Korktuğum Başıma Geldi

arkadaşım karar senin o senin bebeğin eşinle konuşup kararınızı birlikte verin eğer gerçekten bu bebeği bu evliliğe doğuramam diyorsan düşünüp karar vermelisin
aldır demekte aldırma demekte benim için kolay ancak ne yaşadığı sen biliyorsun karar senin....

kötü giden bir evlilik ayrılmayı düşünüyorsunuz ve eşinizle birlikte olmayıda ihmal etmiyorsunuz bu arada.
öyle kolay değil arkadaşım cennete göndericem demek.sanki kreşe yolluyo çocuğu...
tamam zor bir durum ama unuttuysan ilaç almayı o ayy daha tedbirli davransaydın..
yazıkk bebeğe çokk yazıkk hemde..

Kuzum bir cenaze ALLAHIN takdiri dersin dügünde ALLAHIN rızası dersin..
diş olayıda öyle çaresiz bir durum söz konudu degil elbette isteyen pahalısını yaptırır isteyen ucuzunu ama bu konu çok çok daha farklı arkadaş kararını zaten vermiş paylaşmasına gerek var mıydı ? ki bu konu çok hassas bir konu ve kararıda KESİN !

peki ne dememizi bekliyordu ''Elle tutulur bir yorum '' ne demek ? hayat senin hayatın, karar senin hayatın ne yaparsan yap deyip destek çıkmak mı ?

iyide tepki alacagını zaten biliyordu değil mi ? tepki vermeyenler bile daha pasif yorumlarında bile üzülmedi mi ? eminim ki üzülmüştür..

derdin başından aşkın memletimden insan manzaları diyerek küçümsüyorsun insanları

peki sen hangi memleketimin insan manzaralarını izledigin çerçevesindesin hiç dönüp baktın mı?

aldırma diyenlere "aldırma" dedikleri için mi çemkirdiğimi düşünüyorsun?
gerçekten bu kadar çok "algılama problemi" olan insan mı var burda, yoksa sataşmış olmak için mi yazıyorsunuz bunları?

yalnız hala örnek veremiyorsun büyük konuşmalarıma?

ah yurdum insanı ahhh...
zaten derdim başımdan aşkın, bir de memleketimden insan manzaraları izlemeye hiç halim yok inan.

ornegi nikoncan im verdi
ama sen saga sola hakaret yagdirdigin icin
anca isine geleni okuyosun
dogum kontrol hapini almayi unutma emi cocugu aldirdiktan sonra
yoksa yine ayni konu ile karsimiza gelirsin

derdin başından aşkın memletimden insan manzaları diyerek küçümsüyorsun insanları

peki sen hangi memleketimin insan manzaralarını izledigin çerçevesindesin hiç dönüp baktın mı?

güvenmediği eşiyle bi anlık zevk için birlikte olup tüm suçu o masumun üzerine atıp rahatlıyacagını düşünen yurdumun insan profili

yalnız hala örnek veremiyorsun büyük konuşmalarıma?

ah yurdum insanı ahhh...
zaten derdim başımdan aşkın, bir de memleketimden insan manzaraları izlemeye hiç halim yok inan.

Nefer, hakkaten haddini aşıyorsun artık.:umursamaz:

Gelip burda adam gibi paylaşımını yapsaydın, millete ağır laflar etmeseydin bu kadar tepki çekmezdin.:umursamaz:

zaten burada ortak bir fikirde karar kılınmayacağını açılan kürtaj konularında hep gördük. tartışmalar,hakaretler ,laf çarpmalar,banlananlar. hepimiz bunu biliyoruz. kimi aldır kimi aldırma diyecek. yani ortak bir fikirde karar kılınmayacak.
bu durumda bu konunun açılması bana pek doğru gelmiyor. hele kkda konular açıp kkyı takip eden birinin bunu bilmesi çok olağanken.

Amma olay olmuş gene yaaa....

