- Konu Sahibi nefertity80
-
sen kararını verdin madem ve sana fikirlerini söyleyen insanlara da ters bi şekilde cevap verecek kadar kararlıysan neden günahına buradakileride ortak ediyorsun madem aldırcan git aldır
ben nerde afra tafra yapmışım?
nerde büyük konuşmuşum?
cevabını bekliyorum.
aslında biliyorum ki bu konuda bir ispatın olamayacak.
çünkü ondan bundan duyup yorum yapıyorsun.
zaten bu ülkede bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan o kadar çok insan var ki.
sadece onlardan birisin işte.
bu kadar ciddi bir konuda bile konu sahibiyle laf dalaşına giriyorsunuz ya helal olsun size.
niye sen cevap verme özürlü müsün?
sen kararını verdin madem ve sana fikirlerini söyleyen insanlara da ters bi şekilde cevap verecek kadar kararlıysan neden günahına buradakileride ortak ediyorsun madem aldırcan git aldır
doğum kontrol hapı kullanmama rağmen ve reglimin 3.gününde olmam gerekirken 5 dk. önce öğrendim ki HAMİLEYİM!!!! kendimi güvende hissetmediğim bu evlilikte 2.çocuk tam bir lüks. bu lüksü eşimin haketmediğini düşünüyorum. bu yüzden de yapılacak şey belli. ama nasıl yapacağım??? daha kimseye söylemedim. söylemeyi de düşünmüyorum. sessiz sedasız onu cennete geri göndermek zorundayım. Allah'ım affet beni!!!
konu sahibi soru sormustum ama cevabımı alamadım siz bu konuyu hamileyim ama aldırıyorum haberiniz olsun diye mi actınız?
yoksa
kararsızım ne yapmalıyım sizce diye sormak için mi actınız cunku her yorumda aldıracam kararlıyım diyorsunuz da sasırdım yani konunun amacı ne ona göre yorum yapalım
umarım buna cevap verirsiniz
konu sahibi soru sormustum ama cevabımı alamadım siz bu konuyu hamileyim ama aldırıyorum haberiniz olsun diye mi actınız?
yoksa
kararsızım ne yapmalıyım sizce diye sormak için mi actınız cunku her yorumda aldıracam kararlıyım diyorsunuz da sasırdım yani konunun amacı ne ona göre yorum yapalım
umarım buna cevap verirsiniz
çünkü arada bir ilginç konular açıp oyalanıyor da ondan...sen kararını verdin madem ve sana fikirlerini söyleyen insanlara da ters bi şekilde cevap verecek kadar kararlıysan neden günahına buradakileride ortak ediyorsun madem aldırcan git aldır
benimde yorumum buraya kadar
ama en azından bu kararını bari burada çoluk çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan ve defalarca bunun için konu açan kişilerinde oldugunu unutmadan hiç yazmasaydınız
ben hem çok üzüldüm hemde eminim bu konuyu okuyacak o kişiler çok üzülecek
kararın KARARSIZIM KIZLAR şeklinde olsaydı o zaman kimse sana neden konu açtın demezdi ama hem ALDIRICAM deyip hem de tepki toplayacagını bile bile ben kararımı verdim dogurmayacagım demişsen zaten kararını vermişsin paylaşmana gerek yoktu
gerçekten çok üzüldüm
hiçbirşey hatırlatmadı.
büyük konuşmadım çünkü.
aksine büyük konuşanları uyardım hep.
canim cevap verdi yüreklenmek icin acmiss
artık yorum yapmanıza gerek yok.
konuyu kapatmaları için ricada bulundum.
bir kaç tane elle tutulur yorum geldi.
onlar bana yeter.
samimiyetle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
action arayanlara da geçmiş olsun.
hadi acele edin de son laf sokmalara yetişebilesiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?