAZDIKLARINI OKUYUNCA İÇİM ACIDI..........CÜNKÜ AKLIMA BİR ARKADASIM GELDİ BEBEGİ OLMASI İÇİN O KADAR COK UGRASIYORKİİİİİİİİİİİİ........AMA OLMUYOR............HER AY AGLIYOR ADET OLDUGUNU FARKEDİNCE........... NE OLUR ALDIRMA BEBEGİ ...........RABBİMİN SANA BAHSETTİGİ BU HEDİYEYİ GERİ CEVİRME..............UNUTMA ANNE OLMAK İSTEYİPTE OLAMAYAN İNSANLARI DÜŞÜN......BU BÜYÜK NİMETİ ÖLDÜRME................TEKRAR TEKRAR DÜSÜN...............

canım merhaba!
başka ne yapabilirm ki?
başım çatlayacak gibi ağrıyor şu an düşünmekten.

amin.
çok teşekkür ederim dualarınız için...

Lütfen ona kıyma....allah o bebeği sana verdiyse vardır bir bildiği..sonra çok pişman olursun...onun ne suçu var düşünsene.ne olur yapmayın ona kıymayın

teşekkür ederim canım hassasiyetin için.
ama dikkate almıyorum gereksiz söylemleri zaten.

iyide siz konuyu açmışsınız,binlerce üye,binlerce fikir demek
siz o gereksiz dediğiniz söylemlerin geleceğini bilmiyo muydunuz yoksa:hulya:
yorumuma geince zor bi karar
ama evler ayrı,dertler ayrı
yaşayan sizsiniz
kendinizi bile bırakın bebekleri düşünün

ben neden konu açtığınızı anlayamadım.

çoğu kişi tabiki de kürtaja karşı olduğu için aldırma sakın diyecek. bu aşikar.
ama eski konunuzu bilenler de o konulardan bahsedecek tabiki. sorunlardan haberdar oldukları için.
siz buraya evliliğinizdeki soruınlardan konu açıp sonra da gebeyim bu bebeği istemiyorum derseniz tabiki de o konular açılır.
bu durumda siz bunlardan bahsetmeyin deme lüksüne sahip misiniz acaba?
ya da bunlardan bahsedenler için gereksiz söylemlerde bulunuyorlar demeniz ne kadar doğru?

medem doğurmak istemiyorsunuz aldırın var mı başka çaresi??

sadece doğru zamanı bekliyorum.
oğlum biraz daha büyümeli.
henüz çok küçük meleğim, baba özlemini taşıyamayacak kadar.

Ama benim hatırladığım kadarıyla, siz daha önce bu şekilde "Ayrılmadım ama doğru zamanı bekliyorum ayrılmak için" tavrında değil; "Ben eşimi affettim, o da hatasını anladı, bana prenses gibi davranıyor." tavrında idiniz. Bunu birşeyleri sizin yüzünüze vurmak için yazmıyorum. Sadece anlamaya çalışıyorum. Karnınıza düşmüş bir bebeği aldırmayı düşünecek kadar aksayan bir evliliğin yolunda gittiğine onca insanı ikna etmek için neden o kada rçok dil dökmüştünüz?

bizim söylediklerimiz önemsizmis canim
zaten kendisi konuyu onu yüreklendirelim diye acmis
ve sadece onu yüreklendiren mesajlara cevap veriyor
kararini vermis fikir sormuyor yani

5. geleneksel nefertity yorum yazanları çıldırtıyor festivaline hoşgeldiniz.

festival kapsamında, kendisiyle aynı fikirde olanlar canım cicimlenecek, aksi fikirde olanlara ya cevap verilmeyecek ya da çemkirilecektir. festival bitiminde kocasının ona prenses gibi davrandığı belirtilerek, bütün kkya hava atılacaktır. eğer burada aksi bir yorum yapmışsanız dikkatli olunuz, sizin ilerde bir derdiniz olduğunda nefertity hanım açtığınız konuya kınalarını alıp "oh olsuna" gelecektir. tüm halkımız davetlidir.

boshayallersmile

dikkat eksikliği var sizde sanırım.
beni yüreklendirmeniz için değil,
kendimi yüreklendirmek için açtığımı yazdım.
yardım amaçlı söylenenler önemli, laf sokma amaçlı olanlar da önemsiz.
hiç umursamıyorum.

ey Allahim sen buyuksun yarabbim isteyenlere bebek icin yanip tutusanlara bir bak birde su konuya bak yarabbim.

madem karar verdiniz aldiracaksiniz neden konu actinizki buraya simdi bebek icin yanip tutusan bayanlar sizi topa tutsa azmi?

bende o yanalardan biriyim!

şekercik,durum şu yani:
sayın kk hatunları
hamileyim.kararım budur
duyrulur
demek istiyor öyleyse...
hamile olduğunu duyuran topikler var oraya açsaymış madem
bi gereksiz söylem yine benden :1closedeyes:
sağğol bilgi için şekercikopuyorumnanaktan

süperdi.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
mükemmelsin. işte bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…