- Konu Sahibi nefertity80
-
artık yorum yapmanıza gerek yok.
konuyu kapatmaları için ricada bulundum.
bir kaç tane elle tutulur yorum geldi.
onlar bana yeter.
samimiyetle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
action arayanlara da geçmiş olsun.
hadi acele edin de son laf sokmalara yetişebilesiniz...
herkesi uyaracagina kendin uyansaydin keske
aldırma diyenlere çemkirdin zaten. herkese hakaretler sürekli aksi davranışlar çirkin sözler. ben de bu saygısızlıktan solayı senden önce şikayet ettim zaten. elle tutulur yorum dediğin 'git aldır' demek mi. bence sen action arıyorsun.
yalnız hala örnek veremiyorsun büyük konuşmalarıma?
ah yurdum insanı ahhh...
zaten derdim başımdan aşkın, bir de memleketimden insan manzaraları izlemeye hiç halim yok inan.
derdin başından aşkın memletimden insan manzaları diyerek küçümsüyorsun insanları
peki sen hangi memleketimin insan manzaralarını izledigin çerçevesindesin hiç dönüp baktın mı?
yalnız hala örnek veremiyorsun büyük konuşmalarıma?
ah yurdum insanı ahhh...
zaten derdim başımdan aşkın, bir de memleketimden insan manzaraları izlemeye hiç halim yok inan.
aldırma diyenlere "aldırma" dedikleri için mi çemkirdiğimi düşünüyorsun?
gerçekten bu kadar çok "algılama problemi" olan insan mı var burda, yoksa sataşmış olmak için mi yazıyorsunuz bunları?
derdin başından aşkın memletimden insan manzaları diyerek küçümsüyorsun insanları
peki sen hangi memleketimin insan manzaralarını izledigin çerçevesindesin hiç dönüp baktın mı?
Nefer, hakkaten haddini aşıyorsun artık.:umursamaz:
Gelip burda adam gibi paylaşımını yapsaydın, millete ağır laflar etmeseydin bu kadar tepki çekmezdin.:umursamaz:
Kuzum bir cenaze ALLAHIN takdiri dersin dügünde ALLAHIN rızası dersin..
diş olayıda öyle çaresiz bir durum söz konudu degil elbette isteyen pahalısını yaptırır isteyen ucuzunu ama bu konu çok çok daha farklı arkadaş kararını zaten vermiş paylaşmasına gerek var mıydı ? ki bu konu çok hassas bir konu ve kararıda KESİN !
peki ne dememizi bekliyordu ''Elle tutulur bir yorum '' ne demek ? hayat senin hayatın, karar senin hayatın ne yaparsan yap deyip destek çıkmak mı ?
iyide tepki alacagını zaten biliyordu değil mi ? tepki vermeyenler bile daha pasif yorumlarında bile üzülmedi mi ? eminim ki üzülmüştür..
güvenmediği eşiyle bi anlık zevk için birlikte olup tüm suçu o masumun üzerine atıp rahatlıyacagını düşünen yurdumun insan profili
yapmayınn mafoldumben Rabbim korunduğun halde o bebeği sana verdiyse bir bildiği vardır elbet...
bak bana ve benim gibi olanalra yıllarca o kelimeyi söylemek için can atıyorummm ama olmuyor :gitme: Rabbim böyle bir mucizeyi veriyoken onu canından etme..
kürtaja karşı değilim. bu konuda her zaman bunu söylemiştim.
tecavüze uğrayıp hamile kalanlarda var bu dünyada. o çocuktamı doğmalı sizce. anne ona bakıp o anımı yaşasın her zaman. yada evlenmeden o çocuğumu büyütsün. madalyonun diğer yüzüylede bakmalıyız dünyaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?