Korktuğum Başıma Geldi

ayrıca ben herkes kürtaj yaptırsın demedim, tabiki planlı hamileliklerden yanayım. evlendiği gün hamile kalanlarada sinir oluyorum. ama herkesin evi kapalı bir kutu neler yaşandığını, nasıl hayatların var olduğunu bilemiyez. bu yüzden bırakın herkes kendi kararını kendisi versin.

ben herkes kürtaj yaptırsın demedim, tabiki planlı hamileliklerden yanayım. evlendiği gün hamile kalanlarada sinir oluyorum. ama herkesin evi kapalı bir kutu neler yaşandığını, nasıl hayatların var olduğunu bilemiyez. bu yüzden bırakın herkes kendi kararını kendisi versin.

tekrar yazyorum
karar verememiski konu acmis

yıllardır düzenli bir şekilde 21 gün ilaç alıyorum.
arada sayılı da olsa almayı unuttuğum günler oldu.
bu güne kadar da başıma hiç kaza gelmemişti.
oğlumu bilinçli bir şekilde, isteyerek dünyaya getirdim.
ilacı bıraktım ve 1 ay sonra hamile kaldım şükürler olsun Allah'ıma.
yani çok extrem durumlar hariç kesinlikle ihmal etmedim.
bu mu sorumsuzca keyif uğruna hamile kalmak?
ha bu çocuğu doğurmayacağım evet karar verdim.
bu "eğlenmek" öyle mi?
yazık size, sizin gibilere...

sölicek çok şey varda
sızın ıcın en ıyısı bu olcak sanırım
allah affetsın yardımcınız olsun boshayallersmile

benimde yorumum buraya kadar

ama en azından bu kararını bari burada çoluk çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan ve defalarca bunun için konu açan kişilerinde oldugunu unutmadan hiç yazmasaydınız

ben hem çok üzüldüm hemde eminim bu konuyu okuyacak o kişiler çok üzülecek

kararın KARARSIZIM KIZLAR şeklinde olsaydı o zaman kimse sana neden konu açtın demezdi ama hem ALDIRICAM deyip hem de tepki toplayacagını bile bile ben kararımı verdim dogurmayacagım demişsen zaten kararını vermişsin paylaşmana gerek yoktu

gerçekten çok üzüldüm

nikoncanin yorumunu oku orda soruna cevap var
ben iyiyimde
sen iyi deilsin

ben nerde afra tafra yapmışım?
nerde büyük konuşmuşum?
cevabını bekliyorum.
aslında biliyorum ki bu konuda bir ispatın olamayacak.
çünkü ondan bundan duyup yorum yapıyorsun.
zaten bu ülkede bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan o kadar çok insan var ki.
sadece onlardan birisin işte.

bu kadar ciddi bir konuda bile konu sahibiyle laf dalaşına giriyorsunuz ya helal olsun size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…