Korktuğum Başıma Geldi

ben sadece diğer forumlarda kesin ve net konuşanlar için dedim bunu. buradada günah falan yazıldığı için...cehennme gideceksin,günaha giriyorsun tarzı yorumlarda oldu. günah diyen kişilere sadece bunu hatırlatmak istedim. öyle kesin konuşmayın diye,büyükte konuşmayın diye. bir gün başımıza neyin geleceği belli değil çünkü.

konu sahibine değildi yazım. bu konudada günah bu diyenlere yazılmıştı. bunu yaşayan ve acı çeken insanların bu yorumları okuyup daha kötü olmaması için sadece bunuda örnek verdim.
bu tarafıda var işin dedim. kürtaj günah diyenler bu yanınıda bir düşünsenler istedim. 2 konunun birbirinden farklı olduğunu bilmeyecek değilim herhalde.
amacım sadece buydu. yeri geldi. bu fikrimi söyledim.
ha sadece konunun uzmanları yorum yapacaksa hiç bu tarz konular açılmasın. bizde yorumlarda bulunmayalım. direkt o bölüme açılsın o zaman. ki böyle olsa bir derdim var köşesi olmaz değil mi.
kazen uyarı yazdı. sizinle karşı karşıya gelip banlanmak niyetinde değilim. cevap hakkı doğurdunuz yazdım. ne demek istediğimi anlayan anladı zaten. gerisi hikaye.

güvenmediği eşiyle bi anlık zevk için birlikte olup tüm suçu o masumun üzerine atıp rahatlıyacagını düşünen yurdumun insan profili

Yorum yapıcaz diye elmayla armudu karıştırmayalım arkadaşım bence :1shok:
Kocayla da zevk için birlikte olunmayacaksa daha neler görücez vallahi ağzım açık kalıyo bazen yorumlara :kedi:
Nefertiti o çocuk seninde sonuçta neden o adama lüks diye düşünüyorsun yanlış yerden bakıyorsun olaya bence .Olmuş artık belki sana yeni bir şanstır bu adam gibi yetiştirirsin babasına benzemez, aldırma benim fikrim.

Onun dünyaya gelmesine siz mi karar verdiniz ki cennete geri göndermeye de siz karar veriyorsunuz???????????????

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

aldırma diyenlere "aldırma" dedikleri için mi çemkirdiğimi düşünüyorsun?
gerçekten bu kadar çok "algılama problemi" olan insan mı var burda, yoksa sataşmış olmak için mi yazıyorsunuz bunları?

konu sahiplerinin sekmez düşüncesidir
işlerine gelmeyince böyle olur
hiç işimiz yok sataşcaz sana
alla alla ya

Artik sinir oluyorum boyle konulara.madem esinize guvenmiyorsunuz,bu evlilige guvenciniz yok ne demeye adam akilli korunmuyorsunuz yahu!yazik gunah degilmi, nedir bu boyle bebek aldirmak gozumde katillikten baska birsey degil....:1closedeyes:

doğum kontrol hapı kullanıyorsun, adetliyken hamile kalıyorsun (ki bu ihtimal çok düşüktür)

Bu kadar güvenliğe rağmen hamile isen bence doğurmalısın...

(yağ bezesi aldırır gibi çocuk aldırmaya karşıyım)

Cocuk aldirma olayida moda oldu artik,oysaki o bebegi bekleyip yillardir ulasamayanlar var su dunyada... Allahim,dunya nereye dogru gidiyor..:Saruboceq:

KK da bir hanım tanıdım.2 çocuğu olan.Ve eşini aldattığını ve hatta birde çocuğu olduğunu öğrendi ayrıldı çocuklarını büyütüyor.biri zaten delikanlıydı diğeri bir kız daha küçük.Şimdi elindeki ilkokul çağındaki kıznı öldürmelimiydi

canım Boşanmayı aklına soktuysan aldırman en mantıklısı.. ama yok Ben kocamı affettim Bu evliliği sürdürecem diyorsan aldırma derim.. kürtaja asla karşı değilim, sen psikolojik olarak hazır değilsen daha da yazık olur o BeBeğe.. Benim de annem Ben Bu adama çocuk doğurmam deyip Beni aldırmaya gitmiş kıyamamış.. ve açtiği Boşanma davasından vazgeçmek zorunda kalmış.. çok mu iyi olmuş, evlilikleri düzelmiş mi hayır.. daha da kötü durumda.. o zaman ayrılmadı hala aynı evde yaşiyolar ama 10 seneden fazladır küsler.. kendimi Bazen suçlu hissettiğim Bile olur inan.. doğmasaydım annem Boşanıp kurtulacaktı BaBamdan =( iyi düşün, sağlıklı Bi şekilde düşün.. yok Bu evlilik adam olmaz Ben illa ki Boşayacam Bu adamı diyorsan aldır derim.. ama kocanı affettiysen doğur derim..

