Korktuğum Başıma Geldi

sen kararını verdin madem ve sana fikirlerini söyleyen insanlara da ters bi şekilde cevap verecek kadar kararlıysan neden günahına buradakileride ortak ediyorsun madem aldırcan git aldır

ondan bundan duymadim
bizzat kendim okudum
siz vazla konusmayin bence konustukca batiyosunuz cunku

konu sahibi soru sormustum ama cevabımı alamadım siz bu konuyu hamileyim ama aldırıyorum haberiniz olsun diye mi actınız?
yoksa
kararsızım ne yapmalıyım sizce diye sormak için mi actınız cunku her yorumda aldıracam kararlıyım diyorsunuz da sasırdım yani konunun amacı ne ona göre yorum yapalım
umarım buna cevap verirsiniz

peki hicbir günahi olmayan yavrun ÖLÜMÜ hakediyormu?

Yüreklenmek istedigini söylemiş zaten git ALDIR çok iyi bir fikir aferin dememizi bekliyordu hem böyle bir konuda yorumlar zaten belli epeyi yüreklenmiştir mafoldumben

canim cevap verdi yüreklenmek icin acmiss

artık yorum yapmanıza gerek yok.
konuyu kapatmaları için ricada bulundum.
bir kaç tane elle tutulur yorum geldi.
onlar bana yeter.

samimiyetle yorum yazan herkese teşekkür ediyorum.
action arayanlara da geçmiş olsun.
hadi acele edin de son laf sokmalara yetişebilesiniz...

sen kararını verdin madem ve sana fikirlerini söyleyen insanlara da ters bi şekilde cevap verecek kadar kararlıysan neden günahına buradakileride ortak ediyorsun madem aldırcan git aldır
çünkü arada bir ilginç konular açıp oyalanıyor da ondan...
bir yerde okumuştum "nefertitinin kabusları" diye
bağsurunun fotosunu çekip arkadaşına fotosunu gösteren koca
ve fotoya bakıp vah vah adamcağıza diyenler normal, biz anormaliz

bende bu konuda tam yorum yapacaktım ki sizin yorumunuzu gördüm.

Elbetteki herşey insanlar için. Dertte tasada, hastalık da sağlıkda, iyilik de kötülük de.Sitede onlarca çocuk sahibi olmak isteyen üye var diye, böyle bir konu niye açılmasın. (Konu sahibinin sarfettiği cümleleri tasvip etmiyorum o ayrı) Bu aynı (Rabbim göstermesin) ağzı çürüklerle dolu birinin "diş ağrısından ölüyorum yardım edin "diye başlık açanla "dişlerim ne kadarda güzel" diye başlık açan birine nerfet ve kin duyması gibi bişeymidir.Bakın benim inadıma dişleriyle ilgili başlık açmış sanki bana nispet yapar gibi diye düşünmesini gerektirmezki. Ortada nispet filan yoktur bence. sadece paylaşım vardır (gerçi nefertitinin bu konuyu niye paylaştığını anlayamadım maden kararını çoktan vermiş)

ha şimdi verdiğim örnekle çocuk aynı şeymi diyeceksiniz, haklısınız ama demek istediğim herşey biz insanlar için, ağlamak da gülmekte, hastalık da sağlıkda. Aynı mahallede bir evde cenaze varken bir diğer evde kahkahaların yükselmesi, veya düğün olması çalgılı filan oynanması gibi........

laf sokmadık ki sana gerçekleri söyledik ama sen öyle anladın

neyse artık iyi yüreklenmişsindir bu gazla 3 çocuk daha aldırabilirsin

iyi akşamlar kızlar

canim cevap verdi yüreklenmek icin acmiss

KK da kimseninde haklısın git aldır ölmeli o bebek demeyecegini bilen bir uye tanıdıgım kadarıyla ve ben her konuda haklıyım diyecek kadarda büyük konuşan bir üye
arkadasım eğer hamileysen kararını vermişsin zaten bundan sonra biz ne desek bos

aldırma diyenlere çemkirdin zaten. herkese hakaretler sürekli aksi davranışlar çirkin sözler. ben de bu saygısızlıktan solayı senden önce şikayet ettim zaten. elle tutulur yorum dediğin 'git aldır' demek mi. bence sen action arıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…