Allah affetsin... Durumunuzu bilmeden konuşuyoruz tabii karar sizin kararınız Allah yardımcınız olsun...

aldırma diyenlere "aldırma" dedikleri için mi çemkirdiğimi düşünüyorsun?
gerçekten bu kadar çok "algılama problemi" olan insan mı var burda, yoksa sataşmış olmak için mi yazıyorsunuz bunları?

sen mükemmelsin canım emin ol :) gerçekten çok merak ediyorum normal hayatında komşularınla iş arkadaşlarınla aran nasıl. eminim çok güzel diye cevap vereceksin ama hiç sanmıyorum. herkese her şeye muhalefet aksi birisin. bundan ibaret bu topikte yazdıkların da.

size ayrıca teşekkür etmek istedim.
elle tutulur bulduğum yorumlardan kastım, sizinkine benzer yorumlardı.
biliyorum bana kızıyorsunuz.
ama başka hiç bir yere dokundurmadan, bel altından vurmaya çalışmadan, direk olarak sadece konuya odaklanmış olmanız, gerçekten kafa yormanız ve samimiyetle fikrinizi söylemeniz konusunda belki haddim olmayarak sizi tebrik etmek istedim.
burada acıtmaya yönelik o kadar yorumla karşılaşıyorum ki, maalesej ancak sizinki gibi samimi olanlar takdir görüyor.
elbette kimse "hadi hayırlı olsun, bi aldır da gel bebeğini" demez.
bunu beklemek için aptal ve duygusuz olmak gerekir.
"üslup"tu tepki gösterdiğim.
tekrar teşekkür ediyorum.
Allah isteyen herkesin karnına melek kondursun dilerim.
beni de affetsin, ne diyim :Saruboceq:

Ben buradayım az yoğunum akşam gereken yapılacaktır. Buyrun devam edin ....

güvenmediği eşiyle bi anlık zevk için birlikte olup tüm suçu o masumun üzerine atıp rahatlıyacagını düşünen yurdumun insan profili

Eşiyle birlikte olmasını yargılamaya hakkımız yok diye düşünüyorum.. Kadın evli, tabii ki birlikte olacak.. Buna ne yasalar, ne din, ne herhangi bir sistem karşı olamaz..

Ayrıca hepimiz "zevk için" birlikte oluyoruz, yani burada kocası ile herhangi bir sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde birlikte olan yoktur diye düşünüyorum..

Farkındaysanız doğum kontrol hapı kullandığını belirtmiş.. Doğum kontrol hapı kullanırken ekstra bir korunma önlemi alınmaz tıbben.. Ha milyonda bir gebe kalma riskin vardır, o da sana denk gelirse gidip ilaç şirketine dava açamazsın..

Tam olarak nefertity' i hangi konuda haksız görüğünü anlayamadım ayisigi..

Kocasına güvenmesine rağmen, plansız bir gebeliğe sahip olan ve bunu sonlandıran yok mu yeryüzünde? Burada problem kocasına güvenmemesinde mi..

Bu arada kürtajı doğru bulmadığımı yeniden belirtiyorum.

dilerim Allahtan enkısa zamanda nur topu gibi bir bebek verir kucağına.Allah yardımcın olsun..sesini duysun ...

Son düzenleme:

İki konu o kadar farklı ki birbirinden..
Kadın evli, kendi isteğiyle evli kalmayı seçmiş.
Cinsel ve duygusal bir sorunu yok kocası ile.. Sadece geçmişte yaşadıklarını yeniden yaşamaktan ve bu defa 2 çoxuklu bir kadın olmaktan çekiniyor.

Ve siz kalkıp tecavüze uğramış, bir de hamile kalmış bir kadından örnek veriyorsunuz..

Anne-babası boşanmış, buna rağmen psikolojik ve fiziksel anlamda sağlıklı milyonlarca çocuk var. Bizzat onlardan biriyim.

Tecavüz sonucu doğmuş bir çocuğun ve onu doğuran kadının o çocuğa yaklaşımının, bu durumda o çocuğun doğmasının mı doğmamasının mı daha sağlıklı olacağının tartışmasını konunun uzmanları yapabilir ancak. O kadar başka bir konu, o kadar alakasız ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…