karar verilmiş,bize bir şey demek düşmez bence..
kürtaj olursa olur,bu kisinin kendi bileceği is,hiç birimize laf söylemek düşmez!düşmemeli!o hayatı ben mı yasıyorum,o mu?sen yasıyorsun!neyin senin için doğru neyin yanlış olacağına da sen karar verirsin!
burada az çok müslümanım diyen insan da neyin günah olduğunu neyin olmadıgını bilir!herkeste bir öğretmenlik edası,din hocası edası aldı basını gidiyor!sanki kimse bilmiyor kürtajın günah olduğunu bı siz biliyorsunuz!
günahı da sevabida onun boynuna!size ne!?
aaa çok günah demeniz için mı konu açtı bu kadın buraya?hiç sanmıyorum!
ha ne diye açtı açıkcası onu da anlamadım!
neyse herkes kendinden sorumludur neticede!
hayırlısı neyse o olsun!

cocugu bile layik gormediginiz bir adamla neden aynı hayatı ve hatta cinselligi yasamaya devam ettiniz o halde? cinsellik birbirini seven 2 insan arasinda gerceklesmez mi? bence her ihtimali onceden dusunecektiniz, her korunma yonteminin bir riski oldugu belli zaten...ama bu saatten sonra da bence o cocugun artik dogmaktan baska caresi yok, kurtaj olursaniz hem ruh sagliginiz bozulacak hem de bir cana kıymış olacaksınız, cocuk dogduktan sonra ayrılın bence

konuyu neden mi acti? cunku bu karari vermis olmasina ragmen vicdani rahat degil, belki vazgecmek icin bir bahane bir mucize ariyor, paylasarak bir cozum yolu bulurum umidi ile acmis...

Esin biliyor mu hamile oldugunu?
Bu senin oldugu kadar onun da cocugu. Oncelikle onun cocugu hakedip haketmemesine sen karar veremezsin. O isi yaparken dusundun mu esinin hakedip haketmedigini peki?
Esinin bunu bilme hakki ve bu gebeligin gelecegiyle ilgili soz soyleme hakki var. Bebek senin bedeninde buyuyor diye sadece senin degil, ve onun dogup dogmamasina sadece sen karar vermezsin. Esin eger aldirdiktan sonra bunu duyarsa ne der dusun.

konuyu neden mi acti? cunku bu karari vermis olmasina ragmen vicdani rahat degil, belki vazgecmek icin bir bahane bir mucize ariyor, paylasarak bir cozum yolu bulurum umidi ile acmis...

en azından günah olduğunu duymak için acmadı yani di mı?
ayrıca bu konuda bizler ne gibi bir mucize yaratabiliriz?
bize soru mu sormuş?hayır..
fikrini söylemiş..
ben zaten burada konu niye açıldı diye tartışmıyorum,tartismam da zaten..bana ne?ister konu acar fikir ister,ister fikrini söyler..benim takıldığım bu değil,siz niye takildiniz anlamadım?
kim ne hakkında konu acarsa acsın,bana ne?
ben o lafı hesap sormak amaçlı söylemedim..

aynen katılıyorum. bebeğinizin geleceğine tek başınıza karar veremezsiniz

kendiniz ne güzel demişsiniz,doğum kontrol hapı kullanırken vede adet olmam gerekirken hamile kaldım.
benim inancıma göre bu sizin için bir işaret ve Allahın hediyesi:)
kesinlikle aldırmayın...
iki yakanız bir araya gelmez etraftaki tecrübelerden konuşuyorum...

ne güzel söylemis arkadas..
bunda vardir bi hayir ki rabbim size o cocugu nasip etmis..
ne kadar zor olsada aldirmayin.. rabbim yardimciniz olur..
hem belkide sizin sinaviniz budur..

inan bana karanlik günlerin arkasinda aydinlik var...

kiyma bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…