- Konu Sahibi nefertity80
-
İki konu o kadar farklı ki birbirinden..
Kadın evli, kendi isteğiyle evli kalmayı seçmiş.
Cinsel ve duygusal bir sorunu yok kocası ile.. Sadece geçmişte yaşadıklarını yeniden yaşamaktan ve bu defa 2 çoxuklu bir kadın olmaktan çekiniyor.
Ve siz kalkıp tecavüze uğramış, bir de hamile kalmış bir kadından örnek veriyorsunuz..
Anne-babası boşanmış, buna rağmen psikolojik ve fiziksel anlamda sağlıklı milyonlarca çocuk var. Bizzat onlardan biriyim.
Tecavüz sonucu doğmuş bir çocuğun ve onu doğuran kadının o çocuğa yaklaşımının, bu durumda o çocuğun doğmasının mı doğmamasının mı daha sağlıklı olacağının tartışmasını konunun uzmanları yapabilir ancak. O kadar başka bir konu, o kadar alakasız ki..
güvenmediği eşiyle bi anlık zevk için birlikte olup tüm suçu o masumun üzerine atıp rahatlıyacagını düşünen yurdumun insan profili
doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ve reglimin 3.gününde olmam gerekirken 5 dk. önce öğrendim ki HAMİLEYİM!!!! kendimi güvende hissetmediğim bu evlilikte 2.çocuk tam bir lüks. bu lüksü eşimin haketmediğini düşünüyorum. bu yüzden de yapılacak şey belli. ama nasıl yapacağım??? daha kimseye söylemedim. söylemeyi de düşünmüyorum. sessiz sedasız onu cennete geri göndermek zorundayım. Allah'ım affet beni!!!
aldırma diyenlere "aldırma" dedikleri için mi çemkirdiğimi düşünüyorsun?
gerçekten bu kadar çok "algılama problemi" olan insan mı var burda, yoksa sataşmış olmak için mi yazıyorsunuz bunları?
karar verilmiş,bize bir şey demek düşmez bence..
kürtaj olursa olur,bu kisinin kendi bileceği is,hiç birimize laf söylemek düşmez!düşmemeli!o hayatı ben mı yasıyorum,o mu?sen yasıyorsun!neyin senin için doğru neyin yanlış olacağına da sen karar verirsin!
burada az çok müslümanım diyen insan da neyin günah olduğunu neyin olmadıgını bilir!herkeste bir öğretmenlik edası,din hocası edası aldı basını gidiyor!sanki kimse bilmiyor kürtajın günah olduğunu bı siz biliyorsunuz!
günahı da sevabida onun boynuna!size ne!?
aaa çok günah demeniz için mı konu açtı bu kadın buraya?hiç sanmıyorum!
ha ne diye açtı açıkcası onu da anlamadım!
neyse herkes kendinden sorumludur neticede!
hayırlısı neyse o olsun!
konuyu neden mi acti? cunku bu karari vermis olmasina ragmen vicdani rahat degil, belki vazgecmek icin bir bahane bir mucize ariyor, paylasarak bir cozum yolu bulurum umidi ile acmis...
konuyu neden mi acti? cunku bu karari vermis olmasina ragmen vicdani rahat degil, belki vazgecmek icin bir bahane bir mucize ariyor, paylasarak bir cozum yolu bulurum umidi ile acmis...
Esin biliyor mu hamile oldugunu?
Bu senin oldugu kadar onun da cocugu. Oncelikle onun cocugu hakedip haketmemesine sen karar veremezsin. O isi yaparken dusundun mu esinin hakedip haketmedigini peki?
Esinin bunu bilme hakki ve bu gebeligin gelecegiyle ilgili soz soyleme hakki var. Bebek senin bedeninde buyuyor diye sadece senin degil, ve onun dogup dogmamasina sadece sen karar vermezsin. Esin eger aldirdiktan sonra bunu duyarsa ne der dusun.
kendiniz ne güzel demişsiniz,doğum kontrol hapı kullanırken vede adet olmam gerekirken hamile kaldım.
benim inancıma göre bu sizin için bir işaret ve Allahın hediyesi:)
kesinlikle aldırmayın...
iki yakanız bir araya gelmez etraftaki tecrübelerden konuşuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?